10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)
- Mare_Liman
Re: 10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)
Кокановић десно крило, Величковић или Младеновић на офанзивном везном, са Радуловићем не може више да се игра... Радуловић ко лажна 9ка, а Депу на клупи, још губимо... Још горе од свега је што смо ми форсирали игру по крилу и центаршут а Радуловић Сери и Величковић на скоку??? Дебакл...Председник и његова два бонуса набијемо на ону на ствар...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
Re: 10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N), subota 20h (RTV 1)
Uopste ne mora da bude na liniji peterca vec unutar peterca i kada se nogom odoligra to je "izvedena" lopta. Trebao je rukom da mu je pomeri a ne nogom. Odmah sam znao da je penal a i ako se pogleda reakcija klupe Nislija, videce se da su i oni odmah bili svesni prekrsaja. Cista glupost, manjak koncetracije. Po meni veci krivac Korac al ajde, guraj dalje.Turija wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 10:00 am Ja i dalje mislim da to nije penal. Ne mogu da se setim sada, kako je lopta dosla iz gol auta do Rosica?
I ako je on nije uzeo rukama, vec samo rolao nogom i dodao je takvu Koracu, da je namesti na liniju 5 metara, onda nije penal, jer izvodjenje sa peterca nije ni zapoceto. Drugo sto lopta nije ni bila postavljena na liniju 5 metara.
Kod izjednacenja, moze biti greska Rosica, ali najcesce se svaki kontakt sa golmanom, pri intervenciji, svira kao faul. Bar tako vidjamo i na evropskim utakmicama.
E sad, sva ova dogadjanja, najvise pogadjaju Krtolicu, iako nije direktno uticao na njih, ali zbog svih njih Vosa tone na tabeli.
Meni je zao sto ce cenu svega, najverovatnije on platiti?
Po meni, nama se sve to dogadja zbog nedostatka kondicije i koncentracije, koja je opet posledica i slabe kondicione spremnosti ( slab sut, zbog nedostatka daha najvise, pravovremeno nevracanje igraca iz napada u odbranu i nedostatak timske igre).A, drugo je: nedisciplina u igri.
Kad imas skupe igrace, moras da imas i skupog trenera, da bi imao autoritet kod igraca. Zato sam ja zeleo Barisica, na primer, kad je bilo njegovo ime u opticaju. Sada ne znam koliko je svrsihodno menjati Krtolicu? Da li on moze, uz pomoc uprave, zateci ekipu?Mozda, ali on sam to ne verujem da moze?
Treba ozbiljan viseslojni sastanak u Klubu da se hitno odrzi.
I da se ispravim, pobrkao sam u proslom postu kad sam pomenuo Bajern, situacija je bila u Ligi Sampiona, ne u Nemackoj, samo sto sudija nije hteo da svira penal za to na takvoj utakmici, ali ipak je pravilo jbg.
- Grbavica.021*
Re: 10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N), subota 20h (RTV 1)
Rosiceva uzasna utakmica. Barosu jedna od najgorih do sada. Da ne kazemo da je pre toga u kontri umesto da posalje Seriju pas uz liniju, on je vraca u sredinu. Posle izbijanje glavom u korner, a on sam kao duh.
Randjelovic totalno nespreman i nesnadjen u prostoru.
Minja koji je primetio da Velickovic ne odigrava dupli pas sa Serijem, nego je vraca nazad...
Gomila neinteligentnih odluka na utakmici je previse. Bilo bi dobro da se igraci malo zakrve izmedju sebe i da se pobiju u svlacionici. Mozda ce se neke stvari iskristalisati. Najjaci ce opstati, uvredjeni ce otici.
Randjelovic totalno nespreman i nesnadjen u prostoru.
Minja koji je primetio da Velickovic ne odigrava dupli pas sa Serijem, nego je vraca nazad...
Gomila neinteligentnih odluka na utakmici je previse. Bilo bi dobro da se igraci malo zakrve izmedju sebe i da se pobiju u svlacionici. Mozda ce se neke stvari iskristalisati. Najjaci ce opstati, uvredjeni ce otici.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Još uvek ne mogu da dođem k sebi od nervoze koja me je obuzela nakon jučerašnje utakmice. Ono što mene najviše brine je da i dalje nemamo struku. Neko će reći da je rano, ali ja sa Krtolicom ne vidim vrednost koju dobijamo u odnosu na ostatak prosečnih trenera ove uboge lige. Sve je amaterski i bez nekog ozbiljnog trenera, mi se sa mrtve tačke pomaći nećemo.
5 minuta nadoknade su bili posebno tragikomični. Panika, strah, niko nema snage da ispuca loptu kako treba, niko da je malo zadrži u nogama... Jbt, kao da smo čuvali rez protiv Reala, ali ne ovog sa Nišave. Kao što je bilo jasno da će Seri promašiti penal (kazniti ga za samovolju!), tako se moglo lako pretpostaviti da ćemo primiti gol. Taj treći gol Nišlija je velika sramota. Lopta leti li leti, golman ne zna gde se nalazi, mali Popović isto pogubljen...
