17. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 0:4 (0:1)

Grbavica.021*

Re: 17. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA, petak 14.30

Post by Grbavica.021* »

CRD FCV

Post by CRD FCV »

Шта рећи након овакве победе?

Морам прво рећи да се не слажем са уписима да нисмо имали игру, лопта се веома лепо кретала међу нашим играчима, није било погубљености која нас краси ове сезоне.
Друго, изгледа да играчи реагују на притисак. Ако је тачно да плате касне значи да се погодило са рецептом. Не могу паре на лепе очи, макар не на време.

Треће, доста је људи похвалило да се коначно уболо са везним редом после дуго времена. Слажем се и додао бих да у данашњем саставу фале Цар, Црни, Савичевић и Миха да буде истих првих 11 као са Кројф Арене. Тада смо исто одуиграли одлично и тиме се може доћи до закључка ко треба да буде стартер и какав профил играча треба да тражимо. Сем што Савичевић игра само када хоће.

И наравно где има шута ка голу има и гола. Макар и одбитак. Деле то зна најбоље.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

salefkv wrote: Fri Nov 29, 2024 6:46 pm Takoðe je i jedan post bio vezan za to kako motivisati igrače da odigraju maksimalno, ne znam koliko je izvodljivo ali u budućnosti umesto da plata bude 30k eura, ponuditi 10k a ugovoriti izuzetno visoke premije (tipa 6k eura po pobedi), pa ako pobedi sve 4 u mesecu nek uzme i 34k, ali ako izgube onda si na osnovici.
Ova ideja je generalno meni uvek bila dobra, ali je to ideja prilagodjena za fudbal kao industriju od pre 20 i vise godina.
Danas bismo kao klub tako gubili igrace ne samo od Cukarickog ili TSC-a, vec i od Lucana i slicnih ekipa, jer time nikog zivog, makar ne ove koje bismo smatrali proverenim pojacanjima, ne bismo privukli.

Taj pristup moze da radi kad bismo dovodili te ''gladne'' igrace, koji ce za 6 soma da ulete i raskoste zvezdu, jer im se bas je*e za to ko je zvezda. Pogotovo stranci.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

gospodinFKV wrote: Fri Nov 29, 2024 10:51 pm
salefkv wrote: Fri Nov 29, 2024 6:46 pm Takoðe je i jedan post bio vezan za to kako motivisati igrače da odigraju maksimalno, ne znam koliko je izvodljivo ali u budućnosti umesto da plata bude 30k eura, ponuditi 10k a ugovoriti izuzetno visoke premije (tipa 6k eura po pobedi), pa ako pobedi sve 4 u mesecu nek uzme i 34k, ali ako izgube onda si na osnovici.
Ova ideja je generalno meni uvek bila dobra, ali je to ideja prilagodjena za fudbal kao industriju od pre 20 i vise godina.
Danas bismo kao klub tako gubili igrace ne samo od Cukarickog ili TSC-a, vec i od Lucana i slicnih ekipa, jer time nikog zivog, makar ne ove koje bismo smatrali proverenim pojacanjima, ne bismo privukli.

Taj pristup moze da radi kad bismo dovodili te ''gladne'' igrace, koji ce za 6 soma da ulete i raskoste zvezdu, jer im se bas je*e za to ko je zvezda. Pogotovo stranci.
To je i meni palo na pamet. Zašto bi iko izabrao takav ugovor i trenera poput Lalata kad može laganini da igra u Spartaku na primer i zaradi više.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

djoks wrote: Fri Nov 29, 2024 4:03 pm
Mare_Liman wrote: Fri Nov 29, 2024 3:55 pm Више срећа него голчина, која ће нажалост задржати наркомана на клупи...
Свака част за Делеа :lala:
Јел стварно мислиш да би лалат био смењен у децембру без обзира и да изгуби све до краја? Не јер је заштићен или шта већ, него не би имало смисла променити 3 тренера за једну полусезону
Tako je.Zaštićen.Iako se po običaju nigde nije zadržavao, kod nas je najduže ostajao.Što se tiče smene ako i dodje neće pre septembra oktobra sledeće godine.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

CRD FCV wrote: Fri Nov 29, 2024 9:49 pm Савичевић
Zaista...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Bane

Post by Bane »

Neko je ovde nedavno napisao da bi možda bio zanimljiv ovaj trougao na sredini Meda, Njegoš i Marko.... Al kao možda je previše defanzivno... Sad izgleda da će tako i biti.... Jel baš se niko nije snašao na 10-ki, ni mali Veličković a naročito nije Vukan, Uroš Nikolić je već gotov, pa zašto ne probati i Poletanovića.... Čak mislim da da je on to i igrao kao klinac.... Jebote zamislite Deju Zukića u ovoj ekipi... 🙄🤔
ssnigd

Post by ssnigd »

ssnigd wrote: Fri Nov 29, 2024 2:42 pm Onaj ko ocekuje da ga Lalatovic motivise, vise govori o njemu, nego o samom Lalatovicu.
Ne znam zasto, ali imam utisak da danas dobijamo.
Njima Ljajic ne igra, cudna izjava Sivica da Vosa ne moze da se vadi u Pazaru, nismo ih davno dobili tamo...

