11. kolo 24/25: Spartak – VOJVODINA 0:4 (0:2)

Locked
Grof Žekula
Administrator

11. kolo 24/25: Spartak – VOJVODINA 0:4 (0:2)

Post by Grof Žekula »

Одиграсмо 14 званичних мечева ове сезоне. На 7 смо поражени и само смо три пута тријумфовали.

Игра нам је срамотна. Атмосфера никакава. Понашање играча још горе. Нити знају да играју, нити да се владају. Психа и срећа, кажу многи, нам недостаје. Не, недостаје нам Управник, Спортски директор, Тренер, Капитен и фудбалери. Ови што сада носе дрес Војводине, то нису. Већина. То је наша збиља! Мало је тренутно људи у Клубу који и треба да буду баш на том месту. Свакако, немамо нити једног одговорног. А тога би бар морало бити...

„Дођи – игра Војводина“ је депласирано. За нас. Сви остали у лиги могу слободно то да кажу, јер ето им бод(ов)а. Још Суботица, па на „одмор“. Ми, навијачи, посебно.

Суботица, 06.10.2024.
Спартак - ФКВ 0:4 (0:2)
0:1 - Деле 6'
0:2 - Сери 40'
0:3 - Сери 60'
0:4 - Кокановић 73'

Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... vojvodina/
Deep Purple

Re: 11. kolo 24/25: Spartak – VOJVODINA, nedelja 19h (RTV)

Post by Deep Purple »

SLOBODAN MEDOJEVIĆ !

Sada je vreme da uđe u 11 i da iz njega ne izlazi.

Baš me briga gde će sa Njegošem i Preletanovićem.

Ako treba neka igraju sva trojica, ja sam pisao još pre mesec dana da je to trebalo da se uradi, za bonuse neka se krpe i onako smo se do sad krpili.

Jedini način da izađemo iz krize u koju smo upali je taj vezni red, nama trebaju pobede i bodovi i trenutno način dolaska do istih (način igre) nije važan.

I što pre da se dovede trener, da li to bio Rastavac ili Gaćinović u ovom trenutku to nije važno, ubeđen sam svakako da bi i kod jednog i kod drugog Medojević igrao.
Stexman

Post by Stexman »

Tako je Deep, Meda mora da igra(ako je zdrav). Nikakav drugi razlog protiv ne sme da postoji.
Dosta su se useravali po povratnicima( Brka, Stepanov...) vreme je da se pokaze postovanje. Pa neka su i slabi na terenu, ali sigurno nece manjkati borbenosti. Ako treba u penziju - onda ce to biti sa terena a ne klupe!
Od rezultata i ove sezone nema nista. Zato hajde da poradimo na vracanju identiteta klubu. Tu bar ne mora da se trči.
Turija

Post by Turija »

Stexman wrote: Fri Oct 04, 2024 9:01 am Tako je Deep, Meda mora da igra(ako je zdrav). Nikakav drugi razlog protiv ne sme da postoji.
Dosta su se useravali po povratnicima( Brka, Stepanov...) vreme je da se pokaze postovanje. Pa neka su i slabi na terenu, ali sigurno nece manjkati borbenosti. Ako treba u penziju - onda ce to biti sa terena a ne klupe!
Od rezultata i ove sezone nema nista. Zato hajde da poradimo na vracanju identiteta klubu. Tu bar ne mora da se trči.
Slazem se sa obojicom. Medojevic mora u 11.
Dodao bih samo, da mora i identitet i rezultat, jer uprava vodi Vojvodinu, a ne neki prosecan superligaski klub.

Ako ne mogu, neka se povuku. Povlacenje je castan potez, ako das sansu drugom, kad vidis da ne ide, i da trenutno stanje steti ugledu Vose.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Тако је, одговорности нема. Када је лоше ћуте ко пичке а да смо којим случајем прошли у Европи и да стојимо добро у лиги не би се скидали са свих медија! :evil:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Zasto se dovode u pitanje Njegos i Poletanovic? Zasto ne bi u vezi bili Meda-Njegos-Poletanovic?
Neka bonuse traze na drugom mestu. Imaju mladog golmana, stopera, krilo. Cvrstina je ono zbog cega smo i gubili bodove protiv Radnickog, kao i delimicno protiv Pazaraca.
torrente

Post by torrente »

4:2 za Spartak !
Vreme je da konacno udarimo ...com o ledinu!,da pročitamo još koju zaveru i da vidimo ko je nov ko nam radi o glavi i koji je sad razlog raspada...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Turija

Post by Turija »

Neizlecivi wrote: Fri Oct 04, 2024 11:55 am Zasto se dovode u pitanje Njegos i Poletanovic? Zasto ne bi u vezi bili Meda-Njegos-Poletanovic?
Neka bonuse traze na drugom mestu. Imaju mladog golmana, stopera, krilo. Cvrstina je ono zbog cega smo i gubili bodove protiv Radnickog, kao i delimicno protiv Pazaraca.
Tacno.
Ni meni nije jasno zasto se njih dvojica dovode u pitanje u vezi Medojevica u postavi?
S obzirom kakve imamo prednje vezne, sva trojica bi i na toj poziciji odigrali bolje i cvrsce. Jer, Njegos, Poletenovic i Medojevic igraju odgovorno u oba smera, a neke velike kreacije mi nemamo sa ovim od kojih se ona ocekuje.
Mozda bii cak bila bolja u sastavu Medojevic- Poletanovic- Njegos?

Svasta se probalo, samo nije ovo, sto je mozda i dobitna kombinacija?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

I sada treba neki „stručnjak“ da nam objašnjava kako jedan Janko Tumbasević, kapiten Mladosti iz Lučana, može u svojoj 40. godini konkurentno da igra Superligu za vrh tabele, a jedan Meda treba da čeka šansu sa klupe u timu sa dna tabele. A i kad bi ušao pitanje je da li bi dobio kapitensku traku, koja iz ne znam kog razloga stoji na ruci Petrovića i to kod drugog „trenera“ zaredom. Bilo je poražavajuće onomad kada je Poletanović skinuo traku i predao Njegošu.
Ako je traka pitanje identiteta kluba, lične časti i ranijih zasluga onda je nosi: 1. Meda, 2. Đorđević 3. Poletanović
Ako je pitanje uzora u borbenosti, autoritetu i fudbalskom znanju, onda je nosi još samo Crnomarković i Vukanović, a Njegoš je eventualno šesti.
hvylarn

Post by hvylarn »

Dolaskom Mede sam upravo to i priželjkivao taj trio. Da Meda bude taj zadnji vezni/osigurač, dok bi Njegoš dobio nešto ofanzivniju ulogu ili Box to Box , dok bi Poletanović bio zadužen za kreativu. Imali bi iskusan i čvrst vezni red, koji bi mogao da se meri sa svakom ekipom u ligi bez problema.
Rakovac

Post by Rakovac »

Očekujem neizvestan derbi začelja. Ko bude bolji neka pobedi.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sa triom Meda-Njegoš-poletanović dobijamo snažnu ali ipak defanzivno orijentisanu sredinu, što bi opet našim bekovima omogućilo češće i bezbrižnije izlaske napred. Pitanje je koliko Butean u toj postavci ima mesta, obzirom da je on defanzivno jak bek. Da je ostao Bjeković, taj sastav sredine bi bio bombona za njega. Što se Tumbe i Lučana tiče, tamo nema očekivanja, šta god da urade, dobro je. Da je ovde, bio bi karakterisan kao premator, prespor, itd. Znamo kako to ide ovde na forumu.

Što se poletanovića tiče, i dalje ne delim oduševljavanje njime. Ovo su partije koje smo od njega očekivali kad je počinjao, on je tek u 31. godini došao do njih. Da li je to dovoljno, meni nije... Pogotovo uz istoriju koja ga prati.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
VošaNS

Post by VošaNS »

Krtolica: Nemam utisak da me igrači bojkotuju

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... uju/493353
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
limanfkv

Post by limanfkv »

Meda sa 8 godina bundeslige moze ovu ligu da igra sa jednom nogom. Marselo Plec je bio doktor ove lige u tim godinama, a umeo je i da zvekne pivo sat vremena pred tekmu. I nemamo mi cavija i inijestu da nesto kreiraju vec Vukana sa snagom za 60 minuta i to bi bilo to.
0.0625
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

Samo da podsetim da smo narednog protivnika u ligaškoj utakmici zadnji put pobedili pre ravno PET godina! :oops:
Locked