Marketing kluba
- Grbavica.021*
Re: Marketing kluba
На сајту продавнице већ скоро два месеца стоји нови дресови за ову сезону ускоро док се ти исти продају већ у Муркету и у шопу навијача Војводине на западној трибини.
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Uvek sa tobom
Људи јел ја сањам? Ил се онај запослени из маркетинга пробудио?
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Grbavica.021*
Не знам да ли си гледао можда инстаграм страницу Легије али погледај добар маркетинг су одрадили за утакмицу са ТСЦ - ом и доста су качене слике у вези Новог Сада.Uvek sa tobom wrote: ↑Fri Oct 25, 2024 8:23 am Људи јел ја сањам? Ил се онај запослени из маркетинга пробудио?

- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Defanzivni vezni
Stepi, Brka, Meda, ne daj bože da vratimo Tadića

Ове јабуке и банане су ме убиле,пао сам са столице од смеха јеботе аххахаха.Велики корак су направили са маркетингом ово већ личи на нешто.
- Deep Purple
-
Da li smo mi to autsoursovali marketing
Kao da je neko hakovao IG profil, u zadnjih 5-6 dana izgleda bolje, što i nije toliko teško pošto pre nije bilo ništa. Čak ima i golova, izjava igrača, solidne fotografije...pomerili smo se iz 2000 u 2020, sad da vidimo da li će nastaviti u istom pravcu, da stignemo i do 2024.

Kao da je neko hakovao IG profil, u zadnjih 5-6 dana izgleda bolje, što i nije toliko teško pošto pre nije bilo ništa. Čak ima i golova, izjava igrača, solidne fotografije...pomerili smo se iz 2000 u 2020, sad da vidimo da li će nastaviti u istom pravcu, da stignemo i do 2024.
Treba reci da ovo mnogo bolje izgleda sto se tice marketinga na instagramu. I dalje fali tu ideja, ali se pomaklo sa mrtve tacke.
Ostaje nam da cekamo i vidimo koliko ce da traje.
Ostaje nam da cekamo i vidimo koliko ce da traje.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Uvek sa tobom
Ја не знам коме је лепа ова мајца, генерално цела тренинг опрема? Грб није симетричан са Ј, ајде то него што је грб нека јефтина штампа, мислим да би чак и НАИ боље урадио.
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
- Uvek sa tobom
Ето и Уроша Николића 

УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !