Ni tu nije napravio 2% razlike ako misliš na utakmicu protiv Benfike U19. Bio sam na stadionu, dečko zaostaje za ozbiljnim evropskim fudbalom debelo, naravno još je mlad ali možda i neće biti tako velika tragedija što je napustio Vojvodinu tako kako je napustio. Oni igrači Benfike su isto godište kao on ili samo godinu stariji, izgledali su kao svemirski brod u odnosu na njega.
Transferi
-
Re: Transferi
Šta mislite da li je Mladenović bolji i talentovaniji od Jovanovića? Da li smo na kraju još dobro i prošli tom zamenom (ne računajući to što je Lazar otišao za džabe)?
@Karlsson
Za ono malo vremena, sto smo videli Mladenovica, prerano mi je za neki zakljucak, ali evidentno su razliciti tipovi igraca on Lazar.
Mladenovic je nemacki tip igraca- radilica non stop, dok je Jovanovic balkanski ( sto manje da se oznoji i da ,,proda" foru).
Za danasnji trkacko-atletski fudbal, Mladenovic bi mogao biti korisniji za ekipu.
Za ono malo vremena, sto smo videli Mladenovica, prerano mi je za neki zakljucak, ali evidentno su razliciti tipovi igraca on Lazar.
Mladenovic je nemacki tip igraca- radilica non stop, dok je Jovanovic balkanski ( sto manje da se oznoji i da ,,proda" foru).
Za danasnji trkacko-atletski fudbal, Mladenovic bi mogao biti korisniji za ekipu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
Ја искрено много очекујем од Младеновића, што можда и није добро, ал мислим да је ће бити квалитетнији играч и то много и од Величковића и од Јовановића, само да се привикне на сениорски фудбал и да добије неки континуитет игара...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Realno nisu baš njih dvojica za poređenje, različit tip igrača totalno... Ostaje nam samo da se nadamo da je mali nemac dobra priča a malom judi naravno sve najgore... I njegovoj porodici još gore...
Jedan je naš igrač, drugi nas je sa ocem, samoproklamovanom "legendom" kluba pljunuo po sred face. Što bismo ih poredili uopšte? Zašto bi trebalo da me interesuju igrači cigana? Mladenović mlad, deluje da ima mnogo da se razvija još, mada je debi bio po katastrofalnom vremenu. Mene brine da li mi možemo da mu ponudimo adekvatnu struku za njegov razvoj.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Verujem da možemo, imamo mi dobrih sportskih radnika pored fudbala. To mislim u smeru da se fizički više razvije. Dobar režim ishrane i teretana. Pogledajte samo Zuku kao primer, nije ga krasila brzina, imao u nekim momentima problem i sa kilažom za svoju konstituciju pa se poradilo na njemu, opet sa ishranom i teretanom pa je došao do izražaja. Eno ga sad i pruža kvalitetne partije u Austriji.
- gospodinFKV
Brine me struka.
Ova liga nema struku. Imamo talente, imamo vic, imamo ''kefalo'' za fudbal, ali niti disemo za fudbal kao Brazilci, niti posedujemo fizicke predispozicije kao Englezi npr. Preslabi za kik boks, prejaki za rokenrol. Kada se tome doda batadjorizam, a i katastrofalan odnos prema struci, dobijamo jedno vrzino kolo. Setimo se Gacinovica koji je izasao iz Vose tako metiljav i totalne transformacije u prvih 6 meseci u Nemackoj.
Mrzi me da kopam, ali jesam ranije vec izvukao listu reprezentativaca iz prethodnog ciklusa koji su napustili Srbiju pre 21. godine, kako su se razvili i koju ulogu imaju u reprezentaciji. Bojim se da su karijere poput Zukica neki generalni plafon za igrace koji posle 21. odu napolje. Nadam se da ce Zuka probiti taj plafon i izaci iz okvira Austrije, doduse.
Ova liga nema struku. Imamo talente, imamo vic, imamo ''kefalo'' za fudbal, ali niti disemo za fudbal kao Brazilci, niti posedujemo fizicke predispozicije kao Englezi npr. Preslabi za kik boks, prejaki za rokenrol. Kada se tome doda batadjorizam, a i katastrofalan odnos prema struci, dobijamo jedno vrzino kolo. Setimo se Gacinovica koji je izasao iz Vose tako metiljav i totalne transformacije u prvih 6 meseci u Nemackoj.
Mrzi me da kopam, ali jesam ranije vec izvukao listu reprezentativaca iz prethodnog ciklusa koji su napustili Srbiju pre 21. godine, kako su se razvili i koju ulogu imaju u reprezentaciji. Bojim se da su karijere poput Zukica neki generalni plafon za igrace koji posle 21. odu napolje. Nadam se da ce Zuka probiti taj plafon i izaci iz okvira Austrije, doduse.

