Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by gospodinFKV »

limanfkv wrote: Tue Nov 26, 2024 1:09 am Bandovicu se stalno pominje samo taj Tajland, a covek radio sa Ernestom Valverdeom. Covek je pet liga iznad ovog sarlatana.
Ma na to se i ne osvrcem, kako se ne bi reklo ''a pa tu je bio asistent''. Covek pritom u dva navrata bio ''Krtolica'' Olimpijakosa. Nesto o cemu ovaj samo moze da sanja.
Kao sto rekoh u temi transferi, on je covek koji ima svoj sistem. Taj sistem funkcionise samo i iskljucivo u Srbiji. Nigde drugde, cak ni u Banja Luci, nije sljakao. Kad se uzme u obzir da u zvezdi vise nikad nece raditi, Vojvodina je zaista njegov maksimum. Znali smo sta nas ceka, ali eto, postojao je tracak nade da ce to sto je velicao ovaj tim u nebesa kao trener Lucana znaciti da je mozda spreman da iskoci iz sopstvenog kalupa i da ce biti srecan sto moze da radi s kvalitetnim strancima. Ne, on zeli Petra Bojica.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Bravo, za poredjenje dva trofeja u kupu da se malo demistifikuje uspeh “verujućeg”.
Inače, čuo sam i da je Jovana Jeremić isto “verujuća”.

Pominjanje Bandovića ne smatram njegovim uzdizanjem, ali se slažem da je bolja opcija. Kako nisam bio zadovoljan njegovim potpisom pred finale Kupa, tako isto smatram pogrešnim njegov otkaz, a još više smatram pogrešnom odlukom otkaz Krtolici.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Savcic Luka

Krtolica nije dobio otkaz čisto da se ovde ne bi igralo gluvih telefona.

Za sve ostalo si apsolutno u pravu.

Pogledajte ponovo samo kakav smo gol Ajaxu dali u Topoli, to je sistem i rad na treningu.

Jednostavno je trebalo da se postavi Gaćinović za trenera i Krtolica da bude u njegovom stručnom štabu, Gaćinović je čovek koji bi prihvatio poziv bez mnogo zatezanja, čeka našu klupu već par sezona.

Jako potcenjen trener, nije rob navika i mnogo je bio bolje rešenje od Lalatovića.

Lalatović je jedino bio bolje rešenje u smislu “hajpa” jer su razni iskakali iz peska i podržavali njegov angažman.

Gaćinović je nemerljivo kvalitetniji stručnjak ali se ne kune da mu je Vojvodina trenerska majka, ne priča da bi bio drugi sa ovim timom i da mu neki brani da preuzme kormilo :mrgeen:

Pride verujem da je Gaćinović generalno jedan od retkih domaćih trenera u vezi čijeg angažmana bi vladalo generalno jednoumlje.

Mada da se Maradona pitao ovoga puta ne bi Lalatović prišao klupi i to mu je možda jedino pozitivno otkako je u klubu.

Ja mislim da smo mi pogrešili na samom startu kada je Rastavac dobio otkaz, mislim da nije imao ni blizu kvalitetan sastav kao trenutni i pored antifudbala čiji je on pobornik mislim da je trebao da dobije kontinuitet i da je njegova smena bila početak kraja.

Verovatno da se Maradona išta pitao ovoga puta mislim da bi se vratio Rastavac na klupu.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Deep
Pravno gledajući nije. Suština je ista.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ja bih tome dodao i to da je bio pedagog.
Iznad svega, nije omedjen egom. On je znao kakav su fudbal generacije '94 i '95 igrale u mladjim kategorijama i prosto ih je samo usmerio na iskusnije igrace u timu. Znao je ko su lideri i pustio je da svlacionica sama nosi. U neku ruku, ponasao se kao selektor reprezentacije i to je bio savrsen pristup ekipi koja ima tri rodjena srcana lidera (Zaks, Nino i Enver) i nekoliko vanserijskih talenata.

On je pustio tu ekipu da se bez pritiska igra fudbala, uzeo taj kup i mirno se povukao.
Rakovac

Post by Rakovac »

Ima samo jedna mala sitnica a to je da je Sosa Babić(o kome imam dobro mišljenje) imao na raspolaganju jednu od najtalentovanijih generacija mladih igrača FKV za razliku od sadašnje situacije kada trener nema na raspolaganju nijednog mladog igrača sa Veternika da ga gurne u vatru .
Milan

Post by Milan »

Čija je to krivica?
POŠTO OBRAZ ???!!!
VošaNS

Post by VošaNS »

Milan wrote: Wed Nov 27, 2024 4:18 pm Čija je to krivica?
Onih iz lože što se smeju na utakmici protiv Tekstilca. Šta je smešno gospodo iz lože?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
VošaNS

Post by VošaNS »

Рекордер и Лалатовић

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/201780 ... -lalatovic

Najbolji u istoriji :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

VošaNS wrote: Sat Dec 07, 2024 5:56 pm Рекордер и Лалатовић

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/201780 ... -lalatovic

Najbolji u istoriji :mrgreen:
Bolji i od Branka Stankovica, koji je uzeo prvu Titulu za Vojvodinu i prvu od tkzv velike cetvorke u SFRJ. :roll: Ej, zivote.

Jasno je bilo da ce se to desiti ( i jos sto sta od ,,rekorda").
Papir trpi sve, ali ostaje to na njemu i arhivira se u istoriju.
Eto, i tako se moze postati rekorder, kad te neko isprojektuje. Kakvo je delo, manje je bitno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Чисто да напоменем да су неки овде уздизали Лалатовића, а рекли како је Савић превара од тренера и да је недоказан... Угодан остатак вечери
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Milan

Post by Milan »

Amaterski treneru, Savić ti je danas napravio malu decu, pa možeš i njima obući ciganske dresove i prošetati do klupe sledećeg kluba kojeg uspeš da prevariš.

Kakva smo mi parodija od kluba postal!. Idite sad kod Popovića/Bandovića/Krtolice i molite ih na kolenima da dođu i spasu što se spasti da. Teško da ćete nekog novog, normalnog privoleti da sedne na našu klupu i šuruje s vama...
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mare_Liman wrote: Sun Dec 08, 2024 6:23 pm Чисто да напоменем да су неки овде уздизали Лалатовића, а рекли како је Савић превара од тренера и да је недоказан... Угодан остатак вечери
Bukvalno...
Savicu svu srecu zelim u klubu koji funkcionise u sopstvenom interesu. Nadam se da ce brzo negde u inostranstvo, da pokaze koliko je ''nedokazan'' :mrgreen:
limanfkv

Post by limanfkv »

Serafimovic - stoper - 19 godina
Stankovic - bek - 21 godinu
Miladinovic - vezni - 20 godina
Cvetkovic - napadac - 17 godina
0.0625
Post Reply