16. kolo: VOJVODINA - Tekstilac 0:0
- Grof Žekula
- Administrator
16. kolo: VOJVODINA - Tekstilac 0:0
„Само да почнемо да побеђујемо, за сваки тријумф поклонићу по једну икону, овога ми крста“, у молитви, како и доликује са пода канцеларије, Свевишњем се обратио онај кога исти воли.
„Знам да играмо са нејаким Текстилцем, али сам спреман на речено, па чак и опет одело да обучем“, потом се обратио играчима и сарадницима око себе, који су га чудно, са неразумевањем, гледали. Њима иконе не требају, у Бога се не уздају, а како ће први тренер изгледати им је неважно. Иначе, и онако не појме шта Лалат Богољуб(им)ац беседи, што нам резултати и игре јасно сведоче.
Веровали или не, прошло је четири месеца од почетка првенства, а сада се круг обрће. У евроеуфорији с краја јула месеца, добисмо суботњег ривала у Бачкој Паланци, када још сањасмо снове о овосезонској моћној Војводини. Чињеница да смо од тада три тренера променили, указује нам у коликој заблуди бисмо.
Две недеље паузе и релативно лакши противник, треба да припреме оно што нам следи до Нове године. Није да се тога, с разлогом, не плашимо!
Нови Сад, 23.11.2024.
ФКВ - Текстилац 0:0
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... tekstilac/
„Знам да играмо са нејаким Текстилцем, али сам спреман на речено, па чак и опет одело да обучем“, потом се обратио играчима и сарадницима око себе, који су га чудно, са неразумевањем, гледали. Њима иконе не требају, у Бога се не уздају, а како ће први тренер изгледати им је неважно. Иначе, и онако не појме шта Лалат Богољуб(им)ац беседи, што нам резултати и игре јасно сведоче.
Веровали или не, прошло је четири месеца од почетка првенства, а сада се круг обрће. У евроеуфорији с краја јула месеца, добисмо суботњег ривала у Бачкој Паланци, када још сањасмо снове о овосезонској моћној Војводини. Чињеница да смо од тада три тренера променили, указује нам у коликој заблуди бисмо.
Две недеље паузе и релативно лакши противник, треба да припреме оно што нам следи до Нове године. Није да се тога, с разлогом, не плашимо!
Нови Сад, 23.11.2024.
ФКВ - Текстилац 0:0
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... tekstilac/
Re: 16. kolo: VOJVODINA - Tekstilac, subota 19h
Pokušavam da se setim kada je zadnji put ovakva apatija vladala...
Naša uprava kao da u Diznilendu živi.
Naša uprava kao da u Diznilendu živi.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Grbavica.021*
- Uvek sa tobom
Бесплатан улаз
Треба да платите људима да дођу да вас гледају, бруке!
Шта каже Фирма, јел престаје бојкот?

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
Од оне прелепе атмосфере и вечери у Паланци, па до оне замало бајке у Амстердаму доћи у ситуацију да гледам Лалата по 3. пут како нам прича бајке ко и ова управа, а ми од онаквог колко-толко лепог нападчког фудбала који смо играли под Божом доћи до овог анти-фудбала и борити се за плеј оф је срамно... Огадили су нам и одлазак на стадион и ево трећу годину у низу се ваде на бесплатан улаз кад су нам сви снови и велики резултати пали у воду...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
За сада нас нема у програмској шеми РТВ.
Na poslednjih 7 ligaških utakmica zabeležili smo 2 pobede, i to zahvaljujući sudijskim odlukama a ne našom kvalitetnom igrom. Očekujem "pobedu" za vikend na isti način.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
I ovu utakmicu sa zadovoljstvom propustam
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Grbavica.021*
Вјештица: Одлично смо искористили паузу, победа једини циљ
https://www.fkvojvodina.rs/vjestica-odl ... dini-cilj/
https://www.fkvojvodina.rs/vjestica-odl ... dini-cilj/
За клупски инстаграм профил Ранђеловић дао изјаву о мечу.
Да ли нам ти говори да ће он бити на терену, и уместо кога?
Да ли нам ти говори да ће он бити на терену, и уместо кога?
- slanobarac
I da plate ne bih došao da gledam ovog stručnjaka na klupi.Uvek sa tobom wrote: ↑Wed Nov 20, 2024 12:42 pm Бесплатан улаз![]()
A što se tiče tzv. firme to i ne postoji odavno.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Umesto Serija.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Dobro je malo promrznuti a treba i pomoći ovim našim junacima da se domognu plej ofa.
И званично пренос на РТВ1, стављени смо у програмску шему.