Grbavica.021* wrote: ↑Wed Aug 21, 2024 4:45 pm
Могла је управа да лепо пусти контигент од 500-1000 да могу на стадоину да се дигну, у гигстиксу или негде већ другде до недеље а не да направе гужве на дан утакмице испред ТСЦ Арене, не то је виша математика за њих.
Nakon poslednjih rezultata, nece biti ni 200 ljudi na stadionu... tako da nece biti guzve svakako.
И то што кажеш реално, али опет требало би да гледају да буду свакоме доступне.
Ако неког занимају нови дресови имају на Спенсу у Муркету, дресови су са потписом играча и донети са утакмице Војводина - Ајакса која је играна у Тополи.
Karlsson wrote: ↑Wed Sep 11, 2024 8:34 pm
Super ako je tako. Muka mi je više od lika sa Arene. Svaku utakmicu Vojvodine komentariše, a ne može da upamti koji igrač je koji.
+1
Trebalo je odavno.
Oh, samo kad ne moram vise da slusam ove sa arene. Uzasno su nepodnosljivi.
Nadam se da u sportskoj redakciji RTV znaju barem imena nasih igraca Nisu mi bas od nekog poverenja. Nema vise Laza Bakmaza na RTV, pa ne znam sta da ocekujem
Valjda ima neki da nije jedan od blizanaca?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Druga dobra stvar je, da te utakmice vojvodjanskih superligasa, mogu da gledaju i oni koji nemaju kablovsku televiziju ili sve programe arene.
Ima takvih dosta, kao i navijaca Vose i lokalnih klubova u Vojvodini (a, ne idu na utakmice iz raznih razloga).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote: ↑Wed Sep 11, 2024 9:33 pm
Druga dobra stvar je, da te utakmice vojvodjanskih superligasa, mogu da gledaju i oni koji nemaju kablovsku televiziju ili sve programe arene.
Ima takvih dosta, kao i navijaca Vose i lokalnih klubova u Vojvodini (a, ne idu na utakmice iz raznih razloga).
Слажем се, коначно да и та РТВ служи нечему.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !