(odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar 0:1 (0:1)

Locked
Turija

Re: (odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar 0:1 (0:1)

Post by Turija »

Igraci na terenu su preslikana uprava, menadzeri i sportstki sektor zajedno, gde svako vuce na svoju stranu za svoj interes.

Zato nema ni timske igre, ni zalaganja, ni timskog menadzmenta u interesu uspeha Kluba i navijaca Vojvodine. Ovde svi vode racuna samo o sebi i koliko je dobar novcano.
Ja sam od pocetka bio sumnjicav u ,,novi" saziv, ali sam bio strpljiv i suzdrzan u komentarima, dok oni tu sumnju ne potvrde. Prema vidjenom, tesko da je mogu demantovati.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Re: (odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar, sreda 19h

Post by Radoye »

Salvador wrote: Thu Oct 03, 2024 11:09 am Edit: da li neko zna koja je situacija sa Medojevićem? On je trebao da bude pojačanje, nekada je bio dobar igrač, ne verujem da je zaboravio da igra, zašto onda juče za njega nije bilo mesta u timu, dok je igrao katastrofalni Savićević 60 minuta? Što su ga onda uopšte i dovodili?
Vidi pod Stepanov i Brkic pre njega. Ne uklapa im se u kombine, doveden samo zato sto su se navijaci malo ustalasali pa da se smire strasti a ne s namerom da bude pusten da igra. Alibi da eto imamo Slaninara u klubu, dok su na terenu menadzerske kombinacije.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Medojevic realno nema kvalitet da na terenu doprinese, nivoom je daleko od Njegosa Petrovica i Poletanovica pre svega, pa i Vukana Savicevica, iako Vukan ima svoje mracne minute. Ovo sam pisao i pre nego sto je potpisan Medojevic pa su me mnogi agresivno napadali, jer ga nisu gledali na Kipru i misle da je to isti Medojevic kao pre ravno 15 godina.potpisan je samo jer kao sto je neko napisao stvorio se ogroman pritisak na upravu zbog te “lokal” priče, ali sve dok se klub vodi emocijama a ne razumom, tu sreće nema. Doduse izgleda da se Vojvodina trenutno ne vodi ni na jedan od ta dva nacina. Real Madrid se odrekao i Kasiljasa i Raula kada ih je vreme zgazilo, profesionalni fudbal je surov.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Nije ni Sasa Ilic poslednjih nekoliko sezona imao skoro pa nikakvog uticaja na igru partizana, pa je bio tu, kao svojevrsna relikvija jedne ere. To i Medojevic treba da bude za Vosu. Neka upise 10 utakmica po sezoni, neka ulazi s klupe, ali u klubu mora postojati takav igrac.

Profesionalni fudbal moze da bude surov, ali imamo toliko primera kada nije morao i nije bio. Surov je kad si go**o. Kad nisi, bude romantike.

Zao mi je samo Medojevica sto je pao na tu pricu od strane ljudi koji su go**a, ali malo drugacijeg tipa.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Moje mišljenje je da takav transfer praviš tek onda kad sve drugo u timu i klubu funkcioniše kao "švajcarski sat", pa onda dovodiš igrača koji je više navijački i marketinški potez nego igrački. Ali ne bih da bude da ja imam nešto ciljano protiv njega, ne mislim da je on uopšte problem, samo mislim da je jedna u nizu mnogih loših odluka koje su se donele ove sezone, i kad se sve to zajedno sabere dobije se Vojvodina na poziciji broj 11.
Salvador

Post by Salvador »

ElMaestro13 wrote: Thu Oct 03, 2024 6:09 pm Moje mišljenje je da takav transfer praviš tek onda kad sve drugo u timu i klubu funkcioniše kao "švajcarski sat", pa onda dovodiš igrača koji je više navijački i marketinški potez nego igrački. Ali ne bih da bude da ja imam nešto ciljano protiv njega, ne mislim da je on uopšte problem, samo mislim da je jedna u nizu mnogih loših odluka koje su se donele ove sezone, i kad se sve to zajedno sabere dobije se Vojvodina na poziciji broj 11.
Hvala na odgovorima u vezi Medojevića, vreme će najbolje pokazati.
Ako nije problem, zamolio bih ElMaestra da sumira te "mnoge loše odluke", zaista me interesuje posebno jer očigledno ima više informacija od prosečnog forumasa.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ElMaestro13 wrote: Thu Oct 03, 2024 4:00 pm Medojevic realno nema kvalitet da na terenu doprinese, nivoom je daleko od Njegosa Petrovica i Poletanovica pre svega, pa i Vukana Savicevica, iako Vukan ima svoje mracne minute. Ovo sam pisao i pre nego sto je potpisan Medojevic pa su me mnogi agresivno napadali, jer ga nisu gledali na Kipru i misle da je to isti Medojevic kao pre ravno 15 godina.potpisan je samo jer kao sto je neko napisao stvorio se ogroman pritisak na upravu zbog te “lokal” priče, ali sve dok se klub vodi emocijama a ne razumom, tu sreće nema. Doduse izgleda da se Vojvodina trenutno ne vodi ni na jedan od ta dva nacina. Real Madrid se odrekao i Kasiljasa i Raula kada ih je vreme zgazilo, profesionalni fudbal je surov.
Medojević je i dan danas najbolji vezni kod nas.

Daj mu tri utakmice u kontinuitetu i to će pokazati, dok ne dobije te tri utakmice ne može da se neko procenjuje tako, pogotovo da se kaže da je nivoom daleko od njih.

Napravio je tu grešku protiv Maribora ali to svakome može da se desi i nije razlog da dobije manje minuta zbog toga.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Salvador wrote: Thu Oct 03, 2024 7:12 pm
ElMaestro13 wrote: Thu Oct 03, 2024 6:09 pm Moje mišljenje je da takav transfer praviš tek onda kad sve drugo u timu i klubu funkcioniše kao "švajcarski sat", pa onda dovodiš igrača koji je više navijački i marketinški potez nego igrački. Ali ne bih da bude da ja imam nešto ciljano protiv njega, ne mislim da je on uopšte problem, samo mislim da je jedna u nizu mnogih loših odluka koje su se donele ove sezone, i kad se sve to zajedno sabere dobije se Vojvodina na poziciji broj 11.
Ako nije problem, zamolio bih ElMaestra da sumira te "mnoge loše odluke", zaista me interesuje posebno jer očigledno ima više informacija od prosečnog forumasa.
Moj stav je da je prvo na leto trebalo da se dovede ozbiljniji trener, Bandović je prva loša odluka.
Onda transferi, Lukas Baros za 150.000 plus velika plata, a nije ništa bolji od Giorbelidzea i Đorđevića - besmisleno. Jeste u nekim segmentima bolji, u nekim nije, u proseku ništa specijalno. Lazar Nikolić - besmisleno. Svaljivanje krivice na Uroša Nikolića za smenu Bandovića - besmisleno, kao i stavljanje njega na mnogim utakmicama na centralnog veznog iako je desetka. I dalje mislim da je Uroš Nikolić najkreativniji vezista u Vojvodini i da mora da ima ulogu, ali tu nije trener kriv jer zna se ko ga je sklonio. Prodaja Ivanovića, a da nemaš unapred spremnog špica da dođe čim ovaj sedne na avion - tragično i tužno. Ozbiljan klub ima spremnu zamenu za svaku poziciju u svakom trenutku, igrača kog će da napadne da dovede u slučaju prodaja, povreda, itd...
Ovo je ukratko, da ne pišem sad kakve se odluke donose u omladinskoj školi i koji treneri rade tamo. Znam bar 60% trenera tamo, oni se tamo uče na toj deci bukvalno. Tamo moraju da rade već formirani treneri sa decom, a ovi nek se uče u Kabelu, RFK NS i drugima. Da li znate koliko volontera trenera ima u omladinskoj školi koji se tamo uče zanatu? Zato ne treba da vas čudi što nema Vošine dece u prvom timu, raspitajte se ko ih sve trenira, pogledajte neku utakmicu omladinaca ili kadeta i videćete da tu stvarno nema igrača za prvi tim.
Sve to kad sabereš, potpuno je logično da je klub u lošem stanju.
Vojvodina od 10 ulaznih transfera, bar 7 moraju da budu kao Seri, Sicenje, Njegos Petrovic. Ne da pogode tri, a promase osam. To je okej za Javor, za Vojvodinu nema smisla.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

ElMaestro13 wrote: Thu Oct 03, 2024 9:11 pm
Moj stav je da je prvo na leto trebalo da se dovede ozbiljniji trener, Bandović je prva loša odluka.
Onda transferi, Lukas Baros za 150.000 plus velika plata, a nije ništa bolji od Giorbelidzea i Đorđevića - besmisleno. Jeste u nekim segmentima bolji, u nekim nije, u proseku ništa specijalno. Lazar Nikolić - besmisleno. Svaljivanje krivice na Uroša Nikolića za smenu Bandovića - besmisleno, kao i stavljanje njega na mnogim utakmicama na centralnog veznog iako je desetka. I dalje mislim da je Uroš Nikolić najkreativniji vezista u Vojvodini i da mora da ima ulogu, ali tu nije trener kriv jer zna se ko ga je sklonio. Prodaja Ivanovića, a da nemaš unapred spremnog špica da dođe čim ovaj sedne na avion - tragično i tužno. Ozbiljan klub ima spremnu zamenu za svaku poziciju u svakom trenutku, igrača kog će da napadne da dovede u slučaju prodaja, povreda, itd...
Ovo je ukratko, da ne pišem sad kakve se odluke donose u omladinskoj školi i koji treneri rade tamo. Znam bar 60% trenera tamo, oni se tamo uče na toj deci bukvalno. Tamo moraju da rade već formirani treneri sa decom, a ovi nek se uče u Kabelu, RFK NS i drugima. Da li znate koliko volontera trenera ima u omladinskoj školi koji se tamo uče zanatu? Zato ne treba da vas čudi što nema Vošine dece u prvom timu, raspitajte se ko ih sve trenira, pogledajte neku utakmicu omladinaca ili kadeta i videćete da tu stvarno nema igrača za prvi tim.
Vojvodina od 10 ulaznih transfera, bar 7 moraju da budu kao Seri, Sicenje, Njegos Petrovic. Ne da pogode tri, a promase osam. To je okej za Javor, za Vojvodinu nema smisla.
1. Potpuno saglasan, što sam već više puta pisao.
2. Mislim da je Baros bolji, ali Gia nismo baš imali ni priliku da upoznamo.
3. Za Lazar sam isto potpuno saglasan. A da podsetim i na Bjeku koji ima neke elemente i bolje nego Lazara na poziciji beka.
4. Ja nemam pojma ko je sklonio UN. Da li je moguće dobiti konkretno informaciju?
5. Saglasan, iako kao sam jako srećan što dečko nije deo ove tragikomedije i želim mu sve najbolje.
6. O Vošinoj školi sam čuo raznih što kafanskih, ali i od dva roditelja čija su deca tamo. Imao sam čak priliku i da upoznam dva trenera koja su mi, da izvinete, delovali kao teletabisi. Referenca im je da su završili DIF?!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Savcic Luka wrote: Thu Oct 03, 2024 10:28 pm
ElMaestro13 wrote: Thu Oct 03, 2024 9:11 pm
1. Potpuno saglasan, što sam već više puta pisao.
2. Mislim da je Baros bolji, ali Gia nismo baš imali ni priliku da upoznamo.
3. Za Lazar sam isto potpuno saglasan. A da podsetim i na Bjeku koji ima neke elemente i bolje nego Lazara na poziciji beka.
4. Ja nemam pojma ko je sklonio UN. Da li je moguće dobiti konkretno informaciju?
5. Saglasan, iako kao sam jako srećan što dečko nije deo ove tragikomedije i želim mu sve najbolje.
6. O Vošinoj školi sam čuo raznih što kafanskih, ali i od dva roditelja čija su deca tamo. Imao sam čak priliku i da upoznam dva trenera koja su mi, da izvinete, delovali kao teletabisi. Referenca im je da su završili DIF?!
Uroš Nikolić i Vukan Savićević su nakon jedne utakmice otišli kod Bandovića i rekli mu da imaju problema sa ulaskom u igru (iznošenjem lopte iz zadnje linije), i da bi bilo dobro da nešto porade po tom pitanju. Ovaj to nije prihvatio dobronamerno, već je shvatio kao mešanje u posao, žalio se tamo gde treba i uprava skloni Uroša, a Vukana ne diraju. Plus su mu rekli da će da ga puste ako dobije ponudu, imao je ponudu da ode u Asteras kod Rastavca, pa ga ipak nisu pustili. Nakon toga je imao Emirate, nisu ga pustili ni tu iako su Arapi hteli da uplate 200.000 za obestecenje. I onda mi ovde treba da polemišemo o kvalitetu njegovih igara, a dečka maltretiraju kao konja.
Turija

Post by Turija »

To, sa iznosenjem lopte iz zadnje linije, je apsolutno tacno i tu su, njih dvojica, potpuno u pravu.

Svaki gledalac vidi da je presporo, da se mnogo petlja sa loptom, vraca unazad i u sirinu, po nekoliko puta, dok se ne posalje lopta napred. U tom medjuvremenu, svi nasi igraci iz napada budu okrenuti ledjima ka golu protivnika, a odbrana protivnik potpuno namestena.

Tada Seri ( koji jedini moze) mora da predribla, bar, dva igraca da poremeti taj bedem. Takodje, kako svi nasi igraci sutiraju, svaki golman ,,ima dan" protiv Vose.

Sad, kako te probleme resiti, pitanje je za milion dolara.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Koliko mene pamćenje služi UN nije bio starter ali je igrao i u poslednjoj utakmici koju je vodio Bandović kao trener.
Njegovo "udaljenje" iz kluba, ako je uopšte i udaljen, je usledilo tek nakon smene Bandovića jer ga nije bilo u protokolu za Partizan.
Locked