3- Барош,одлично издање,
2-Сери,дао го и много фудбалских потеза,додавања,прекиди ок,у главном нападамо преко њега
1-Младеновић, одличан деби,бонус који учествује у игри а не само да попуњава број
Tesko je poredjati najbolje veceras. Svako ima osnove xa bod(ove).
1. Dele
Namucio je odbranu gostiju i na zemlji u vazduhu. Steta sto ona lopta nije usla gol, posle izvrdenog kornera, imao i gol i asistenciju.
2.Baros
Sad vec nastaju problemi, kome ih dati, a tek ce biti za onaj jedan bod. Pogotovo meni, posto sam gledao utakmicu u tv prenosu. Ali Baros je u finisu bio sjajan defanzivno. Isto tako i Crni i Kolins.
3.Seri
Gol i kad ne znamo gde smo, loptu njemu.
Zasluzili su bod mnogi nasi na terenu ( Njegos, Poletanovic, Korac).
Pohvale Krtolici i rezervistima, osim Depoa ( vidi se da nije spreman i da je prerano usao u igru)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
3 Poletanović (tri koplja iznad ostalih poluigrača po tehnici i modernom shvatanju fudbala, vidi se da je prošao Vošinu školu)
2 Rosić (par intervencija iz rubrike Verovali ili ne)
1 Baroš (milina ga je bila gledati)
Seri, Dele i Radulović zaslužni za golove, ali su se utopili u opšte sivilo. Njegoš promašio penal, šta reći, a i ostalo suvi prosek, osim što je pokazao kapitensko mudo oduzevši Andriji loptu, što Zukić nije umeo ili smeo. Obećavajući debi Kokanovića i Mladenovića, a neobećavajući Depua, koga smo valjda doveli da daje golove, makar iz zicera.
Uf teško je odlučiti se za trojicu, ali ajde ovako:
3 - Seri, em je dao gol, em je najopasniji
2 - Baroš, dobro se kapira sa Serije, gazi fino po toj levoj strani, defanzivno može bolje
1 - Bamidele, vidi se napredak, očekujem još više. Izvanredan fudbalski iq kod asistencije, gde je procena da je Seri u boljoj situaciji od bližeg slobodnog igrača
Mogli su još mladići Kokanović i Mladenović, pa i štoperi do boda kod mene, ipak Bamidele
Turija wrote: ↑Sat Sep 14, 2024 8:33 pm
Tesko je poredjati najbolje veceras. Svako ima osnove xa bod(ove).
1. Dele
Namucio je odbranu gostiju i na zemlji u vazduhu. Steta sto ona lopta nije usla gol, posle izvrdenog kornera, imao i gol i asistenciju.
2.Baros
Sad vec nastaju problemi, kome ih dati, a tek ce biti za onaj jedan bod. Pogotovo meni, posto sam gledao utakmicu u tv prenosu. Ali Baros je u finisu bio sjajan defanzivno. Isto tako i Crni i Kolins.
3.Seri
Gol i kad ne znamo gde smo, loptu njemu.
Zasluzili su bod mnogi nasi na terenu ( Njegos, Poletanovic, Korac).
Pohvale Krtolici i rezervistima, osim Depoa ( vidi se da nije spreman i da je prerano usao u igru)
Nisam bas shvatio kome si koliko dao bodova!? Dele je dobio 3, Baros 2 i Seri 1? Ili bas kako si napisao?
Baros 3 - doktorska partija. ''Asistencija'', par odlicnih lopti, defanzivno sigurica osim onog jednog propustanja lopte u vazduhu, jer nije znao za igraca iza sebe.
Rosic 2 - ona dupla odbrana je bila krucijalna.
Dele 1 - deluje mi je uspeo da se trgne.