Uprava
- gospodinFKV
Re: Uprava
U ovoj ''poruci navijacima'' se vidi da ni sam vise ne veruje ono sta prica. Napredno u mediokritet. 

- Uvek sa tobom
Лепо је казао човек да нападамо "једно од три места" ал која триgospodinFKV wrote: ↑Sat Aug 31, 2024 7:57 pm U ovoj ''poruci navijacima'' se vidi da ni sam vise ne veruje ono sta prica. Napredno u mediokritet.![]()

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ostadoh dužan, a nisam zaboravio.
Pored Čumića i Vukića, Rosić i Dele direktno iz Radničkog, Veličković je iz Niša. Ljubisavljević je igrao u Radničkom za vreme Jovanovića. Crnomarković isto. Uroš Nikolić je Nišlija. Kao i Uroš Vitas.
Stefan Đorđević je stigao iz Radničkog, mada je on Lalatovićev vojnik, za njim je došao. Moguće da sam nekog propustio.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Koliko sam ja zakljucio, delovanje MJ se svodi na relaciji Novi Sad - Nis i obrnuto?Dok je bio SD u Nisu, dovodio je igrace iz Vose. Sada to cini u kontra smeru.Rabba wrote: ↑Sun Sep 01, 2024 4:28 pmOstadoh dužan, a nisam zaboravio.
Pored Čumića i Vukića, Rosić i Dele direktno iz Radničkog, Veličković je iz Niša. Ljubisavljević je igrao u Radničkom za vreme Jovanovića. Crnomarković isto. Uroš Nikolić je Nišlija. Kao i Uroš Vitas.
Stefan Đorđević je stigao iz Radničkog, mada je on Lalatovićev vojnik, za njim je došao. Moguće da sam nekog propustio.
Nemam nista protiv, velika su oba kluba, medjutim, odavno to vise nisu. Nema nekadasnjeg kvaliteta, pa je to preuzak radijus delovanja i premalo za takvu funkciju u Vojvodini.
Sumnjam da ima ozbiljniji uticaj u pregovorima u sirim geografskim podrucijima? A, na relaciji Novi Sad- Nis, sigurno, debelog partijskog uticaja imaju Bajatovic i Toncev. Mozda nam i neki drugi dovode isluzene ili propale igrace blizanaca i onda smo tu gde smo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Каква си жива архива, у рангу са великим Лазаром МалиначкимRabba wrote: ↑Sun Sep 01, 2024 4:28 pmOstadoh dužan, a nisam zaboravio.

Ne pričaj svašta, transfermarkt i wikipedia su mi ubedljivo najbolji drugari. A zanimljivo mi je da potražim ovakve informacije.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Au matori!Rabba wrote: ↑Sun Sep 01, 2024 4:28 pmOstadoh dužan, a nisam zaboravio.
Još kad bi nam sredio da nam Piksi dodje za šefa stručnog štaba, gde bi nam kraj bio - tamo gde i početak

Ako nekog interesuje finansijski presek za 2023. godinu i prihodi kluba.
https://prnt.sc/P5YBmotfx54d
https://prnt.sc/P5YBmotfx54d
- Mare_Liman
Кад исток добије кров

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Uvek sa tobom
Свака част. Срећан рођендан господине Мандарићу 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Nadam se da matori Jovanović više ne vršlja po klubu sada kada je oba sina odveo kod cigana treba mu zabraniti prilaz Karađorđu 

Eno Devetak igra standardno svaku utakmicu u Rijeci koja je prva na tabeli a nama nije valjao. On je za ovog brazilca lično Brigel i Kafu. Kao što nam sada ne valja ni Bukinac, kao što smo se odrekli Bjekovića koji sigurno nije lošiji od ovog nesrećnog Rumuna a mlađi je pet šest godina.
To je ona naša "politika" o kojoj je pre neki dan govorio i Kosan. I da, nama ne treba Kosan, nama treba Marko Jovanović.
To je ona naša "politika" o kojoj je pre neki dan govorio i Kosan. I da, nama ne treba Kosan, nama treba Marko Jovanović.