Transferi
Re: Transferi
Potencijalna zamena za Crnomarkovica,ako Crni ode ja bih pre zeleo videti Luku Drobnjaka sto kaze gospodinfkv kada ce se probiti led sa njim ako ne u ovoj situaciji?
Наводно смо заинтересовани за Јам кама, ако неко има информацију.
Crni hoce da dovedu Milosevica na pozajmicu ,mislim da tu mi treba da uletimo bonus imao bi lepe minute ... A Yamkam-a neko izgleda svaki prelazni rok pusta informaciju da mi zelimo iskreno meni se ne svidja taj tip igraca i ne bih ga voleo kod nas
Shvatio sam da je ispred nas prelazni rok u kojem nemam apsolutna nikakva očekivanja... Tukla me neka strepnja pre jedno 2 nedelje, sad sam potpuno ravnodušan... Više sam u fazonu: "Daj da vidimo kol'ko može gore".
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Davno je to demantovano da nema ništa od toga rekao je njegov menadžer .
Delim tu ravnodusnost.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Црни на списку за приореме, трансфер му још није реализован?
Otisao je Crnomarkovic, mozda i opravdano igrac ima godina, neku lovu smo uzeli, gubitak al dobro nek mladi budu u izlogu, Drobnjak Tanjga, al nikako da se sad prodaje Sejo i Kolins to nikako
Bilo bi lepo da gurnemo Drobnjaka u vatru, kao što je to Bandović uradio početkom sezone, ali mrka kapa od toga...
Još jednom, Crni hvala za sve!
Još jednom, Crni hvala za sve!

Last edited by Duplof on Sat Jan 04, 2025 1:07 pm, edited 1 time in total.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Uvek tu i da udari i da skoči za svoje, igrač sa najboljim dodavanjem u ekipi iako je štoper. Hvala na svemu Crni 

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Uvek sa tobom
Временом сам га заволео. Фалиће нам ова стена. Све најбоље Црни!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
Кад год избије неки сукоб на терену први је дотрчавао, сваку утакмицу 200%, готива лик што се видело на скорашњим видеима, штета, све најбоље и да се обезбеди за живот...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Романић на чекању
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/204019 ... na-cekanju
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/204019 ... na-cekanju
Stojim u mestu gubim vreme
Crnomarkovic pravi profesionalac, za mene dobar igrac i bitan sraf voleo bih da ga gledamo jos u nasem dresu!