I još jednom da ponovim - JEBALO VAS PRAVILO BONUSA ZA KOJE STE GLASALI!!!
p.s. Meda reče da je osetio neki bol u preponi, te je zbog toga bio na tribinama. Uzgred, čini mi se da se nadao nečem drugačijem u Vojvodini, ali već smo shvatili da su u upravi jedino jaki na rečima.
5 minuta nadoknade su bili posebno tragikomični. Panika, strah, niko nema snage da ispuca loptu kako treba, niko da je malo zadrži u nogama... Jbt, kao da smo čuvali rez protiv Reala, ali ne ovog sa Nišave. Kao što je bilo jasno da će Seri promašiti penal (kazniti ga za samovolju!), tako se moglo lako pretpostaviti da ćemo primiti gol. Taj treći gol Nišlija je velika sramota. Lopta leti li leti, golman ne zna gde se nalazi, mali Popović isto pogubljen...
p.s. Meda reče da je osetio neki bol u preponi, te je zbog toga bio na tribinama. Uzgred, čini mi se da se nadao nečem drugačijem u Vojvodini, ali već smo shvatili da su u upravi jedino jaki na rečima.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Nisam pobornik sklanjanja Rosića sa gola. Napisao sam da je cela utakmica plod nepromišljenih odluka i meni je teško poverovati da može da se ponovi da naši apsolutno svi glavni igrači imaju katastrofalan dan. Rosić je čekao svojih 5 minuta, polusezonu celu je sedeo na klupi, ne možemo ga skloniti zbog jedne loše utakmice. Radulović je glavni kandidat za klupu, ne da kreće sa nje, već da neko vreme ne vidi teren. Ništa mi ne gubimo sa Kokanovićem u 11 u odnosu na Radulovića i Veličkovića i moraju obojica shvatiti da im to mesto nije garantovano.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Velickovica nauciti kako da sutira loptu,pod obavezno mora da se radi sa njim.Sportskog psihologa mu nabaviti,ustvari celoj ekipi treba.Brutalno navijanje je bilo,huk posle gola Crnomarkovica je neprocenjiv.
Nasa igra je toliko monotona i ista,preko krila dodjes udjes u sredinu dodas igracu na pocetku protivnickog sesnaesterca dupli pas se ceka i onda sut.Rosic da nije izleteo nema sanse da onakva kilava lopta udje u gol,stara dobra Vojvodina koja sjebe sve.
Nasa igra je toliko monotona i ista,preko krila dodjes udjes u sredinu dodas igracu na pocetku protivnickog sesnaesterca dupli pas se ceka i onda sut.Rosic da nije izleteo nema sanse da onakva kilava lopta udje u gol,stara dobra Vojvodina koja sjebe sve.
Veličković je solidno odigrao, mislim da je imao čak tri udarca u okvir (od naših 6). Dva puta je odlično asistirao, Raduloviću koji je promašio čitav gol, i Depuu, koji mu sjajno daje povratnu, posle čega je postigao gol za 2:2. To je mnogo više od svih napadača juče. To što nije Seriju dao povratnu, realno koga zabole? Ispašće na kraju da je to nešto odlučilo? Seri, u velikom padu forme i discipline, kao i Radulović. Nije svaki dan IMT i klinci nasuprot njemu, koji nisu ni igrali protiv OFK-e.
Potez utakmice je Deleovo pompezno slavljenje gola gde se zahvaljuje Bogu (što se osvetio bivšem klubu?) na poklonu, i odmah potom povreda niotkuda i napuštanje terena (gde opet pompezno ljubi naš grb
). Gordost i pad. Ništa protiv momka, nego onako metafizički rezonujem ove zanimljive detalje.
Potez utakmice je Deleovo pompezno slavljenje gola gde se zahvaljuje Bogu (što se osvetio bivšem klubu?) na poklonu, i odmah potom povreda niotkuda i napuštanje terena (gde opet pompezno ljubi naš grb

Pazarce dobiti kako znamo i umemo jel ode sezona u k***c krasni 

Погледао сам више пута ту "спорну" акцију где Величковић није вратио пас Серију него Полетановићу. Иако би то било сасвим резонски, није било ни без резона дати лопту Полетановићу.
Он је био у неком полузалету, могао је да шута из прве и ишло би то ка голу. Видели смо да нам је он тренутно и најбољи шутер вероватно, тако да би нешто могло да се изроди из тога.
Ипак он није шутао и на крају ништа из те акције.
По мени, поновићу, утакмицу је преломило што нисмо мењали нападача за нападача него комбиновали беспотребно а уз правило са бонусима себе довели да морамо комбинације да правимо.
Он је био у неком полузалету, могао је да шута из прве и ишло би то ка голу. Видели смо да нам је он тренутно и најбољи шутер вероватно, тако да би нешто могло да се изроди из тога.
Ипак он није шутао и на крају ништа из те акције.
По мени, поновићу, утакмицу је преломило што нисмо мењали нападача за нападача него комбиновали беспотребно а уз правило са бонусима себе довели да морамо комбинације да правимо.
Navijanje po meni kilavo, sem tog zajedničkog na kraju (posebno mi je nejasno sklanjanje od kiše na zapad???), ali je huk nakon trećeg gola stvarno impresivan. Kao da nas je bilo 10 soma.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Sto se penala tice - pravila su jasna i treba biti objektivan. Igrac moze da spusti loptu rukom, nogom, ki*om cak ako zeli. Ne sme da ide van peterca lopta, i ono sta je najvaznije je to da je lopta mirovala pre nego sto je decko odigrao, sto je znacilo da je spremno izvodjenje gol auta. Cisto pomracenje Koraca. Cak je i govor tela Rosica sugerisao da je izveden gol aut, pa se posle pravio lud.
Dva utiska:
1. Ovaj tim toliko nema disciplinu da bih tacno voleo ponovo nekog psihopatu poput Slavoljuba, da opet zavrsavaju u suzama kod klupskog psihologa. Pritom, ne mislim na disciplinu u igri samo. Da sam kapiten, i da se Seri otima za loptu, dobio bi samar, sve da je Ronaldo licno. Zna se ko izvodi penal. Ovde se ne zna nista. Igra ko kako hoce, i zato im Krtolica odgovara, a Bandovic nije.
2. Ja sam video tri gola u nasoj mrezi, od kojih je jedan odgovornost Rosica. Ovi pozivi da se decko preseli na klupu, nakon tri uzastopne utakmice bez primljenog gola, su mi neverovatni. I onda mi hocemo da razvijamo klince...pa ovaj forum ne moze jednu losu utakmicu da istrpi.
Luzeraj vise i ne racunam kao neki utisak. Pisao sam vec, ovo je par ekselans primer prosecnog srpskog superligasa - gomila beta likova i mediokriteta. Da su sami u ligi, nekako bi zavrsili drugi. Mozda mozemo da pricamo o njihovoj odgovornosti, ali nisu oni krivi za to sto je biti mediokritet normalizovano. Oni su samo produkt drustva. Oni koji iskoce iz toga, ili ne dobiju sansu, ili postanu vrhunski igraci. Prvih je mnogo vise nego drugih.
Dva utiska:
1. Ovaj tim toliko nema disciplinu da bih tacno voleo ponovo nekog psihopatu poput Slavoljuba, da opet zavrsavaju u suzama kod klupskog psihologa. Pritom, ne mislim na disciplinu u igri samo. Da sam kapiten, i da se Seri otima za loptu, dobio bi samar, sve da je Ronaldo licno. Zna se ko izvodi penal. Ovde se ne zna nista. Igra ko kako hoce, i zato im Krtolica odgovara, a Bandovic nije.
2. Ja sam video tri gola u nasoj mrezi, od kojih je jedan odgovornost Rosica. Ovi pozivi da se decko preseli na klupu, nakon tri uzastopne utakmice bez primljenog gola, su mi neverovatni. I onda mi hocemo da razvijamo klince...pa ovaj forum ne moze jednu losu utakmicu da istrpi.

Luzeraj vise i ne racunam kao neki utisak. Pisao sam vec, ovo je par ekselans primer prosecnog srpskog superligasa - gomila beta likova i mediokriteta. Da su sami u ligi, nekako bi zavrsili drugi. Mozda mozemo da pricamo o njihovoj odgovornosti, ali nisu oni krivi za to sto je biti mediokritet normalizovano. Oni su samo produkt drustva. Oni koji iskoce iz toga, ili ne dobiju sansu, ili postanu vrhunski igraci. Prvih je mnogo vise nego drugih.
Ovo! Puta milion.Milan wrote: ↑Sun Sep 29, 2024 2:41 pm Još uvek ne mogu da dođem k sebi od nervoze koja me je obuzela nakon jučerašnje utakmice. Ono što mene najviše brine je da i dalje nemamo struku. Neko će reći da je rano, ali ja sa Krtolicom ne vidim vrednost koju dobijamo u odnosu na ostatak prosečnih trenera ove uboge lige. Sve je amaterski i bez nekog ozbiljnog trenera, mi se sa mrtve tačke pomaći nećemo.
Krtolica nažalost nema kvalitet za Vojvodinu. Ako je on ovako radio i u omladinskoj školi, onda postaje jasno zašto se omladinska škola muči da izbaci igrača.
Igračima nema šta da se zameri, ne sme se reći da nemaju kondiciju, kad odbrani svi trče za loptom, niko ne igra poziciono.
Ne može se reći da nemaju želju, jer su sva 3 gola dali na želju. Ne na neku akciju.
Vreme za promenu sportskog direktora je bilo juče. Treba dovesti novog, da bar ima vremena do januara da napravi kakav takav sistem.
- Grbavica.021*
Завршена шок терапија, а Вошу поново муче исте бољке
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... jke/492936
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... jke/492936
- Grbavica.021*