3 - Poletanović, ima neku konstantnost u igri, ne greši, pokriva u odbrani dobro
2 - Depu, dobio baš ozbiljne batine, a ne baš puno podrške od saigrača
1 - Vukan Savićević, solidan
Za poslednji bod sam se dvoumio između Kokanovića i Savićevića, ipak Savićević na kraju
MiSmoFKV! wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 9:04 pm
3 - Poletanović, ima neku konstantnost u igri, ne greši, pokriva u odbrani dobro
Za poslednji bod sam se dvoumio između Kokanovića i Savićevića, ipak Savićević na kraju
Ne znam sta je ovde za oceniti, osim ko je bio najmanje los.
Pa, neka bude takav redosled.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV! wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 9:04 pm
Crnomarkovic - 3 boda - jedini koji je spreman da se bije i iskrvari
Poletanovic - 2 boda - jedini na sredini terena licio na fudbalera
Stvarno nemam pojma kome dati bod, pa neka bude zbog stative, Depu - 1 bod
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
3 - Кокановић. Какво небо и земља он и Радуле. Одушевљен сам са њим за само 45 минута игре.
2 - Николић. Сасвим солидан са врло добром, ако не и одличном дугом лоптом.
1 - Полетановић. Само чешће да шутира уместо што залама.
Депу остаје без бода јер нема ни гола ни асистенције али за борбеност свака част.
+1
Prva dvojica liče na fudbalere, a ostali su svi Indijanci, sa povremenim izuzetkom Baroša i Mede. Ovo je jedna od najgorih generacija Vojvodine. Posle odlaska Zuke i Mihe, i povrede Vukanovića, to je i više nego očigledno.
ssnigd wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 9:53 pm
Crnomarkovic - 3 boda - jedini koji je spreman da se bije i iskrvari
Poletanovic - 2 boda - jedini na sredini terena licio na fudbalera
Stvarno nemam pojma kome dati bod, pa neka bude zbog stative, Depu - 1 bod
+1, isto mislim.
Usput, ne razumem ljude koji daju bodove Savićeviću, bio je najslabiji juče pored još goreg Veličkovića, obojica kao ispred zgrade da su igrali.