21. kolo: Napredak - VOJVODINA 1:1 (1:0)

Locked
Grof Žekula
Administrator

21. kolo: Napredak - VOJVODINA 1:1 (1:0)

Post by Grof Žekula »

У петак у пет, после четрдесет и једног дана паузе, за време које се припремасмо у Турској, идемо у Крушевац на деби, ове, испоставиће се, врло посебне 2025. године!

Две везане победе, пред одмор, дале су нам шлагворт за размишљање да ипак можемо да се боримо за Европу. Ситуација у клубовима који су нам за то конкурентни, појачава тај осећај. Колико је то реално, да ли нам то треба у опште, да ли смо тога достојни, видећемо када се ова сезона оконча. Проћи ћемо баш онако како заслужујемо. Тако и треба да буде!

Онај што седи на нашој клупи, али то неће у прва два кола ове године, није те судбине. Јесам "1 од 16" који је тражио драстичније мере за оно што је дотични учинио тог 21. децембра, али нисам добио задовољење. Опростили су му Управа Клуба и Савез, јер то суштински учинише и они који га на клупу и сместише.

Неће у Крушевцу, где је раније бриљирао такође на конференцији за штампу као тог првог зимског дана прошле године, водити тим, али ће баш Напредак показати какав напредак је направио на припремама које је водио. Да не буде алиби како није бирао тим, како не припрема исти, како се не разуме са играчима, како је Бог "напустио" Лалата свог...Сад му само победе рачунамо, све остало ће "најбољег у историји" засути звиждуцима нас малобројних на стадиону. Јер нисмо заборавили шта је учинио каљајући име, традицију и историју оне коју волимо. Невешто му покајање није ни вредно помена!

Јасно је да припрема нови модел игре захваљујући онима на које рачуна. Некима је помогао да се врате из заборава, има и оних који ће више на клупу, а има и оних на које рачуна све мање или не рачуна у опште. Колико ће то добра донети њему, али и нама, остаје да видимо.

Вежите се, креће фудбалска 2025. година!!!

Крушевац, 31.01.2025.
Напредак - ФКВ 1;1 (1:0)
1:0 - Ђековић 43'
1:1 - Кокановић 74'

Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... vojvodina/
VošaNS

Re: 21. kolo: Napredak - VOJVODINA, petak u 17h

Post by VošaNS »

Pa i jeste posebna godina. Ove godine počinje ona šampionska 25/26 sezona :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ta taktika koju je pripremao je u potpunosti nekompatibilna sa igračima koje imamo. Da probam da se objasnim zašto to mislim.

Odbranu sa 3 igrača donekle i vidim. Imamo 2 sjajna i jednog dosta dobrog štopera, za njih trojicu ima mesta u 11. levog i desnom halfa mogu dodatno da odigraju Butean i Đorđević, Medojević može da se spusti u poslednju liniju, Drobnjak je tu... Jaki smo.

Bekovi su druga priča. Levo, ok, jasno ko dan. Tu je i Bukinac. Desno, Lazar Nikolić? Dečko osim onog izdanja protiv Ajaksa u Topoli nije korišćen. Taktika izmišljena za Bjekovića. Počupao bih kosu i sebi a i idotima koji sad pokušavaju ovo, nakon odlaska Bjekovića.

Sredina. Ne znam šta bih rekao. Toliko igrača za 2 i po pozicije(2 u 3-4-3 ili 3 u 3-5-2), popuna misterija. Savićević i Poletanović čist višak, Njegoš i Kokanović moraju igrati, ako mu ne bude igrao Meda to bi bila samo još jedna u nizu travestija. Da ne pričamo o Mladenoviću...

Napad. Ako su Seri i Dele cementirani, što bi po učinku morali biti, a i Romanić, što bi po ceni morao biti, ostaje pitanje gde tog Uroša Nikolića koji se kuje u zvezde? Ok, Depu će sa klupe, vraća se u martu Aleksa, kojem opet moraš dati minute... A još nije spomenut ni Radulović, povređeni Ranđelović(koji će se doduše vratiti kad dođe novi trener), Veličković, za kojeg nema mesta...

