Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: Uprava

Post by CRD FCV »

denialalner wrote: Wed Oct 02, 2024 11:44 am Devetak je drugi deo poslednje sezone u klubu,
mahom bio na klupi

Pusten za 40k,
sreca pa je imao EU pasos,
Inace bi zavrsio kao Bjekovic.

https://www.maxbetsport.rs/novosadjani- ... to-548077/

Promakla vest

Zbiljic, Lalatovic, Kosanovic, Gacinovic i
sudija Novak Simović
gledali Kabel
Мислим да то качено у некој теми.
ssnigd

Post by ssnigd »

Kaceno u pet tema.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

denialalner wrote: Wed Oct 02, 2024 11:44 am Devetak je drugi deo poslednje sezone u klubu,
mahom bio na klupi

Pusten za 40k,
sreca pa je imao EU pasos,
Inace bi zavrsio kao Bjekovic.
Ni to nije u potpunosti tacno.
Igrao je manje, ali nije ''mahom bio na klupi''. Djordjevic i on su delili minutazu. Ako je neko bio na klupi te sezone, ili van protokola, to je bio Djordjevic. To su makar lako proverljive informacije. Decko se bas bas naigrao u Vojvodini. Bio je standardan nekoliko sezona, skupio preko 100 utakmica.

Kako bi to prosao kao Bjekovic? Kompletniji je, a i raznovrsniji. Drugo, nije pusten po isteku ugovora.

S jedne strane, postojalo je interesovanje za njega, za razliku od Bjekovica. Zaobisle su ga i povrede i pruzio je prilicno korektne partije.
S druge strane, nismo mogli da ga prodamo za vise, jer nije pruzao bog zna sta. Dostigao je svoj plafon u Vojvodini. Da je pruzio vise, bio bi prodat za vise. Ovde mu se verovatno izaslo u susret, da moze da ode, nego sto je klub gledao da ga se resi.

Drago mi je sto pruza partije koje doprinose poziciji Rijeke, ali nemojmo sad praviti situaciju kao da je bog zna kakav dragulj ispusten. Naigrao se kod nas, imao okej sezonu u Istri, verovatno sada dostize tu neku zeljenu formu, ali da li je on sada neki nezamenljiv sraf u Rijeci...valjalo bi pogledati utakmice.

Standardan jeste. Nezamenljiv nije. Isto kao i kod nas - nista vise, nista manje. Sve ostalo je romantizacija.
hvylarn

Post by hvylarn »

Jel vi stvarno zaboravljate da je dečko bio žrtva reketiranja i da su mu tražili da donese neku ogromnu sumu na konto nepostojećeg duga? Pušten je za siću upravo iz tih razloga i što je uvek imao korektan odnos prema klubu, nisu hteli da zatežu oko prelaska.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ja sam se iskljucivo fokusirao na teren.
Ako je odlazak bio vezan za reketiranje, tim pre sve ove tvrdnje kako bi zavrsio kao Bjekovic i sl. padaju u vodu.

Inace, s obzirom da smo u temi Uprava, kuriozitet je i to da je branilac okrivljenog za reketiranje clan naseg nadzornog odbora, ako je verovati zvanicnom sajtu. :mrgreen:
ssnigd

Post by ssnigd »

Zao mi je sto ste Uprava mog kluba, a ne kluba mog neprijatelja.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ovakve diletante i prodavce magle ne bih ni neprijatelju pozeleo.
Karlsson

Post by Karlsson »

Milan Mandarić odlazi iz Vojvodine i kupuje novi klub

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lub/493765
VošaNS

Post by VošaNS »

Zbiljić: Bandović izgubio kontrolu, Lalatović će sve da posloži! Zategnuti smo kao evropski klub

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lub/493776
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
ssnigd

Post by ssnigd »

VošaNS wrote: Wed Oct 09, 2024 3:52 pm Zbiljić: Bandović izgubio kontrolu, Lalatović će sve da posloži! Zategnuti smo kao evropski klub

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lub/493776
Sada sam ipak spokojniji. Nedostajale su nam ove reci ohrabrenja od strane predsednika.
Gojko Kacar wrote:
Milan

Post by Milan »

:greenbutt: :greenbutt: :greenbutt:
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Maki

Post by Maki »

Mislim da ni pod komunistima Voša nije ovako ponižavana kao pod Naprednjacima, jer čvrsto verujem da su te dve titule pod komunistima poštenije uzete nego dva Kupa pod Naprednjacima. Teško da će nam udeliti još koju mrvicu. Ova garnitura je tu prevashodno da pere novac i da pljačka.
limanfkv

Post by limanfkv »

Tek ce da se zateze. Lebe mekani
0.0625
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Maki wrote: Wed Oct 09, 2024 11:16 pm Mislim da ni pod komunistima Voša nije ovako ponižavana kao pod Naprednjacima, jer čvrsto verujem da su te dve titule pod komunistima poštenije uzete nego dva Kupa pod Naprednjacima. Teško da će nam udeliti još koju mrvicu. Ova garnitura je tu prevashodno da pere novac i da pljačka.
Mislim da u doba komunizma FKV nije ni bila nešto ponižena. Ideološki su svi i u svemu morali biti podobni, tako da neke posebnosti nema. S druge strane, apsolutno su “mali” klubovi umeli da pobede i to ne fer način. Titulu pre nas uzelo Sarajevo. Velež odvalio cigane 5:0…
Kao što je neko napisao, a svideo mi se ugao gledanja, ovo vreme nije dno, već promena dimenzije. I u toj dimenziji ima mnogo ljudi kojima je ta promena sasvim ok. Poniženje je samo u očima ljudi koji imaju drugačija podešavanja.
Na primer, iako nisam vernik, već poštovalac tradicije, istorije i nasaledja, najveće “poniženje” vrednosti sam lično doživeo od strane naše SPC, takvo da sam rekao da u Sabornu crkvu neću nogom više kročiti. Osoba sa kojom sam bio u toj situaciji, a koja jeste vernik je ladno rekla “A svašta bih ja tebi još mogao da pričam.”

Tako da da - promena dimenzije. A mislm da ćemo se bez ikakvih problema boriti za neki trofej ako to uspemo igrom da zaslužimo. Struje u vladajućoj strukturi su, koliko mi se čini, jake i podeljene.
Post Reply