Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by gospodinFKV »

Turija wrote: Mon Oct 07, 2024 10:17 am Kakvo je ovo gazenje trenerskih Legendi na klupi FKV, od Baneta Sekuilica, Franje Hirmana, Branka Stankovica, Toze Veselinovica, Ivice Brzica.... Lalat koji je miljamo daleko od tih imena.
Pazi, u poslednjem intervjuu se osvrnuo na taj dolazeci rekord i rekao da je daleko od trenerskih legendi Vojvodine, samo su njemu trenerske legende Vojvodine Ljupko Petrovic i Misa Kosanovic. :mrgreen:
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Turija wrote: Mon Oct 07, 2024 10:17 am
Mentalno ne mogu podneti da ponovo slusam stotinu puta ,,najuspesniji" trener Vojvodine u istoriji.

Ja necu moc da podnesem samo ako posle svake znacajnije utakmice koju pobedimo on izadje pred kamere arene sport da sebe hvali tipa: "Nenad Lalatovic je najveci trener Vojvodine", "Lalatovic je najvise pobedio (unesi ime bilo kog malo jaceg rivala)", "odveo Vojvodinu u Evropu..." i tome slicno po principu hvalite me usta moja
Turija

Post by Turija »

gospodinFKV wrote: Mon Oct 07, 2024 10:37 am
Turija wrote: Mon Oct 07, 2024 10:17 am Kakvo je ovo gazenje trenerskih Legendi na klupi FKV, od Baneta Sekuilica, Franje Hirmana, Branka Stankovica, Toze Veselinovica, Ivice Brzica.... Lalat koji je miljamo daleko od tih imena.
Pazi, u poslednjem intervjuu se osvrnuo na taj dolazeci rekord i rekao da je daleko od trenerskih legendi Vojvodine, samo su njemu trenerske legende Vojvodine Ljupko Petrovic i Misa Kosanovic. :mrgreen:
O tome ja i pisem. On ne zna dalje od njih dvojice (zvezdasa) nista o Vojvodini.

A, tako ne znaju ni ovi sto ga podrzavaju na portalu mozzarta i drustvenim mrezama. Tamo neka ga i dalje hvale, pisu slavopeve i ode treneru..

Dvoumim se da li da napisem ovde predlog da se blokiraju upisi na Forum u znak protesta? Jer, i ovako ce ogromna vecina forumasa otici u samoblokadu, a ima stotine drugih mesta da zaljubljenici u trenera mogu da ga hvale i daju podrsku tamo, pyisu: Lalate, vodi nas do titule - i na Stadionu isto to vicu.
Last edited by Turija on Mon Oct 07, 2024 10:58 am, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
VošaNS

Post by VošaNS »

Neško iz Lučana: Lala najbolji u Srbiji, nismo hteli da mu kvarimo sreću

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ecu/493616
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Pirova pobeda Krtolice u Subotici.

A, nagovestavala je neke dobre promene i vibracije za Vosu.
Sramotno i zalosno, sto je covek sklonjen na takav nacin. A, pogotovo, ko ce ga zameniti na trenerskoj klupi.

PS
Nesko je stari vuk - zna kad je pravi tajming da ne udje u problem.
Bas mu ,,hvala" sto nas je usrecio sa trenerom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Duplof

Post by Duplof »

Turija wrote: Mon Oct 07, 2024 10:54 am Dvoumim se da li da napisem ovde predlog da se blokiraju upisi na Forum u znak protesta? Jer, i ovako ce ogromna vecina forumasa otici u samoblokadu, a ima stotine drugih mesta da zaljubljenici u trenera mogu da ga hvale i daju podrsku tamo, pyisu: Lalate, vodi nas do titule - i na Stadionu isto to vicu.
Tihim protestima se ništa ne postiže u ovoj zemlji, nažalost. Ovo se tera isključivo na stadionu!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Duplof wrote: Mon Oct 07, 2024 11:35 am Tihim protestima se ništa ne postiže u ovoj zemlji, nažalost. Ovo se tera isključivo na stadionu!
U koje pare da se na stadionu neće čuti niti jedan glas negodovanja? Nije ovo prvi put da smo dobili šlajmaru po sred face, ali Karađorđe ostaje nem konzistentno, već ko zna koji put...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Rabba wrote: Mon Oct 07, 2024 11:53 am
Duplof wrote: Mon Oct 07, 2024 11:35 am Tihim protestima se ništa ne postiže u ovoj zemlji, nažalost. Ovo se tera isključivo na stadionu!
U koje pare da se na stadionu neće čuti niti jedan glas negodovanja? Nije ovo prvi put da smo dobili šlajmaru po sred face, ali Karađorđe ostaje nem konzistentno, već ko zna koji put...
+1

Коментари на друштвеним мрежама најбоље показују какво ће стање бити, што је најгоре од свега још ће и вратити неке људе на стадион... Страшно
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Duplof

Post by Duplof »

@Rabba, @Mare, lepo ste rekli sve.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Zemlja mediokreta eto to smo mi.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Stvarno sam se nadao da se ovo neće desiti, da nisu svi tolike debilčine. Sad je jasno da sam jedini debil ja jer sam uopšte imao neku nadu za ovaj klub.

Čujemo se u neka bolja vremena, vreme je za odmor od FKV...
Io odio Belgrado
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne mogu da kažem da sam fan Krtolice, ali čovek je tek imenovan za glavnog trenera. Jeste da nemamo neku igru, da smo prosuli važne bodove, ali nije ni on čovek kriv za katastrofalne greške Koraća i Sičendžea.
Sve mi se čini da ovo nije odluka iz kluba već sa neke adrese u Beogradu, a po želji i molbi samog Lalatovića kojem je Vojvodina ''trenerska majka'', a i navijači ga uz to ''žele i traže da se vrati nazad''. Pogotovo što je Zbiljić sam otvoreno pričao da ne vidi Lalatovića kao trenera Vojvodine i da njegov temperament ne odgovara klubu.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Mark Renton wrote: Mon Oct 07, 2024 8:08 am Losa roba u Lucanima...
Sto se mene tice Lalata treba poceti napusavati i oterati govnjivom motkom samo ako bude poceo da sklanja kapitalne strance i bude dovlacio one 35+ likove sa superligaskih oranica
+1
Jos ce protiv cigana biti teska sklanjalica.Kad vidim komentare na instagramu jos mi je losije.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Otkad je procurila ova informacija pokušavam da skontam da li smo dotakli novo dno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply