3 Сери
Све играј, имај слободу на куб, не враћај се назад, али немој шутирати пенал и изводити корнер. Мајстор.
2 Кокановић
Да имају исти третман, истог тренера, исте минуте ..За Величковића фудбалски геније. Надам се да је то и сам Величковић, дакако га треба трпети, радити с њим, желети да он буде врхунски играч. Кокан је тренутно далеко бољи. Замало да га се одрекнемо. И ко зна колико је њих тако прошло...
1 Његош
Зато што је схватио да није проблем дати траку, да није проблем да иде мало у напред, што дуго није. Када је неко спреман да се мења за опште добро, то је за поздрав! Е то је капитенски.
Голман Спартака мира бити наш пик. Румуну морамо објаснити да не мора добијати картон по мечу, не броји се позитивно...
Seri - 3 boda - banovati sa foruma svakoga, ko mu danas ne da tri boda
Djordjevic - 2 boda - uradio sve ono sto Baros nije, centrirao kako treba (Dele glavom i Kokanovic gol) i uneo sigurnost u odbranu.
Gocmanac - 1 bod - polozio sto se mene tice. Bio je uvek gde treba
Kokanovic i Dele neki drugi put od mene.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
3 - Seri. Što kaže Minja Kejleb Šestić. Meni je gledajući ovaj meč jedino palo na pamet da je on preuzeo mesto Abubakara kao najboljeg igrača koji je nosio dres FKV, a da sam ga ja gledao u istom.
2 - Kokanović, dobra utakmica, krunisana golom. Potez koji je mene iskreno oduševio je onaj šut sa 20tak metara nakon oduzete lopte. Ta odlučnost da se pobedi, to nam treba.
1 - Njegoš, najbolji od ostalih. Mada nije to Njegoš iz prošle sezone, mnogo više očekujem od njega.
Zao mi je sto ne mogu dati bodove svima onima koji su ih zasluzili.
1. Seri
Bez premca. Sto kaze Minja, gledamo novog Sestica.
2.Kolins
Iskupio se za kiks protiv Pazara.
Kad god je trebalo, bio je na pravom mestu. Koliko to znaci, videlo se cim je usao Tanjga junior.
3. Gocmanac
Siguran na golu.
Bodove je zasluzio i Kokanovic u drugom poluvremenu. Na kraju i dao gol da ne igra vise u grcu.
Zatim Djordjevic, paralisao Todorovskog.
Medojevic za mirnocu na sredini terena i Njegos za angazovanost.
Solidan je bio i Korac.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov