15. kolo 24/25: VOJVODINA - Mladost 0:0
Re: 15. kolo 24/25: VOJVODINA - Mladost, subota 18.30 (RTV)
Ау људи шта је ово било.
Zbiljic uzasan, Lalatovic se ne vidi na terenu, Jovanovic greska do greske...
0.0625
Da sa ispravim, ne smeta mi kao ova dvojica. Ume barem da primi loptu i odigra prvom do sebe.
Ova dvojica su igrac vise za protivnika. Niti suta, niti prijema, skoka, pasa, trka. Bukvalo 0.
Sa zamenom te dvojice/trojice siguran sam da smo duplo bolja ekipa.
Mada kako igraju danas mogu sve da ih zamene bez problema. Nikad gore poluvreme po ko zna koji put
To je taj prepoznatljiv rukopis naseg najuspesnijeg trenera u istoriji. Samo jos na polusezoni da dovede jedno 7-8 domacih 35+ pa da nas vidi Bog. I tako do konacnog finansijskog kolapsa...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Tim koji ne pobedjuje se ne menja
Ekipa Prepuna stranaca...
Bez ikakve perspektive(i to je traje godinu dana)...
Mladi i deca kluba najureni li ne igraju uopste.
U nedostatku napadaca, stavis napadaca iz OS skole, makar na klupu...
Ekipa Prepuna stranaca...
Bez ikakve perspektive(i to je traje godinu dana)...
Mladi i deca kluba najureni li ne igraju uopste.
U nedostatku napadaca, stavis napadaca iz OS skole, makar na klupu...
Rekao sam sam sebi da necu komentarisati igru Vojvodine dolaskom Lalatovica na klupu, ali ne mogu da ne napisem da sam bas takvu igru i ocekivao. Sad, sta je tu je, neka traje - dok traje.
Kod prethodna dva trenera imali smo, bar, nesto vidljivo u ideji, nacinu igre i uvezbavanim fudbalskim elementima. Sada ni to nemamo, a izgubili smo i neke igrace, koji su se isticali svojom ranijom igrom. Pali su i timski i individualno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Sad kad se razgoropade pa raznesu Mladost u paramparcad rezultatom 1:0. Voli Bog Lalata svog... 

Karma!
U onom vaznijem, ljudskom smislu. Moralnom.
Takodje, u sportskom i rezultatskom smislu. Danas i narednim nedeljama (videcemo sta ce se desiti u Srbiji) potpuno nebitnom.
U onom vaznijem, ljudskom smislu. Moralnom.
Takodje, u sportskom i rezultatskom smislu. Danas i narednim nedeljama (videcemo sta ce se desiti u Srbiji) potpuno nebitnom.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Шта смо ми ово гледали. Откуд сад Урош Николић, нису ли њега отерали? И још на терену, баш ћемо са њим направити искорак.
- Mare_Liman
На северу транспарент "Војводина је институција", а од наше Војводине ни В није остало, Коста Хаџи се, јадан, преврће...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
+1
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Nadam se da je ova parola bila upućena loži.

Jbt, vaskrsao je Radulovića, sad i Nikolića. Ko je sledeći?
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Trebalo je pisati pre svegaMare_Liman wrote: ↑Sat Nov 09, 2024 10:02 pm На северу транспарент "Војводина је институција", а од наше Војводине ни В није остало
na engleskom, francuskom, portugalskom ili cak "crnogorskom"
Mladenovic, iz Bundeslige zakucan na nasu klupu
Zagreva se skoro celu utakmicu
- Neizlecivi
Re: 15. kolo 24/25: VOJVODINA - Mladost 0:0
Kriv mi je danas poprilicno Lalat, kad vec igraci ne koriste mozak. Dominacija uzalud. Kruzis oko 20-30 metara i pokusavas da: 1. Probijes kroz sredinu gde je najgusce 2. Prebacis zadnju liniju na 16metara. Bez mozga zaista.
Ne znam cime Velickovic zasluzuje sansu pre Mladenovica, ili bilo kog drugog klinca. Takodje bih Serija, iako je najkvalitetniji igrac, prosetao do klupe. Sili jako, a uz to je postao pomalo i drzak i nezainteresovan.
Idemo dalje, sta sad... Cuva Bog Lalata svog!!!
Ne znam cime Velickovic zasluzuje sansu pre Mladenovica, ili bilo kog drugog klinca. Takodje bih Serija, iako je najkvalitetniji igrac, prosetao do klupe. Sili jako, a uz to je postao pomalo i drzak i nezainteresovan.
Idemo dalje, sta sad... Cuva Bog Lalata svog!!!
- gospodinFKV
Re: 15. kolo 24/25: VOJVODINA - Mladost 0:0
Uz sve sto se trenutno desava po gradu i u drzavi, nebitan dogadjaj, nebitan ishod.