Turija wrote: ↑Sun Oct 06, 2024 6:10 pm
Znaci, Tanjga junior pre Drobnjaka (po drugi put) Sta reci?
@VosaNS
Randjelovic nikako pre Kokanovica. Randjelovic je totalno nespreman i izgleda kao da je zalutao na teren.
Prvo neka se spremi fizicki i mentalno.
+1
Kokanović se lepo pokazao za razliku od mnogih.
Sviđa mi se sastav, valjda će doneti pozitivnu energiju. Najviše me zanima Gočmanac koji je mač sa dve oštrice. Da se nekako Poletanović našao umesto Savićevića pomislio bih da forum direktno diktira postavu za svaku utakmicu.
Danas je mogao Djordjevic da odigra na beku, da se i Barosu pokaze da nije nezamenljiv.
Svaka cast Krtolici sto je stavio bonusa na gol, sada da vidimo jesmo li kadri ili nismo. Vukan nema izgovora danas za losu igru, jer iza sebe ima Medu i Njegosa.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija wrote: ↑Sun Oct 06, 2024 10:49 am
Uhh, tek posle napisanog posta sam odslusao konferenciju za novinare. Najzad ona prava
Svaka cast Lazi, sto je otvorio pravu diskusiju i ostali je podrzali i nastavili.
Da je stalno tako, ne bi u Klubu spavali.
Ovde je bio na udaru Krtolica ( meni ga pomalo i zao, jer nije najkrivlji za vidjeno), ali pitanja su bila prava.
Videcemo danas prvi odgovor na terenu. Steta, ako, veceras, nece moci igrati Poletanovic. Jos jedan peh za Krtolicu.
Nakon tvog komentara sam je i ja pogledao. Ovako bi svaka trebalo da izgleda. A Beba da bude strpljivija! Bukvalno jedva čeka da pita je l’ ima još neko pitanje i da zatvara radnju…
Turija wrote: ↑Sun Oct 06, 2024 6:10 pm
Znaci, Tanjga junior pre Drobnjaka (po drugi put) Sta reci?
@VosaNS
Randjelovic nikako pre Kokanovica. Randjelovic je totalno nespreman i izgleda kao da je zalutao na teren.
Prvo neka se spremi fizicki i mentalno.
+1
Kokanović se lepo pokazao za razliku od mnogih.
Sviđa mi se sastav, valjda će doneti pozitivnu energiju. Najviše me zanima Gočmanac koji je mač sa dve oštrice. Da se nekako Poletanović našao umesto Savićevića pomislio bih da forum direktno diktira postavu za svaku utakmicu.
Тај везни ред са Полетановићем би био најбољи у лиги потписујем.
Rakovac wrote: ↑Sun Oct 06, 2024 6:22 pm
Kakav crni Baroš, Đorđević je naš najbolji levi bek.
Ahahahahahahah, dominiramo sa fudbalskim misljenjima svega mi. Djosa je simpatican i to sve, ali je daleko od Barosa, pogotovo po pitanju ofanzive. Ovaj jeste napravio gresku koja nas je kostala pobede proslu utakmicu ali objektivno po kvalitetu trenutno ne treba da budu u istoj recenici.