Totalno ravna linija povodom rezultata, bio poraz, bila pobeda.
Ispostavila su se tacna predvidjanja. Sve se nekako namestalo da dobijemo. Sa Pazarcima smo cesto u "dobrim" odnosima.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

@Bane
Јесте колко мене сећање служи Прелетановић је играо код нас пре предњег везног, у млађим категоријама, можда и нешто у првом тиму, ако се неко сећа боље нек напише.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Turija

Post by Turija »

Uvek sa tobom wrote: Sat Nov 30, 2024 9:49 am @Bane
Јесте колко мене сећање служи Прелетановић је играо код нас пре предњег везног, у млађим категоријама, можда и нешто у првом тиму, ако се неко сећа боље нек напише.
Da, tacno je i jedno i drugo. Bio je prednji vezni u obe selekcije.
Takodje i ono, sto je @ Bane napisao, da smo defanzivniji u veznom redu, ali smo sigurniji na sredini terena. Tako da ne dovodimo, mnogo puta, zadnju liniju u skripac.

Medjutim, nasoj odbrani, jos uvek, skripe prekidi. I juce nas je spasavao, od primljenog gola, golman Gocmanac.Zato sam ja i napisao, u prethodnom postu, da nema jasne trenerove vizure igre u napadu. Vremenom bi moglo i to da se popravi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Savcic Luka

Re: 17. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 0:4 (0:1)

Post by Savcic Luka »

Pogledao sam samo drugo poluvreme. Po meni vezni red je ključ. Poletanović nam je bio standardan od starta i uvek na nivou. Meda je klasa iznad za ovu ligu što se vidi na svakoj utakmici. Njegoš kao uvek, motivisan, dobar, ume da zabrlja, ali ovako može da igra rasterećenije. Znam da je Deep spominjao ovaj trojac od starta, ali bilo je još upisa.
Ne vidim ja ovde trenerov rukopis. Možda grešim, ali mislim da nema ni trunke toga. Ovo je kvalitet igrača o kom se ovde piše sve vreme.

Drago mi je zbog pobede, ali da se ne ponavljav @Mare Liman sve rekao.
@ssnigd - isto sam pomislio.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Uvek sa tobom wrote: Sat Nov 30, 2024 9:49 am @Bane
Nije baš bio prednji vezni, nego više kao osmica.
Apija - Poletanović - Moreira
srkins

Post by srkins »

Po meni kljucno za utakmicu je bilo to sto nismo primili gol u prvih 15 minuta drugog poluvremena jer bi to po meni odvelo utakmicu u drugom pravcu drugi nas gol je prelomio utakmicu ,ovaj vezni red dosta dobro i cvrsto izgleda i nadam se da ce se to od sada i forsirati,po meni sledece tri utakmice u prvenstvu kljuc sezone blizu smo i Evrope a blizu i play aut-a a igramo protiv Cuke koja ne nalazi nikako formu protiv TSC-a posle njihove Evrope i Kragujevca koji se izgleda polako zalece ,sa dobrim rezultatima mi se ukljucujemo u borbu za Evropu sa losim rezultatima je putuj Evropo.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Preletanovića generalno ne volimo i to sa razlogom ali je sve što je odigrao ove sezone, odigrao na nivou.

Dao je vrhunski pas za Barrosa kod četvrtog gola.

Ovaj vezni red je ključ za naše probleme.

Sada kada bi imali trenera koji bi mogao da aktivira Veličkovića i Depu-a i da se ovaj tim zaokruži.

Veličković je igrač za inostranstvo i dobar izlazni transfer ako ima ko sa njim da radi i ako bude strpljenja za njega, moderan igrač.

Ceo je tim upao u sivilo i to je naravno uzelo maha i kod njega jer je još mlad.

Neško smatra njega najvećim potencijalom koji se pojavio kod njega u klubu dugi niz godina.

Ranđelović će pre ili kasnije da proigra.

Ljudi nisu svesni koliko će Čović doprineti ovom timu, može sve od veznog reda do napada da odigra. Čovek je radilica, vrhunski skakač, dobar tehničar, isećaj za gol, kreće se sjajno bez lopte i zna da se nađe na “pravom” mestu i za ulaske sa klupe i povremeno neki start je i u ovim godinama klasa za ovu ligu

Ja neću pisati hvalospeve o igračkom kadru kada smo dobro odigrali jer sam ja pisao i posle loših mečeva da su igrači najmanji krivci jer kvalitet imaju i da odmah smo iza zvezde individualno i imamo takav tim da možemo i njima da stvorimo ozbiljne probleme i da ih dobro ugrozimo.

A za Dele-a sam pričao još posle duela sa Ajaxom da je pojačanje ozbiljno za ovu ligu i da je jak kao konj ali je jednodmenzionalan, zna se šta može a šta ne može na terenu kao i Ranđelović.

Zato mora trener da ih uklopi. Kvalitet imamo ali sve ostalo nemamo.

Treba pustiti Rosića, da bude na klupi nije rešenje ni za njega ni za nas. Dobar je golman ali jednostavno poklopilo se sve negativno kod njega i kod nas. Pustiti ga da ode negde a vratiti Rockova da bude tu uz Gočmanca jer je postao rezerva u Sarajevu što je i bilo od samog njegovog dolaska tamo očekivano jer je tako i dočekan bio u Sarajevu i bilo je samo pitanje vremena. Neka se vrati deran kući.

Opet ova pobeda nije reper ničega, ja verujem individualno da mi mižemi da dobijemo i Čuku, Tsc i Radnički i ne bih bio iznenađen da rutinski pobedilo sva tri protivnika ali isto tako gledajući celu sezonu ne bih bio ni iznenađen da sve tri izgubimo.

Pozitivno je što sve tri ekipe žele da igraju fudbal i u tim okolnostima i nama je lakše.
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Ali skidanje dresa na 0-3 zasto jbt?
To bi ja sankcionisao po dzepu
Image
Locked