17. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 0:4 (0:1)
- Neizlecivi
Re: 17. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA, petak 14.30
Da se vratimo kritikama. Na 3:0 uvodi mlohavog Nikolica, umesto da gurne neko dete da skupi minute
- Neizlecivi
Da nastavimo sa kritikama
Na 4:0 on uvodi Randjelovica i Depua, umesto neko dete da skupi minute...
P.S. dajte mi priliku da se ponovim na 5:0

Na 4:0 on uvodi Randjelovica i Depua, umesto neko dete da skupi minute...
P.S. dajte mi priliku da se ponovim na 5:0
- Mare_Liman
Упропастише Младеновића...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Mare_Liman
Штета па ће због Делеова 4 гола у сенци проћи сјајна партија Гочманца... Сјајан већ ко зна које коло за редом
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
- Mare_Liman
Е сад ми је лакше кад је посветио ову победу првом човеку Војводине
Јадни ми ако он жели да Војводина овако игра...

Јадни ми ако он жели да Војводина овако игра...
Одлична утакмица и Бароша
Djuranovic nam je zadavao ozbiljnih problema.
Srecom, proradio je nas napad na kontri. Na pobedi 4:0 malo se sta dati zameriti, ali i dalje smo bez vidljive timske igre i sve je reseno individualnim potezima (asistencijama Serija Radulovica i Barosa) i uz malo golgeterske srece za Delea.
PS
Zamolio bih trenera i predsednika FKV da licnim porukama ne privatizuju utakmice Vojvodine. Niko nije iznad Kluba.
Srecom, proradio je nas napad na kontri. Na pobedi 4:0 malo se sta dati zameriti, ali i dalje smo bez vidljive timske igre i sve je reseno individualnim potezima (asistencijama Serija Radulovica i Barosa) i uz malo golgeterske srece za Delea.
PS
Zamolio bih trenera i predsednika FKV da licnim porukama ne privatizuju utakmice Vojvodine. Niko nije iznad Kluba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pohvale za konacno najjaci vezni red koji imamo, prizivam ovde mesecima, kao i za neverovatan ubrzani kurs jezika svih zaposlenih. Dobro je sto igra moze jos mnogo bolje od ovoga...valjda je dobro.
Last edited by limanfkv on Fri Nov 29, 2024 5:55 pm, edited 1 time in total.
0.0625
-
Одиграли смо чврсто,без киксева,искористили индивидуални квалитет Јусуфа и победили.Далеко од тога да смо одиграли неке течне и брзе акције.Опет кажем доста сигурни смо били са лоптом,нисмо имали много погрешних пасова и то ми је поред Јусуфа најпозитивнија ствар.О изменама је речено и слажем се,катастрофа.
Neko je pokrenuo priču oko dozvoljenog kašnjenja plata - u okviru fudbalskog saveza Srbije, domaćem igraču ne sme da se kasni više od 3 meseca a strancima 2. To je pomalo apsurdno da stranci imaju bolji tretman od domaćih igrača ali uzevši u obzir gde živimo ništa više me i ne čudi. Da ne doðe do zabune ne mislim da domaći igrači treba da imaju veća prava nego da je tretman isti za sve! Povela se priča o tome kako se našim ”zvezdama” ne isplaćuju plate, a zapravo klub “samo” koristi pravo da kasni s isplatom ako sam ja dobro razumeo.
Takoðe je i jedan post bio vezan za to kako motivisati igrače da odigraju maksimalno, ne znam koliko je izvodljivo ali u budućnosti umesto da plata bude 30k eura, ponuditi 10k a ugovoriti izuzetno visoke premije (tipa 6k eura po pobedi), pa ako pobedi sve 4 u mesecu nek uzme i 34k, ali ako izgube onda si na osnovici.
Takoðe je i jedan post bio vezan za to kako motivisati igrače da odigraju maksimalno, ne znam koliko je izvodljivo ali u budućnosti umesto da plata bude 30k eura, ponuditi 10k a ugovoriti izuzetno visoke premije (tipa 6k eura po pobedi), pa ako pobedi sve 4 u mesecu nek uzme i 34k, ali ako izgube onda si na osnovici.
- Grbavica.021*
Лалатовић: Вратило нам се за све оне промашаје, бићемо све бољи и бољи!
https://www.fkvojvodina.rs/lalatovic-vr ... i-i-bolji/
https://www.fkvojvodina.rs/lalatovic-vr ... i-i-bolji/
Напокон да и нас срећа мало погледа. Драго ми је за Деле-а надам се да ће наставити да пуни.
Браво ЈЕДИНА!
Браво ЈЕДИНА!