18. kolo: VOJVODINA : Čukarički 0:1 (0:0)

Locked
Savcic Luka

Re: 18. kolo - VOJVODINA : Cukaricki

Post by Savcic Luka »

Turija wrote: Sun Dec 08, 2024 9:52 pm @Luka
Mozda je i najbolje sto nije otisao na klupu? Sigurno razumes zasto. Dobro je da se jos nisu ,,hvatali za gusu" (verovatno si procitao nedavni intervju Stepanova?).
Ma jasno sve.
Gest pojedinca koji pravi najveću razliku na terenu je potpuno nevažan u ovom momentu.
Šta više, ako je bio usmeren na g-dina trenera ja ga podržavam.
Možda ovo što sam napisao nije u sportskom duhu i u skaldu sa lepim manirima, ali neki ljudi možda i ne zaslužuju lepe manire.
Kao što rekoh nisam gledao drugo, ali prosto ne mogu da verujem šta čitam, da smo utakmicu završili sa Vukanom i Ranđelovićem na terenu u momentu kada gubimo od Čuke.
Pri tome nisam video lošu igru Serija u prvom, ali to je moje mišljenje.

edit: sa Vukanom, Ranđelovićem i UN :D :D :D
fare

Post by fare »

Ja Seriju ne zameram ni naj manje otišao čovek odma u svlačionicu pa šta gde piše da igrač mora da sedne na klupu kada bude zamenjen nigde još pogotovo ako igrač izađe kod gola pravac svlačionica što da ne , najveća greška Lalatovića zamena KZS I Delea on ih uništava i jednog i drugog a videćete KZS će otići kod jednog blizanca za dž. :evil: I danas ubedljivo naj lošija partija Sičenjea kako je kod nas .
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@VošaNS
U ovom trenutku najmanji je problem Seri. Mikroskopski...
Ocigledno se desava nesto o cemu mi nemamo puno informacija, i u takvim okolnostima smatram da je suludo kriviti Serija za bilo sta.
limanfkv

Post by limanfkv »

limanfkv wrote: Sun Dec 08, 2024 10:51 am Odlican ispit, ocekujem da sjebemo nesto standardno nase.
Konacno ispit pravi i za vezni red da zaustave Docica macku. Sa druge strane i Savic na klupi, bice zanimljivo.
Nije fer, oni imaju trenera.
0.0625
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Сери је и шепао до свлачионице, чини ми се да је зглоб на десној ноози повредио или тако нешто
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Duplof

Post by Duplof »

Trener vadi iz igre najbolje igrače ove sezone i ubacuje koga? Bolje omladincima da je dao šansu, a ne bi manje doprineli sigurno.

Dokle trener ima kredita? Svojevremeno je Rastavac dobio otkaz zbog previše nerešenih utakmica (?!), a ovaj se kao beli medved čuva nakon 4 pobede u 9 mečeva (uzmite u obzir da su od te četiri dve pobede u Kupu protiv drugoligaša...)?!

Kakva je sprdnja postao ovaj klub čim na njegovu klupu može sesti ko želi.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Duplof wrote: Mon Dec 09, 2024 12:31 am Dokle trener ima kredita?
Lalatović 100% dobija odrešene ruke u zimskom prelaznom roku, da oblikuje ekipu po svojoj želji. I da nas vrati 20 godina unazad.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Salvador

Post by Salvador »

Rabba wrote: Mon Dec 09, 2024 1:16 am
Lalatović 100% dobija odrešene ruke u zimskom prelaznom roku, da oblikuje ekipu po svojoj želji. I da nas vrati 20 godina unazad.
I meni se tako čini.
Neverovatno je kakve su greške napravljene ove polusezone, od vrlo realne istorijske šanse da igramo LK ( čak i da se pobedi Ajax), do ovakvog sunovrata sa dolaskom cirkuzanta koji će oterati sve strance i vratiti nas u neku 2016., u suvi domaći prosek u kojem će se teško izboriti prolaz u plej of.
ssnigd

Post by ssnigd »

Sumnjam da je ovo samo neznanje. Ne volim teorije zavere, no ne znam kako iko sa pola grama mozga u glavi, moze ovako nesto da uradi.
Kako je ikome palo napamet da dovede Lalatovica u nas klub? Kako jbt?!?!?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

VošaNS wrote: Sun Dec 08, 2024 8:08 pm Da jeste on najbolji, ali da li je veći od kluba? Nije. I tu je kraj svake priče. Ono skandalozno ponašanje neka ostavi za sledeći klub u karijeri.
Od svih faktora, zakačio si se za Serija? Zanimljivo...

Što se odluke o dolasku Lalatovića tiče, matrica je jasna i prati ponašanje vladajuće partije na svim nivoima. Stranački poltronizam i lizanje bulje, pre struke. Sad smo, kao, iznenađeni izostankom rezultata.
Badaboom

Post by Badaboom »

ssnigd

Post by ssnigd »

Badaboom wrote: Mon Dec 09, 2024 1:58 pm
Kada mu vidim facu, a kamoli cujem glas imam nagon za povracanjem.
Stoga, moram da verujem novinarima i da procitam ono sta je izjavio. Ta kolicina gluposti, koja izlazi iz njegovih usta je nenormalna. "sve vece utakmice smo izgubili, moje kolege i sada ja". Bandovic imao 2:2 u Milanovcu sa Radnickim, Krtolica 0:0 sa partizanom na jna.
Ima li sanse da neki "prestizni" tim iz ruske premier lige posalje ponudu koja se ne odbija i odvede ga odavde ?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ja ništa nisam razumeo šta je "najveći trener" rekao kao odgovor na pitanje Bakmaza.
Salvador

Post by Salvador »

Žešće praznoslovlje, otprilike sve je dosta dobro, mozda samo malo vise da se stisne i bolje da se odigra pa će biti super.
Apsolutno se nista u igri nije promenilo od Bandovica, što samo govori koliko takvi treneri nemaju nikakvog uticaja na igru i rezultate.
Nema nama nikakvog pomaka dok se ne smene svi od Zbilje, preko Maradone do Lalata.
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Mon Dec 09, 2024 1:16 am
Ja, naprotiv, imam osećaj da on neće voditi zimske pripreme. Toliko se brzo odvijaju stvari u državi da me ne bi iznenadilo da nam pola uprave završi iza rešetaka.
PS: Ovo blaćenje Serija je stvarno jadno.Uvredila se ekipa sa severa. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Locked