Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
hvylarn

Re: Pripreme

Post by hvylarn »

U čemu je problem?
VošaNS

Post by VošaNS »

Presečen užasan pas na polovini Surkhona. 1-0 Bamidele.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Uz sve konstantne zamerke koje imam, 3 stopera je nesto sto ovaj Forum trazi vec ne zna se koliko. Evo, sad igramo. Za sada izgleda okej, jedemo ih pritiskom.

Edit: Mozda je to razlog dovodjenja Satare. Ako Crni nije otisao, prilagodjavamo formaciju tome da imamo svu trojicu dobrih stopera na terenu, uz Drobnjaka i Sataru na klupi, sto otvara vise prostora Barosu i Buteanu da idu napred.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

hvylarn wrote: Mon Jan 13, 2025 4:20 pm U čemu je problem?
Не бих имао проблем да је неко други на клупи ко жели да игра атрактиван фудбал или тако нешто, под Лалатом форсирање са 3ицом позади значи бункер и анти-фудбал какав смо гледали и до сад, ја сам први тражио и волео да играмо са 3ицом, ал са овим човеком на клупи то само значи да ће гледалаца бити све мање и мање с обзиром на његово тахтичко умеће.

@gospodinFKV

Мени је Лаза Николић још бољи за ову формацију од Бутеана, прави винг-бек
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

Da budem iskren, do sada što sam video, nije ništa nalik bunkeru. Svi visoko stoje, izlazi se na visoki presing, igrač sa loptom uvek ima igrača na sebi.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

hvylarn wrote: Mon Jan 13, 2025 4:38 pm Da budem iskren, do sada što sam video nisam video ništa nalik bunkeru. Svi visoko stoje, izlazi se na visoki presing, igrač sa loptom uvek ima igrača na sebi.
Па било би срамота да против Узбекистанаца игра бункер, свакако је ружно и досадно на око, на страну што је резултат добар и то из њихове аматерске грешке, онакав попречан пас нема ни у нашој трећој лиги, пресинг по одузетој лопти је добар, ал игра на контре не доводи људе на стадион...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mare_Liman wrote: Mon Jan 13, 2025 4:41 pm
hvylarn wrote: Mon Jan 13, 2025 4:38 pm Da budem iskren, do sada što sam video nisam video ništa nalik bunkeru. Svi visoko stoje, izlazi se na visoki presing, igrač sa loptom uvek ima igrača na sebi.
Па било би срамота да против Узбекистанаца игра бункер, свакако је ружно и досадно на око, на страну што је резултат добар, пресинг по одузетој лопти је добар, ал игра на контре не доводи људе на стадион...
Pa mislim da je to i poenta. Ja prvi ovde ne vidim igru na kontre. Uzimamo im loptu na njihovoj polovini, igramo vrlo direktno. Cuje se koliko slobode u igri daje Seriju, trazi od njega individualizam. Kazem, imam 1001 zamerku na njega i njegov rad, ovih 45min definitivno nisu deo te brojke. Takodje, drago mi je da udaramo malo. Vecito nas istocne ekipe rasture od batina. Igramo prilicno cvrsto. Nekarakteristicno cvrsto za ovaj deo priprema.

Edit: Dok pisem ovo, vidim da imamo svih 10 igraca u polju na njihovoj polovini.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

По постави бих рекао да се припремамо за куп јер има само један бонус у тиму. Ај, може се прогледати кроз прсте ако се узме у обзир да ће Гочманац бити на голу, ал ваљало би и њега навићи на формацију и тим.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Nisam uspeo da provalim, na golu je Rosic, a sredina Njegos, Uros Nikolic i Kokanovic?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Odlično poluvreme, trebalo je da vodimo 3-4 razlike ali se šamse nisu realizovale.

Lepo ovo izgleda u zadnjoj liniji sa Sičendžeom, Koraćem i Crnomarkovićem, jako su kompatibilni.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

gospodinFKV wrote: Mon Jan 13, 2025 4:44 pm
Mare_Liman wrote: Mon Jan 13, 2025 4:41 pm
Па било би срамота да против Узбекистанаца игра бункер, свакако је ружно и досадно на око, на страну што је резултат добар, пресинг по одузетој лопти је добар, ал игра на контре не доводи људе на стадион...
Pa mislim da je to i poenta. Ja prvi ovde ne vidim igru na kontre. Uzimamo im loptu na njihovoj polovini, igramo vrlo direktno. Cuje se koliko slobode u igri daje Seriju, trazi od njega individualizam. Kazem, imam 1001 zamerku na njega i njegov rad, ovih 45min definitivno nisu deo te brojke. Takodje, drago mi je da udaramo malo. Vecito nas istocne ekipe rasture od batina. Igramo prilicno cvrsto. Nekarakteristicno cvrsto za ovaj deo priprema.

Edit: Dok pisem ovo, vidim da imamo svih 10 igraca u polju na njihovoj polovini.
Ако остане висок пресинг и та агресовност океј, ал знамо већ да после зимских или летњих припрема врате ко ништа нису радили и да нема ништа од тога што смо видели на припремама, и онако је Лалат увек био познат по бункеру и транзицијама, ретко кад по агресивности и високом пресингу, додуше сад има играче за таакав стил, да л можда пре није имао ко зна, ал свкакао, свакако да океј изгледа, ал питање да л ћемо то видети у наставку сезоне
VošaNS

Post by VošaNS »

Deep Purple wrote: Mon Jan 13, 2025 4:53 pm Odlično poluvreme, trebalo je da vodimo 3-4 razlike ali se šamse nisu realizovale.

Lepo ovo izgleda u zadnjoj liniji sa Sičendžeom, Koraćem i Crnomarkovićem, jako su kompatibilni.
+1
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Mare_Liman

To nije istina, Lalatovića možemo voleti ili ne kao što ga i ne volimo većinski ali retko kad je on sa Vojvodinom igrao bunker. Bilo je i takvih mečeva nije da nije ali ispada po narativu da smo igrali gotovo svaku iza lopte i bunker.

U oba mandata smo mi makar u superligi igrali jako dobar fudbal.

Pogotovo u prvom mandatu.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Deep Purple wrote: Mon Jan 13, 2025 4:56 pm @Mare_Liman

To nije istina, Lalatovića možemo voleti ili ne kao što ga i ne volimo većinski ali retko kad je on sa Vojvodinom igrao bunker. Bilo je i takvih mečeva nije da nije ali ispada po narativu da smo igrali gotovo svaku iza lopte i bunker.

U oba mandata smo mi makar u superligi igrali jako dobar fudbal.

Pogotovo u prvom mandatu.
У првом да, додуше уз квалитетне и технички подковане играче, ал у другом мандату да смо играли јако добар фудбал не бих рекао...
Turija

Post by Turija »

Meni deluje dosta dobro pozadi. Malo smo tanji na sredini ofanzivno u vezi, ali ocekujem da ce nam udarne igle napred biti Seri, Deli i Romanic. Vrlo nezgodan i dosta brz napadacki trio. Mislim da ce se tako igrati: cvrsto defanzivno i da pobegne taj napadacki trio.
Ocekunem vezu Meda- Njegos i bonusi Kokanovic, Velickovic i Mladenovic da se menjaju. Sad kako i kad uglaviti UN u 11??? Mislim da ce biti vise rotacije, nego ranije? Sve zavisno od protivnika.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply