I.S. 2024/25: 17. kolo SLS: Novi Pazar - Vojvodina
- Grof Žekula
- Administrator
I.S. 2024/25: 17. kolo SLS: Novi Pazar - Vojvodina
Гласајте, Радоје ће сабирати кад се врати са залуженог одмора!
- Uvek sa tobom
Re: I.S. 2024/25: 17. kolo SLS: Novi Pazar - Vojvodina
3 Деле
2 Барос
1 Гочманац
2 Барос
1 Гочманац
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
3 Деле
2 Гочманац
1 Барос
2 Гочманац
1 Барос
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
3 Dele
2 Baros
1 Gočmanac
Bravo momci!
2 Baros
1 Gočmanac
Bravo momci!
+1
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Nije tesko glasati danas. Jedina mi dilema da li Barosu ili Seriju bod(ovi)? Ja cu ih , ipak dati Seriju, jer smatram da je prelomio utakmicu za nasu pobedu. Takodje dilema kome 2 boda: Seriju ili Gocmancu?
1. Dele 3 boda
2. Seri 2
3. Gocmanac 1 bod ( odrzao nasu pobedu bez primljenog gola )
1. Dele 3 boda
2. Seri 2
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Isa Bamidele 3 boda - ne pamtim kad je neko dao 4 gola na jednom mecu, pritom covek i nije 9ka.
Gocmanac 2 boda - treca utakmica za redom bez primljenog gola. Malo jos sigurnosti kod izletanja na kornerima i bice odlican golman.
Preletanovic 1 bod - konacno vezni red koji je prizivan mesecima..ako se uigraju bice vrhunski
Gocmanac 2 boda - treca utakmica za redom bez primljenog gola. Malo jos sigurnosti kod izletanja na kornerima i bice odlican golman.
Preletanovic 1 bod - konacno vezni red koji je prizivan mesecima..ako se uigraju bice vrhunski
0.0625
+1Turija wrote: ↑Fri Nov 29, 2024 5:34 pm Nije tesko glasati danas. Jedina mi dilema da li Barosu ili Seriju bod(ovi)? Ja cu ih , ipak dati Seriju, jer smatram da je prelomio utakmicu za nasu pobedu. Takodje dilema kome 2 boda: Seriju ili Gocmancu?
1. Dele 3 boda
2. Seri 2
Come on you Reds!
- Pera Centar
Slažem se.limanfkv wrote: ↑Fri Nov 29, 2024 5:42 pm Isa Bamidele 3 boda - ne pamtim kad je neko dao 4 gola na jednom mecu, pritom covek i nije 9ka.
- Deep Purple
3 - Bamidele
2 - Gočmanac
1 - Barros
2 - Gočmanac
1 - Barros
1 - Poletanović
2 - Gočmanac
3 - Dele
2 - Gočmanac
3 - Dele
За три бода дилеме нема али коме дати два? Гочманац, Сери и Барош озбиљна конкуренција.
Ипак ћу овако:
3 Деле
2 Сери
1 Гочманац
Барос је имао оштар старт у првом полувремену али је судија прогледао кроз прсте. Могао је ту картон можда бити, питање како би се даље одвијала игра. Зато остаје без бодова.
Сери машина која кад хоће онда морају да га утроје што оставља простор другима. Штета што његов соло продор од наше половине до казненог и пета Делеа није крунисана голом.
Гочманац маестралан данас.
Ипак ћу овако:
3 Деле
2 Сери
1 Гочманац
Барос је имао оштар старт у првом полувремену али је судија прогледао кроз прсте. Могао је ту картон можда бити, питање како би се даље одвијала игра. Зато остаје без бодова.
Сери машина која кад хоће онда морају да га утроје што оставља простор другима. Штета што његов соло продор од наше половине до казненог и пета Делеа није крунисана голом.
Гочманац маестралан данас.
3- Dele 2- Seri 1- Gocmanac