Zbog čega ste zavoleli Vojvodinu?

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Zbog čega ste zavoleli Vojvodinu?

Post by Milan »

Pitaj ga za koga danas (ponovo) navija…
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Zar nije ovaj brat presao na cigane? Ili se varam...

Edit: znaci, ne varam se. Milan preduhitrio...
Sa Vose da predjes na cigane...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Истекло ми време брисања поста... Од свих постова на теми баш за његов да се ухватим... Штета, лепа прича, са лошим крајем...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

What the fuck, šta se desilo u njegovom životu da takvu promenu napravi?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Obrisaćemo, nema brige. Imamo potvrdu da dečkonja navija za prvu ljubav koja zaborava nema, ili nagađamo?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ssnigd wrote: Mon Oct 28, 2024 10:57 pm Zar nije ovaj brat presao na cigane? Ili se varam...

Edit: znaci, ne varam se. Milan preduhitrio...
Sa Vose da predjes na cigane...
Nije on prešao samo se vratio na fabrička podešavanja.

Generalno retki su ljudi koji mogu da sa sebe skinu teret detinjstva i stvari koje kao jako mladi upiju.

Njemu je racionalnost govorila jedno (Voša) makar po pročitanom ali jedno je racionalnost a drugo je nešto što se nalazi u tebi od malih nogu (u njegovom slučaju cigani)

Nisu džaba mnogi u toku ratovanja decu odvodili i od njih pravili “svoje”.

U tom mladom dobu se duh, um pa i neke navike oblikuju.

Koliko god njemu racionalnost govorila to, da je Vojvodina ispravan izbor po svim parametrima, racionalnost je ipak jedno a ono duboko što se nalazi u nama drugo. Džabe sve, jednostavno je to bilo u njemu ma koliko sebe zavarao sa Vojvodinom.

Dok je trajao “hype” punio se stadion, Voša bila konkurentna i njegovom fabričkom klubu on je mogao sebe da zavara ali kada lopta stane, kada ne ide, tu ostaju samo pravi, nema simpatizera u tom smislu ili voliš ili ne voliš.

Zato ćemo i mi na forumu između sebe da se popičkamo, da teramo ove ili one iz kluba, da nam se i gadi sam klub zbog nekih poteza, odluka ili bilo čega ali na kraju dana se svi obradujemo pobedi, pogodi nas poraz.

Ma koliko puta rekli, nećeš više utakmicu pogledati opet ćemo je pogledati i tako iz vikenda u vikend.
Last edited by Deep Purple on Mon Oct 28, 2024 11:57 pm, edited 2 times in total.
Milan

Post by Milan »

Nemojte brisati. I treba da stoji.
POŠTO OBRAZ ???!!!
LIMAN

Re: Re:

Post by LIMAN »

Daljac wrote: Mon Aug 29, 2011 2:00 am
Ja sam tada presekao. Prvo sam u razgovoru sa ljudima svima sve saopštio, ovako, razložno, a zatim i napisao dugačak mail, manifest, svim svojim prijateljiam i poznanicima, i zahtevao da me više nikada sa Crvenom Zvezdom ne pominju u istoj rečenici. Nemam ja nikakvih veza sa timom koga se moj deda, s pravom, gnušao. Niti idem na njene utakmice, niti me one potresaju. Seirim kada izgube, i druge nerviram i izazivam više nego ne znam kakav zagriženi grobar. Sredina u kojoj sam rastao nametala mi je nešto što nije moj izbor. Kada sam video da sam ja nesvesno odabrao drugo, taj brak iz računa sa prestoničkom udavačom koja usrećuje široke narodne mase svojim sumnjivim pobedama, sa zadovoljstvom sam prekinuo. Naravno, postoje slike iz tog bračnog života, ali samo kao opomena da tako nešto svojoj deci ne smem da učinim. Oni neka navijaju za koga god sami odaberu (sve dok je taj njihov izbor Vojvodina ;)) .

Nadam se da ce Daljac bar u necemu ostati dosledan, i da ce deca biti pametnija od oca :wink:
Само храбро до нове победе, але...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Нисам знао за Даљца ове новости, верујем да овде има људи који су и даље блиски са њим, па можда да се они јаве и потврде ил демантују ове приче, ја што знам да исти већ дужи период не долази на утакмице.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Deep Purple wrote: Mon Oct 28, 2024 11:46 pm Dok je trajao “hype” punio se stadion, Voša bila konkurentna i njegovom fabričkom klubu on je mogao sebe da zavara ali kada lopta stane, kada ne ide, tu ostaju samo pravi, nema simpatizera u tom smislu ili voliš ili ne voliš.
Upravo to.
Prilicno sam razocaran ovim, jer ga znam, ali nesto sto je ''usadjeno'' ce uvek prevagnuti. Moze to da se ''poljulja'' ponekad, ali to je otprilike to.
Turija

Post by Turija »

Ovo, u vezi @Daljca, meni izgleda neverovatno.
Medjutim, poslednjih decenija, desilo se previse stvari koje su izgledale neverovatno.
Tako da, voleo bih da se @Daljac oglasi, kao i mnogi drugi forumasi, kojih vise nema na ovom mestu. Nije on jedini, cak i dosta bivsih moderatora Foruma nema ovde.

Evo i mene je ovo potaklo da napisem post, iako sam u ,,apstinenciji" sto se tice trenutne Vose.

Mogu ja da da ne volim trenera, predsednika kluba, UO ( jer su Klub podredili svojoj promociji i interesima, a ne FKV), ali ne mogu da se zbog njih odereknem navijanja za Vojvodinu ( kako je vec @ Deep napisao), pogotovo da navijam za one.

PS
Slazem se sa @Milanom, da post @Daljca ne treba brisati.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Turija wrote: Tue Oct 29, 2024 12:22 pm
Mogu ja da da ne volim trenera, predsednika kluba, UO ( jer su Klub podredili svojoj promociji i interesima, a ne FKV), ali ne mogu da se zbog njih odereknem navijanja za Vojvodinu ( kako je vec @ Deep napisao), pogotovo da navijam za one.
+1
Milan

Post by Milan »

Javio mi se Daljac u poruci kojom opovrgava glasine kako je digao ruke od Vojvodine i vratio se zvezdi. Napisaću kasnije i ovde zbog čega sam napisao da ga treba priupitati za koga (ponovo) navija, a ovim putem mu se izvinjavam javno za pokrenutu diskusiju na tu temu.

Nadam se da se opet vidimo na stadionu i forumu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Rabba wrote: Mon Oct 28, 2024 11:35 pm Obrisaćemo, nema brige. Imamo potvrdu da dečkonja navija za prvu ljubav koja zaborava nema, ili nagađamo?
Dakle, nagađamo :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Bilo je uporišta u mom pisanju, a lepo sam i napisao da čoveka treba priupitati, zar ne?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply