15. kolo 24/25: VOJVODINA - Mladost 0:0
Re: 15. kolo 24/25: VOJVODINA - Mladost, subota 18.30
Lalatović protiv čuda koje je stvorio: Tabela mi smeta, radimo na dovođenju golgetera
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/496381
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/496381
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Re: 15. kolo 24/25: VOJVODINA - Mladost, subota 18.30 (RTV)
1.3 kvota na nas ,jel sam ja to nesto propustio
Новембар месец, напољу максмалних 9 степени, увече пада на 2 степена.
Ставиш ИМТ-Чукарички у 15:00 где је заинтересованост на нивоу чланова уже фамилије.
Нас ставиш у 18:30 да људи добију упалу плућа.
Да ли ове термине одређује неки душманин српскога фудбала или их апсолутно не занима да мисле даље од 2 сата унапред.
Можда рачунају да ће више људи хтети да гледа нас него БГ дуел па им се исплати да нас ставе у термин кад ће више људи бити испред екрана.
Ставиш ИМТ-Чукарички у 15:00 где је заинтересованост на нивоу чланова уже фамилије.
Нас ставиш у 18:30 да људи добију упалу плућа.
Да ли ове термине одређује неки душманин српскога фудбала или их апсолутно не занима да мисле даље од 2 сата унапред.
Можда рачунају да ће више људи хтети да гледа нас него БГ дуел па им се исплати да нас ставе у термин кад ће више људи бити испред екрана.
- Mare_Liman
И клуб је објавио на стори анкету којим резултатом побеђујемо данас, значи има нешто што (не) знамо...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Neizlecivi
Ajde ne preteruj Mare sada...
Ja svakako ocekujem 400 ljudi na stadionu, uz ovaj polu bojkot jos manje. Verujem da se ljudima ovih dana ogadilo sve, od drzave, drustva i sporta, a to ce sigurno da se odrazi i na brojnost veceras, kao i u buducnosti.
Ja svakako ocekujem 400 ljudi na stadionu, uz ovaj polu bojkot jos manje. Verujem da se ljudima ovih dana ogadilo sve, od drzave, drustva i sporta, a to ce sigurno da se odrazi i na brojnost veceras, kao i u buducnosti.
Људима се давних дана огадило све, зато су нам стадиони празни 98% првенствених утакмица. Замисли колико мораш да будеш талентован да људима огадиш и класичну забаву попут спорта? Бојкот по мом мишљењу треба да буде константан, не само код нас, већ и други градови.
- Mare_Liman
Гочманац - Бутан, Синченџе, Црномарковић, Барош - Меда(капитен) , Његош, Савићевић - Радуловић, Деле, Сери
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Јебо га радуловић
Re: 15. kolo 24/25: VOJVODINA - Mladost, subota 18.30
Odustao sam... Nemam u sebi dovoljno da danas gledam Lalatovića na klupi... A i Savićevića i Radulovića na terenu...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Меда капитен, барем нешто.
- naseljekolumbija
Предуслов да би можда почели да личимо на фудбалски тим је да не играју Савићевић и Радуловић. Толико
Savicevic mi ni najmanje ne smeta.
Radulovic i Dele zato... Pa ne mogu ih smislim.
Ej pas po zemlji i prijem rukom... Svaka cast za naseg spica.
I da.. pola prvog poluvremena, verovatno najgoreg u istoriji fudbala. BEZ I JEDNOG POKUSAJA BILO GDE
Radulovic i Dele zato... Pa ne mogu ih smislim.
Ej pas po zemlji i prijem rukom... Svaka cast za naseg spica.
I da.. pola prvog poluvremena, verovatno najgoreg u istoriji fudbala. BEZ I JEDNOG POKUSAJA BILO GDE
- Mare_Liman
Анти-фудбал
Сва 3 ми сметају јер су бескористни,значи 0 употребљивости на терену.Имаш Кокановића,Депуа и Младеновића уместо горе поменутих мајстора фудбала.
-
Promeniti 5 igrača na poluvremenu
Minimum hahahaha
Minimum hahahaha