Uprava
- Uvek sa tobom
Re: Uprava
@Rakovac
А где игра Бјековић сада?
Направише овде од Бјековића - Данија Алвеша !
А где игра Бјековић сада?
Направише овде од Бјековића - Данија Алвеша !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
+1Rakovac wrote: ↑Mon Sep 30, 2024 5:33 pm Eno Devetak igra standardno svaku utakmicu u Rijeci koja je prva na tabeli a nama nije valjao. On je za ovog brazilca lično Brigel i Kafu. Kao što nam sada ne valja ni Bukinac, kao što smo se odrekli Bjekovića koji sigurno nije lošiji od ovog nesrećnog Rumuna a mlađi je pet šest godina.
To je ona naša "politika" o kojoj je pre neki dan govorio i Kosan. I da, nama ne treba Kosan, nama treba Marko Jovanović.
Bjeković je momentalno bez kluba bio je i nešto povređen. Ali ne bojte se za njega napraviće sigurno bolju karijeru od ovog rumuna kao što Devetak već sada ima bolju karijeru od ovog brazilca.
Je l uspeo da uradi prvi zgib u životu?
Mislim da to samo ovde ima, hvali se profesionalni fudbaler koji ima krivu kičmu.
Što se tiče Devetka, tuđa trava uvek zelenija. Već su se zaboravile njegove mene.
Baros i Devetak su skroz neuporediv tip igrača. Baros je više wing back(znači nešto poput Kostića), dok Devetak meni najviše ima smisla kao wide centre back (nešto poput Strahinje Pavlovića).
- Grbavica.021*
Воши стигао позив Зенита, играће у Санкт Петербургу
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... rgu/493037
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... rgu/493037
Voleo bih da uprava dovede u Novi Sad na Karadjordje Slaviju iz Praga ili Bolonju u toku tih reprezentativnih pauza!
Ništa od utakmica sa velikim evropskim ekipama na 100. rođendan Karađorđa, pa idemo u Rusiju na nepotrebno dug put. Ali to što je Zbiljić najavljivao pre par meseci nikom ništa, kao i mnogo toga.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- naseljekolumbija
Дуг пут, 3 сата авионом? Дуже се овде иде до Ниша. А што се тиче јубилеја стадиона Карађорђе,за 100 година клуба смо играли са Шајкашем самим тим је све речено
- gospodinFKV
Evo i ja sedim i pokusavam da shvatim sta se time htelo reci, ako se ista uopste htelo reci.
Decko preko 100 utakmica ima za klub. Po kom parametru on to ''nije valjao''?
Na kojoj pozicij Devetak igra u Rijeci - stoper ili levi bek?
Kod nas se nije bio konkretno isprofilisao, pa se lutalo sa pozicijom.
Kod nas se nije bio konkretno isprofilisao, pa se lutalo sa pozicijom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Levog beka igra,steta sto u Italiji nije dobio adekvatnu sansu.
- gospodinFKV
On je po vokaciji levi bek. U omladincima je poceo kao stoper, pa je pomeren levo, jer se nije dovoljno fizicki razvio, ako se ne varam (da je to bio razlog), ali se ne bih slozio da se lutalo s pozicijom. Od 93 utakmice na kojima mu je zabelezena pozicija, 71 mu je bila na levom beku. Bio je standardan levi bek. Odigrao je 19 na stoperu, uglavnom iz nuzde.
-
Devetak je drugi deo poslednje sezone u klubu,
mahom bio na klupi
Pusten za 40k,
sreca pa je imao EU pasos,
Inace bi zavrsio kao Bjekovic.
https://www.maxbetsport.rs/novosadjani- ... to-548077/
Promakla vest
Zbiljic, Lalatovic, Kosanovic, Gacinovic i
sudija Novak Simović
gledali Kabel