Čija je to prodavnica? Stoji od kad je sveta i veka… i večito ciganske i grobarske stvari u većini.
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Uvek su prodavali Vošinih stvari koliko su imali na raspolaganju. Onda je pompezno najavljena saradnja kluba i njih, ove iz kluba je to držalo do isteka prvih zaliha, da bi to sad izgldalo ovako.
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Ma znam za tu pompeznu Zbiljićevu najavu, kao i svega. Ali uvek je tu bilo više ovih drugih. Od kako znam za sebe i tu radnju u izlogu crni, crveni i reprezentacija. Kontam da je isplativije, ali brate ne koristi ni Malajac kutije cigana i grobara za svoje kokice, a mogao bi. Nisam nikada bio radoznao da se bavim čija je, ali si me sada potakao.
- Grbavica.021*
Продавале су се чак неке ствари и РФКНС неко време.Savcic Luka wrote: ↑Fri Dec 20, 2024 9:13 pm Ma znam za tu pompeznu Zbiljićevu najavu, kao i svega. Ali uvek je tu bilo više ovih drugih. Od kako znam za sebe i tu radnju u izlogu crni, crveni i reprezentacija. Kontam da je isplativije, ali brate ne koristi ni Malajac kutije cigana i grobara za svoje kokice, a mogao bi. Nisam nikada bio radoznao da se bavim čija je, ali si me sada potakao.

Vlasnik, odnosno suvlasnik, je Vlada Muratović, svojevremeno bio u mlađim selekcijama FKV. Njegov otac je takođe nekada igrao fudbal, mislim pored ostalih i za FK NS.Savcic Luka wrote: ↑Fri Dec 20, 2024 9:13 pm Ma znam za tu pompeznu Zbiljićevu najavu, kao i svega. Ali uvek je tu bilo više ovih drugih. Od kako znam za sebe i tu radnju u izlogu crni, crveni i reprezentacija. Kontam da je isplativije, ali brate ne koristi ni Malajac kutije cigana i grobara za svoje kokice, a mogao bi. Nisam nikada bio radoznao da se bavim čija je, ali si me sada potakao.
- Uvek sa tobom
https://www.fkvojvodina.rs/prodavnica/m ... aspitanja/
Захтевам да се овај броколи уклони са сајта, поготово у ОВОЈ мајци, кад већ рекламирате продају мајица!
Захтевам да се овај броколи уклони са сајта, поготово у ОВОЈ мајци, кад већ рекламирате продају мајица!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Hahahahaha koliko forum ima uticaja, već su Medu stavili.Uvek sa tobom wrote: ↑Thu Dec 26, 2024 11:37 am https://www.fkvojvodina.rs/prodavnica/m ... aspitanja/

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Brokoli 

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Deep Purple
Lepa atmosfera vlada u ekipi.
Kakav poklon od Mede za Radulovića 

Stojim u mestu gubim vreme
Koliko mim materijala samo u jednom videu 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."