Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Milan »

Moj jedan izvor, koji se pokazao tačnim mi isto reče kako je Neško dobio direktivu "od gore" da mora da pusti Lalatovića. Jad i beda, to je sve što imam da kažem. Gade mi se ljudi koji rade u Vojvodini.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Maki

Post by Maki »

Milan wrote: Sun Oct 06, 2024 9:59 pm Jad i beda, to je sve što imam da kažem. Gade mi se ljudi koji rade u Vojvodini.
Znači, kao što je Krtolica večeras izbacio Kokanovića odmah nakon onakvog gola, i ubacio Ranđelovića, tako će izbaciti Krtolicu posle ovakve pobede i ubaciti Lalatovića. Ironija sudbine. :mrgreen:
Duplof

Post by Duplof »

Zar Zbiljić nije rekao da Lalatović neće ponovo biti trener dok je on na čelu kluba? Doduše, isto tako je pričao i za Poletanovića... Ovo vređa inteligenciju svih nas i po meni je nedpoustivo, po ko zna koji put! Zaslužili su da budu zasuti jajima od "11 dinara", nemam reči kojima bih mogao opisati bes u ovom trenutku... :evil: :evil:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Milan wrote: Sun Oct 06, 2024 9:59 pm Moj jedan izvor, koji se pokazao tačnim mi isto reče kako je Neško dobio direktivu "od gore" da mora da pusti Lalatovića. Jad i beda, to je sve što imam da kažem. Gade mi se ljudi koji rade u Vojvodini.
povraca mi se trenutno....
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Već sam rekao, ako dođe, bataljujem i stadion i forum dok je tu. Jedan (nemazohistički deo) mene i priželjkuje taj scenario da se malo odmorim od živciranja.
Jeste da je ovaj klub odavno daleko od onog šta bi ja hteo da on predstavlja, ali ajde nemojte se baš toliko popišavati na isti...
Io odio Belgrado
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
VošaNS

Post by VošaNS »

VošaNS wrote: Sun Oct 06, 2024 10:50 pm
Edit: Mare je bio brži, obrišite moj post.
ssnigd

Post by ssnigd »

Uzas!!! Povraca mi se!!!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

ElMaestro13 wrote: Sun Oct 06, 2024 8:26 pm Ubedljvo najbliži klupi je Lalatović, Neću da kažem da je već došao, ali... :)
Potvrđeno.
Maki

Post by Maki »

Može li se znati ko ga dovodi u Vošu? Zbiljić, Marko Jovanović ili se dovodi sam? Čiji je ovo zapravo klub? :evil:
fcvisart

Post by fcvisart »

Nije dobrodošao!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Uprava napolje !
djoks

Post by djoks »

ЛАЛЕ МАЈСТОРЕ ВОДИ НАС ДО ТИТУЛЕ! Не разумем што су овде сви против њега, код нас је увек давао максимум, стао иза играча када плате нису биле редовне и то јавно рекао. Код нас је у просеку имао 2 бода по утакмици, Раставац 1.83, Бандовић 1.38, Поповић 1.79
VošaNS

Post by VošaNS »

Okej, ne mogu reći da nisam očekivao. Apsolutno je bilo očekivano i znalo se da će kad tad ponovo sesti na našu klupu. Da ga pljujem neću, da sam oduševljen nisam. Zbiljiću koji put gaziš svoje reči i radiš suprotno od onoga što si sam rekao? Dobrodošao Lalate
Post Reply