Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Pripreme

Post by VošaNS »

Milan wrote: Tue Jan 21, 2025 7:26 pm Može neko par reči o dešavanjima za nas koji nismo mogli da gledamo?
Najvažnije dešavanje je povratak Bolingija na teren posle 16 meseci. Igrao je i Romanić 20-25 minuta, penal za Ahmat van kaznenog. Radulović i Depu standardno amaterski. Ostalo nije vredno pomena.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Rakovac

Post by Rakovac »

Kakav je bio Mladenović ?
VošaNS

Post by VošaNS »

Rakovac wrote: Tue Jan 21, 2025 8:01 pm Kakav je bio Mladenović ?
Uklopio se u sivilo ekipe. Medojević i Poletanović bili štoperi sa Tanjgom. Ova druga ekipa je izgledalo očajno na terenu. Sutra sa Rubinom prvi sastav.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
ssnigd

Post by ssnigd »

Jedna od pametnijih odluka, da ne pratim pripreme uopste.
Srecno nasem treneru Lalatovicu... Do treceg mesta i do finala Kupa, kako kazes trenercino.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Lalatović impresioniran Vošinim bonusima: Od sada ću drugačije gledati na njih
„Sigurno je da će biti utakmica na kojima ćemo igrati i sa više od dva bonusa“, rekao je šef struke Novosađana nakon meča sa Ahmatom
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... jih/502711
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

CRD FCV wrote: Tue Jan 21, 2025 10:12 pm
Lalatović impresioniran Vošinim bonusima: Od sada ću drugačije gledati na njih
„Sigurno je da će biti utakmica na kojima ćemo igrati i sa više od dva bonusa“, rekao je šef struke Novosađana nakon meča sa Ahmatom
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... jih/502711
:rolll: :rolll: :rolll:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
fare

Post by fare »

Meni je najvažniji utisak sa priprema kada sam video da Bolingi utrčava na teren :thankyou:
Duplof

Post by Duplof »

Bravo za Bolingija, ali bravo i za Lalatovića što ga je uveo u igru, šmekerski potez (ovo sam verovatno napisao sad i nikad više...)!

Ali poruka je i dalje ista: Lalate, odlazi!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-ne ... ni-573775/
Lalat wrote:To najviše želim, ako da veliki Bog. Bog se javi, a meni se Bog javio i rekao da ćemo da budemo treći i da ćemo da igramo finale Kupa – zaključio je strateg “stare dame” Nenad Lalatović, koji je aludirao na praznik Bogojavljenja koji su pravoslavni vernici obeležavali pre dva dana.
Uh...

Znam da na forumu ima i religioznih i nereligioznih, stvarno nemam predrasude, ali ovo izjavljeno je čist... Ne znam kako bih to ni nazvao...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Nadam se da ga nije slagao i da će onda Lalat lepo sam da se spakuje i ode, jer je lepo u onom intervjuu iz Lučana izjavio kako bi sa ovom ekipom bio drugi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Отказан меч са Рубином, пише на инстаграму.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

CRD FCV wrote: Wed Jan 22, 2025 11:00 am Отказан меч са Рубином, пише на инстаграму.
Баш сам се чудио да ћемо завршити припреме, без и једне отказане.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
hvylarn

Post by hvylarn »

Ozbiljnu dijagnozu ima naš trener, mogli bi da organizuju psihološku analizu pre potpisivanje ugovora u buduće. Ili makar da mu se ograniče ovakve izjave.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Rabba wrote: Wed Jan 22, 2025 10:48 am https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-ne ... ni-573775/
Lalat wrote:To najviše želim, ako da veliki Bog. Bog se javi, a meni se Bog javio i rekao da ćemo da budemo treći i da ćemo da igramo finale Kupa – zaključio je strateg “stare dame” Nenad Lalatović, koji je aludirao na praznik Bogojavljenja koji su pravoslavni vernici obeležavali pre dva dana.
Uh...

Znam da na forumu ima i religioznih i nereligioznih, stvarno nemam predrasude, ali ovo izjavljeno je čist... Ne znam kako bih to ni nazvao...
Ima u ovoj zemlji neko veći i od Boga.
Bolje tog da nazove, taj bi mu sigurno dao preciznije podatke. :greenbutt:

Ovo je fenomenalno. Kao na pijaci kad čekaš u redu, pa se ljudi sprdaju… toliko zanimljivih gluposti se tad može čuti…
Tigers1990

Post by Tigers1990 »

Niko ne kaže da je utakmica Vojvodina-Rubin otkazana zbog lošeg vremena (bar prema zvaničnoj stranici Rubina).
Post Reply