Pitam u kontekstu da li smo tom zamenom na gubitku ili dobitku, jer smo odlaskom Jovanovića izgubili najvećeg talenta i potencijalnu veliku zaradu, pa da li je Mladenović nadomestio taj gubitak. To ko je čiji sin je irelevantno sada.Rabba wrote: ↑Sat Sep 21, 2024 11:14 am Jedan je naš igrač, drugi nas je sa ocem, samoproklamovanom "legendom" kluba pljunuo po sred face. Što bismo ih poredili uopšte? Zašto bi trebalo da me interesuju igrači cigana? Mladenović mlad, deluje da ima mnogo da se razvija još, mada je debi bio po katastrofalnom vremenu. Mene brine da li mi možemo da mu ponudimo adekvatnu struku za njegov razvoj.
Ne znam da li se iko ovde seća Mirka Nikolaševića.... Proglašavan najvećim talentom generacije 2005 i to na nivou cele zemlje. Pre par godina gol mašina i zlatna koka od koje se očekivalo mnogo. Otišao u czv i tamo mu se Terzić usrao u karijeru zato što je odbio da mu on bude menadžer. Jedva nekako je izvukao papire i otišao u Kadiz u 2 špansku ligu. Tamo nije igrao i od pre neki dan je prešao u Slobodu iz Užica.
Da nije došao Ranđelović, oprostio bih mu ružnu prošlost i vratio ga kući...
Obrađeno na drugoj temi.lazarr wrote: ↑Sat Sep 21, 2024 4:05 pm Ne znam da li se iko ovde seća Mirka Nikolaševića.... Proglašavan najvećim talentom generacije 2005 i to na nivou cele zemlje. Pre par godina gol mašina i zlatna koka od koje se očekivalo mnogo. Otišao u czv i tamo mu se Terzić usrao u karijeru zato što je odbio da mu on bude menadžer. Jedva nekako je izvukao papire i otišao u Kadiz u 2 špansku ligu. Tamo nije igrao i od pre neki dan je prešao u Slobodu iz Užica.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Laza je ogromni talenat i u fudbalskom smislu daleko talentivaniji od Mladenivica.Mladenivica ne znam al glava Lazara nije na mestu sto moze biti veliki problem u karijeri.
Nazalist majka vodi politiku kod porodice Jovanivic i zajedno sa ocem posrala se na klub i grb kluba i grada u kojem zive i cija je Milan Legenda.Neshvatljivo.....nisu da im je stalo do para ne znam koji su rezon imali.
Nazalist majka vodi politiku kod porodice Jovanivic i zajedno sa ocem posrala se na klub i grb kluba i grada u kojem zive i cija je Milan Legenda.Neshvatljivo.....nisu da im je stalo do para ne znam koji su rezon imali.
Dečko se samo ponaša prirodno, sve zaključke o njemu i njegovim intelektualnim i drugim kapacitetima izvucite sami.
Kako vreme odmiče još ćemo na kraju shvatiti da nam je mamica u stvari učinila ustupak prebacujući ga tamo.
A tek kad krenu snimci iz klubova i splavova, ihaj, biće veselo i zanimljivo
Samo napred dečko, pokaži svima šta ti sve umeš i znaš
Kako vreme odmiče još ćemo na kraju shvatiti da nam je mamica u stvari učinila ustupak prebacujući ga tamo.
A tek kad krenu snimci iz klubova i splavova, ihaj, biće veselo i zanimljivo

Samo napred dečko, pokaži svima šta ti sve umeš i znaš

To sam i ja razmišljao. Po čemu je on veća ''legenda'' od recimo Veljka Simića ili Miljana Vukadinovića koji za razliku od Laneta ima trofej sa Vojvodinom?