Najvažnije dešavanje je povratak Bolingija na teren posle 16 meseci. Igrao je i Romanić 20-25 minuta, penal za Ahmat van kaznenog. Radulović i Depu standardno amaterski. Ostalo nije vredno pomena.
Pripreme
Re: Pripreme
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Uklopio se u sivilo ekipe. Medojević i Poletanović bili štoperi sa Tanjgom. Ova druga ekipa je izgledalo očajno na terenu. Sutra sa Rubinom prvi sastav.
Stojim u mestu gubim vreme
Jedna od pametnijih odluka, da ne pratim pripreme uopste.
Srecno nasem treneru Lalatovicu... Do treceg mesta i do finala Kupa, kako kazes trenercino.
Srecno nasem treneru Lalatovicu... Do treceg mesta i do finala Kupa, kako kazes trenercino.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Lalatović impresioniran Vošinim bonusima: Od sada ću drugačije gledati na njih
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... jih/502711„Sigurno je da će biti utakmica na kojima ćemo igrati i sa više od dva bonusa“, rekao je šef struke Novosađana nakon meča sa Ahmatom
- Mare_Liman
CRD FCV wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 10:12 pmLalatović impresioniran Vošinim bonusima: Od sada ću drugačije gledati na njihhttps://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... jih/502711„Sigurno je da će biti utakmica na kojima ćemo igrati i sa više od dva bonusa“, rekao je šef struke Novosađana nakon meča sa Ahmatom

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Meni je najvažniji utisak sa priprema kada sam video da Bolingi utrčava na teren 

Bravo za Bolingija, ali bravo i za Lalatovića što ga je uveo u igru, šmekerski potez (ovo sam verovatno napisao sad i nikad više...)!
Ali poruka je i dalje ista: Lalate, odlazi!
Ali poruka je i dalje ista: Lalate, odlazi!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-ne ... ni-573775/
Znam da na forumu ima i religioznih i nereligioznih, stvarno nemam predrasude, ali ovo izjavljeno je čist... Ne znam kako bih to ni nazvao...
Uh...Lalat wrote:To najviše želim, ako da veliki Bog. Bog se javi, a meni se Bog javio i rekao da ćemo da budemo treći i da ćemo da igramo finale Kupa – zaključio je strateg “stare dame” Nenad Lalatović, koji je aludirao na praznik Bogojavljenja koji su pravoslavni vernici obeležavali pre dva dana.
Znam da na forumu ima i religioznih i nereligioznih, stvarno nemam predrasude, ali ovo izjavljeno je čist... Ne znam kako bih to ni nazvao...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nadam se da ga nije slagao i da će onda Lalat lepo sam da se spakuje i ode, jer je lepo u onom intervjuu iz Lučana izjavio kako bi sa ovom ekipom bio drugi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Отказан меч са Рубином, пише на инстаграму.
- Uvek sa tobom
Баш сам се чудио да ћемо завршити припреме, без и једне отказане.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ozbiljnu dijagnozu ima naš trener, mogli bi da organizuju psihološku analizu pre potpisivanje ugovora u buduće. Ili makar da mu se ograniče ovakve izjave.
-
Ima u ovoj zemlji neko veći i od Boga.Rabba wrote: ↑Wed Jan 22, 2025 10:48 am https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-ne ... ni-573775/
Uh...Lalat wrote:To najviše želim, ako da veliki Bog. Bog se javi, a meni se Bog javio i rekao da ćemo da budemo treći i da ćemo da igramo finale Kupa – zaključio je strateg “stare dame” Nenad Lalatović, koji je aludirao na praznik Bogojavljenja koji su pravoslavni vernici obeležavali pre dva dana.
Bolje tog da nazove, taj bi mu sigurno dao preciznije podatke.

Ovo je fenomenalno. Kao na pijaci kad čekaš u redu, pa se ljudi sprdaju… toliko zanimljivih gluposti se tad može čuti…
-
Niko ne kaže da je utakmica Vojvodina-Rubin otkazana zbog lošeg vremena (bar prema zvaničnoj stranici Rubina).