13. kolo: Vojvodina-Javor
13. kolo: Vojvodina-Javor
Tabela nakon 1/8 Kupa:
1.Joseph Nestroy Kizito 27
2.Danijel Aleksić 12
= Miodrag Pantelić 12
4.Igor Đurić 11
5.Vlatko Grozdanoski 6
6.Željko Brkić 5
= Dušan Tadić 5
= Aleksandar Popović 5
9.Vladimir Buač 3
= Đorđe Babalj 2
= Dragan Mrđa 2
= Janko Tumbasević 2
13.Miodrag Stošić 1
1.Joseph Nestroy Kizito 27
2.Danijel Aleksić 12
= Miodrag Pantelić 12
4.Igor Đurić 11
5.Vlatko Grozdanoski 6
6.Željko Brkić 5
= Dušan Tadić 5
= Aleksandar Popović 5
9.Vladimir Buač 3
= Đorđe Babalj 2
= Dragan Mrđa 2
= Janko Tumbasević 2
13.Miodrag Stošić 1
-
3 boda Vladimir Buač - za 3 klase najjači igrač. Igra jednostavno, brzo, efikasno, iz prve, u oba pravca. Danas bez ijedne greške. Koliko pretrčanih kilometara, koliko je puta fauliran, koliko odličnih prodora, koliko puta se vratio preko pola terena i uspeo da oduzme loptu protivniku. Igrač koji može da igra sve(ako treba i u istoj utakmici), od napadača do beka. Ali džaba nam, kad nema s kim da igra. Nije kompatibilan sa ostalim balvanima u ekipi. Možda zvuči preterano, ali ja vam kažem, Buač sa ovakvom svojom igrom i trčanjem može bez problema da se uklopi u bilo koji tim Premijer lige. Daleko od toga da je bez mane, ali čovek je viši nivo fudbala u osnosu na većinu naših igrača. I tu ne mislim samo na fizičke predispozicije, nego na shvatanje i način igre. Treba reći i da Buki je možda previše disciplinovan u igri, ne voli da se eksponira, ne štedeći sebe uvek igra za tim, i sve su to razlozi zbog kojih ne može da dođe do izražaja u ovoj kaubojskoj ligi, a neretko ispadne i smešan.
2 boda Đurić - za postignut pogodak
1 bod Grozdanovski
2 boda Đurić - za postignut pogodak
1 bod Grozdanovski
1.Kizito
zbog svega onog učinjenog u odbrani, čak je i sve visoke lopte skinuo sa glava onih bandera iz Javora.
2.Buač
komentar gotovo isti kao od 021
3.Đurić
zbog pobedonosnog gola
zbog svega onog učinjenog u odbrani, čak je i sve visoke lopte skinuo sa glava onih bandera iz Javora.
2.Buač
komentar gotovo isti kao od 021
3.Đurić
zbog pobedonosnog gola
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Red Marquis
- Moderator