Šta si? Navijač ili samo simpatizer FK Vojvodina?
Re: Šta si? Navijač ili samo simpatizer FK Vojvodina?
Iznervirali ste se obojica, sto nije ni cudno, s obzirom na okolnosti, pa se napise i sto ne bi nikad, da nismo iziritirani stanjem.
Mislim da bi bilo dobro obrisati te postove, zbog nas samih i Foruma.
A grafiti k'o grafiti, ne menjaju i ne znace nista, samo naruzuju izgled fasade u takvom obliku.
Mislim da bi bilo dobro obrisati te postove, zbog nas samih i Foruma.
A grafiti k'o grafiti, ne menjaju i ne znace nista, samo naruzuju izgled fasade u takvom obliku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Da li ti znaš šta si u prvom postu napisao? Pročitaj ga ponovo i izvini se Novosađanima. A za to da sam kurton na kvadrat me zabole. I neka stoji tu na forumu. Ali ti se izvini Novosađanima.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Uvek sa tobom

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ja kao čovek koji zaista voli ovaj grad bih se prvi složio da Novosađani velikim delom i jesu kurtoni, inače ne bi dozvolili da im se događa sve ovo što nam se događa poslednjih 35+ godina.
- slanobarac
Šta ti voliš u gradu kad za njegove stanovnike imaš takvo mišljenje?
Problem je vrlo jednostavan, Novosadjana je generalno sve manje, jako mnogo ljudi je otislo preko, a grad je, kao nikad pre, naseljen ljudima sa strane, pocevsi od studenata, izbeglica iz Bosne, Hrvatske od kojih se ne moze ocekivati da ce navijati za Vojvodinu.
Jedini nacin da se neko od njih preobrati iz blizanackih navijaca u navijace Vojvodine je da imaju tu srecu pa da zive u nekom od krajeva grada koji su slaninarski, pa da eventualno njihova deca "potpadnu pod uticaj" druge dece kojima je ukorenjeno navijanje za Vojvodinu. Ali opet, na jednog koga mi preobratimo, ide 100 blizanackih navijaca koji se nece preobratiti, tako da bice sve gore i gore, ne brinite.
Samo treba furati svoj fazon, znati sta je to identitet i ostati dosledan, navijati za klub ovih ulica i ovog grada, pa ako nas i ostane 300 na kraju, nema veze, nek nestanemo, al nestacemo casno.
I ne, Novosadjani nisu "kurtoni", vec samo vrsta koja izumire.
Jedini nacin da se neko od njih preobrati iz blizanackih navijaca u navijace Vojvodine je da imaju tu srecu pa da zive u nekom od krajeva grada koji su slaninarski, pa da eventualno njihova deca "potpadnu pod uticaj" druge dece kojima je ukorenjeno navijanje za Vojvodinu. Ali opet, na jednog koga mi preobratimo, ide 100 blizanackih navijaca koji se nece preobratiti, tako da bice sve gore i gore, ne brinite.
Samo treba furati svoj fazon, znati sta je to identitet i ostati dosledan, navijati za klub ovih ulica i ovog grada, pa ako nas i ostane 300 na kraju, nema veze, nek nestanemo, al nestacemo casno.
I ne, Novosadjani nisu "kurtoni", vec samo vrsta koja izumire.
Само храбро до нове победе, але...
Да се осврнем на Миланову објаву о натписима у Бранка Бајића.
Писао сам о томе недавно, ту се сјатила у последње време екипа из Врбаса,Куле и околине. Доста ВС таблица се може видети ту а ако сте испратили онај напад на локал "Корпа" је извршен од лица из истог тог краја. Могу се видети потписи Г025 на неколико места. Ишарана је скоро цела Детелина, нарочито сад кад су се "пробудили".
Рецимо симпатично је видети да су писали "Сисај Звездо" па онда прешкрабали "звездо" и сад стоји само "сисај". На неким местима још стоји цео натпис. Исто тако су преко пута "Пирамида" пумпе исписали поруку, ваљда за Демира Јукића, па испод тога "цигански понос нешто нешто" мало касније су прецртали ту реченицу. Како нигде нема циганских шарања а прецртавање рађено истом бојом, може се рећи да су склонили то јер су они ипак велики пријатељи у овом граду.
Можда најсимпатичније је на старој Детелини где пише "Гробари нешто" и испод тога "Корида млађи", скоро написано.
У Корнелија Станковића је стамбена заједница у оквиру рекинструкције фасаде прекречила графит кориде, сада на том месту само стоји АФ веома ружно написано.
Мене је више заболело када сам на кеју и по старом граду пре неколико дана видео натписе "пфк" и то по оним струјним ормарићима који су били префарбани у црвено бело. То је у моје време било прекречено колико сутра. Таква су времена сада, нема више да сваки кварт има бар 30 људи који се цимају за групу и идеју. Сада се млађи занимају са променадом, телефонима и дружењима друге врсте. Можда је тако и боље, нисам паметан.
А да додам још какво је стање у граду, у две програмерске фирме је на разговору за посао било питање "звезда или партизан", као пробијање леда. Иду заједно екипе из тих фирми на њихове утакмице.
Тако да идеја да ће некад прогамерске фирме бити спонзори ми делује јако далеко.
Писао сам о томе недавно, ту се сјатила у последње време екипа из Врбаса,Куле и околине. Доста ВС таблица се може видети ту а ако сте испратили онај напад на локал "Корпа" је извршен од лица из истог тог краја. Могу се видети потписи Г025 на неколико места. Ишарана је скоро цела Детелина, нарочито сад кад су се "пробудили".
Рецимо симпатично је видети да су писали "Сисај Звездо" па онда прешкрабали "звездо" и сад стоји само "сисај". На неким местима још стоји цео натпис. Исто тако су преко пута "Пирамида" пумпе исписали поруку, ваљда за Демира Јукића, па испод тога "цигански понос нешто нешто" мало касније су прецртали ту реченицу. Како нигде нема циганских шарања а прецртавање рађено истом бојом, може се рећи да су склонили то јер су они ипак велики пријатељи у овом граду.
Можда најсимпатичније је на старој Детелини где пише "Гробари нешто" и испод тога "Корида млађи", скоро написано.
У Корнелија Станковића је стамбена заједница у оквиру рекинструкције фасаде прекречила графит кориде, сада на том месту само стоји АФ веома ружно написано.
Мене је више заболело када сам на кеју и по старом граду пре неколико дана видео натписе "пфк" и то по оним струјним ормарићима који су били префарбани у црвено бело. То је у моје време било прекречено колико сутра. Таква су времена сада, нема више да сваки кварт има бар 30 људи који се цимају за групу и идеју. Сада се млађи занимају са променадом, телефонима и дружењима друге врсте. Можда је тако и боље, нисам паметан.
А да додам још какво је стање у граду, у две програмерске фирме је на разговору за посао било питање "звезда или партизан", као пробијање леда. Иду заједно екипе из тих фирми на њихове утакмице.
Тако да идеја да ће некад прогамерске фирме бити спонзори ми делује јако далеко.
Prvi bold:Jedino da su se doselili iz pomenutih mesta na Detelinaru,cigani su "iselili" crne iz Kule,a pogotovo iz Vrbasa gde postoje samo delije.Sivac i Crvenka su jedina mesta uz Pancevo gde crni dominiraju.CRD FCV wrote: ↑Thu Dec 12, 2024 8:20 pm Да се осврнем на Миланову објаву о натписима у Бранка Бајића.
Drugi bold: Mladji se cak i vise loze na firmu i navijanje,to se najbolje moze videti po njihovim instagram profilima gde u opisu imaju f89 i slicno,samo postoji tu kljucni problem sto im je "mrsko"da dodju na utakmicu,jebiga to je realna situacija tvrdim da imamo 2 3 sezone gde smo u evropskoj grupi i visoko plasirani u ligi popravila bi se brojka na svim tribinama.Samo rezultati mogu popraviti trenutnu situaciju navijaca,kao sto se i treba vise gurati KKV i pogotovo RKV.
За буђење Фирме треба много тога да се промени односно уради. Најпре треба звати старе људе да се врате, ја гарантујем да и људима који 15 година нису били на стадиону, Фирмна песма је и даље у глави и даље помисле на групу, клуб, старе другаре. Једном Фирма, увек Фирма...само је потребно мало сви да се променимо...Биће боље....
Pa zato sam ja letos kukao kao lud da su one tekme sa Ajaksom i Mariborom bile toliko bitne, jer su nosile sa sobom mnogo više od samo jedne sezone, da smo prošli u grupu odmah bi se stvorio talas koji bi dosta toga povukao, a ovako klizimo sve niže, posebno još dolaskom ovog cirkuzanta, mada I uprava mu sasvim priliči.
Ali nije nam prvi put da padamo i vratićemo se kao i ranijim slučajevima.
Uostalom, upravo je u toku velika stvar koja može doneti mnoge pozitivne promene u ovoj zemlji, pa čak i na planu fudbala.
Jedna od poslednjih šansi za ovu zemlju koju svi treba da podržimo.
P.S. Strujni ormarici u SG doterani.
Ali nije nam prvi put da padamo i vratićemo se kao i ranijim slučajevima.
Uostalom, upravo je u toku velika stvar koja može doneti mnoge pozitivne promene u ovoj zemlji, pa čak i na planu fudbala.
Jedna od poslednjih šansi za ovu zemlju koju svi treba da podržimo.
P.S. Strujni ormarici u SG doterani.

Strujni jesu, ali vidim danas baš da je onaj "Sa svih smo strana..." skroz ižvrljan... 

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Grbavica.021*
- slanobarac
Naša krompirišta vape za ovima što žvrljaju.
Al su klinci u ofsajdu danas. ciganija u upravi, ciganija na tribinama