Transferi
Re: Transferi
Ne bih imao problem da Dele ode za ozbiljne novce. Sa druge strane, ako prodamo Serija - obrali smo bostan.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
Кокановић на мети Копенхагена, два главна кандидата на позицији нападача Лазар Романић и бразилац Гиљермо Бисоли
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Не бих имао ништа ни против једног ни другог, више бих волео бразилца наравно ако неће играти за 5 пута већу плату од Романића. Значи ништа од Човића?
Kokanović je bonus igrač i tek sada hvata zalet, nikako prodavati.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Romanic je krilo a ne centarfor. A nije ni do kolena ovom brazilcu. Ako su njih dvojica opcije onda ne znam sta ima tu da se razmislja. Bisoli ima brutalnu statistiku trenutno.
- Uvek sa tobom
Па Човић није нападач!?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Да шта је? Голман?
- Uvek sa tobom
Колко се сећам код нас није играо нападача, а видим да у Кини игра, моја грешка. Ако је планиран да дође као главни нападач онда и нисам за његово довођење, више га видим као 10.
Иначе Збиљић данас на мозарту рекао да ће нас напустити 1 играч, а доћи ће 1 ил 2. Ал ко њему још ишта верује.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Говорио је и како имамо млад тим и да нећемо доводити играче од 35 година, а Човић на лето пуни 34 ткд надам се да неће доћи ако ишта као планирани стартер овако за клупу немам ништа противUvek sa tobom wrote: ↑Mon Dec 23, 2024 2:34 pmКолко се сећам код нас није играо нападача, а видим да у Кини игра, моја грешка. Ако је планиран да дође као главни нападач онда и нисам за његово довођење, више га видим као 10.
Иначе Збиљић данас на мозарту рекао да ће нас напустити 1 играч, а доћи ће 1 ил 2. Ал ко њему још ишта верује.
Kokanovica odmah prodati za dobru lovu ...svaku ponudu koju smo odbili, nikad bolja nije stigla.
- Forza Voša
+1 Sledece godine verovatno bi mu znacajno pala minutaza jer je bonus jos samo mart, april i maj.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Ne znam sta bih rekao, sta je bolje. Treba to da procene strucni ljudi, ali ne licno interesno.
Znam samo da nam je prodaja Serija, nenadoknadiv gubitak.
Znam samo da nam je prodaja Serija, nenadoknadiv gubitak.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mislim da posle svega da će se malo oteže ispunjavati Lalatove direktne želje. Ukoliko mu se ne sviđa, slobodno neka raskine.
Nemam ni ja ništa protiv Čovića, ali obzirom na godine siguran sam da možemo naći igrača sličnog kalibra. Sećam se i dalje njegovih golova glavom, korektno je igrao. On i dalje nije klasičan napadač, već neko ko je postao godinama. Njegova glavna pozicija je bila krilo ili polunapadač. A može da odigra sasvim pristojno na poziciji glavnog napadača.
Nemam ni ja ništa protiv Čovića, ali obzirom na godine siguran sam da možemo naći igrača sličnog kalibra. Sećam se i dalje njegovih golova glavom, korektno je igrao. On i dalje nije klasičan napadač, već neko ko je postao godinama. Njegova glavna pozicija je bila krilo ili polunapadač. A može da odigra sasvim pristojno na poziciji glavnog napadača.
- Deep Purple
Čović je ma šta ko rekao neko ko poznaje klub i odlično rešenje za rotaciju i određene minute jer je odličan fudbaler i u ovim godinama. Neko kao on ko je tu da pomogne ovu polusezonu i sledeću sezonu je super rešenje. Neće on nikome skidati minute već da bude tu kao dodatno rešenje usled povreda, suspenzija, slabije forme pojedinaca, neko ko pridodaje određene kvalitete koje ovaj tim trenutno nema odnosno dodatnu širinu u igri.hvylarn wrote: ↑Tue Dec 24, 2024 1:15 pm Mislim da posle svega da će se malo oteže ispunjavati Lalatove direktne želje. Ukoliko mu se ne sviđa, slobodno neka raskine.
A i mislim da Čović nije jedan od dvojice potencijalnih pojačanja o kojim Zbiljić priča a ni da on nema puno veze sa Lalatovićem već da to završava Zbiljić a da je Lalatović prihvatio pogotovo što on voli takav profil domaćih fudbalera a i pride se poznaju jer ga je trenirao.
Zbiljić je po preuzimanju kluba rekao da je bila velika želja što je Čović pre njegovog preuzimanja kluba već dogovorio bio novi angažman pa on nije da odreaguje.
A ja ako se ne varam Čović i nije završio pomenuti sezonu već je otišao mesec ili dva pre kraja kada smo se već pozdravili sa tom aktuelnom sezonom kada nas je Radojičić preuzeo da završi tu sezonu i počeo da daje omladincima šansu.
- churguzijanac