Klub nam je šizofren, trener nam je šizofren, evo sad i ekipa postaje šizofrena...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
VošaNS

Post by VošaNS »

@Rabba +1
Upravo to sam juče objašnjavao u slučaju Medojević. Ova formacija i naš igrački kadar se apsolutno ne poklapaju. Još ako na to dodamo guranje Uroša onda nema mesta ni za Romanića, a gde će tu onda Medojević? Potpuno nejasno šta je zamisao sa ovim, ali dobro.
Jel Radulović još uvek tu?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
hvylarn

Post by hvylarn »

U ovoj formaciji će Meda i Njegoš imati ista zaduženja, odnosno njih dvojica će se rotirati. Verovatno će Njegoš počinjati većinu mečeva, dok opet Meda može da se rotira i na štoperu pa bi imao dovoljno minuta u nogama. Dalje Kokanović - Mladenović rotacija, kao i Nikolić i Savićević. Poletanović mi se čini da će ovde najviše izvisiti. Krilni igrači su nam sada višak, Ranđelović kad se oporavi, može eventualno da se spusti na tog wingback-a, ukoliko bude trenutna primadona na klupi.
Trojac napred u rotaciji svima poznati Dele - Seri - Romanić. Mislim da će tu biti zdrava konkurencija, gde neće biti opuštanja. A dodatno će im se priključiti Vukanović tokom sezone.. eventualno Bolingi kao neko četvrto/peto rešenje. Jer mi se čini da Borovina i dalje nije u planovima za neku od opcija ove sezone.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Potpuno ludilo. Imaš najbolje krilo u ligi (Seri), i još jednog koji je u top 5 krila u ligi (Dele), a ti igraš sa wing bekovima, a njih ćeš na špica. Plus si doveo Romanića, što znači da jedan mora da izvisi ili Seri ili Dele. Zašto slutim da će to biti Seri posle prve lošije utakmice? :D
hvylarn

Post by hvylarn »

Upravo to, imao bi definitivno najbolji napad pored crvenog smeća. Bonusi Kokanović i Gočmanac, ostali u rotaciji Mladenović, Bukanac itd. Ja mislim da se ovde izrodila ideja od jednog pozitivnog rezultata, a videćemo cenu da li može da se pokaže kontinuitet.

I da dodamo, Sery neće biti maksimalno iskorišten u ovoj postavci. Jednostavno ne može igrač njegove građe da igra kao jedan od najisturenijih.
Turija

Post by Turija »

ElMaestro13 wrote: Tue Jan 28, 2025 1:46 pm Potpuno ludilo. Imaš najbolje krilo u ligi (Seri), i još jednog koji je u top 5 krila u ligi (Dele), a ti igraš sa wing bekovima, a njih ćeš na špica. Plus si doveo Romanića, što znači da jedan mora da izvisi ili Seri ili Dele. Zašto slutim da će to biti Seri posle prve lošije utakmice? :D
+1
Ja mislim da nasi igraci, tek sada, ne znaju sta treba da igraju, a trener jos manje?
Uopste, ne delim optimizam, ni za Krusevac, a i nadalje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

А ја кад сам негодовао што играмо са три на почетку припремама није ваљало :roll:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
1892

Post by 1892 »

Bukvalno nema nikakve osnove za ovu postavku.
Nekoliko iskusnih igrača će biti na klupi. I oni i njihov ego. Ne znam kako će sve to uticati na atmosferu, pozitivno sigurno neće.
A da ne pričamo o momentu da Serija stavi na klupu.
Come on you Reds!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ne secam se kada me je manje bilo briga za rezultat.
Lalatovic na klupi. Meni dovoljno.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

ssnigd wrote: Wed Jan 29, 2025 4:36 pm Ne secam se kada me je manje bilo briga za rezultat.
Lalatovic na klupi. Meni dovoljno.
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Za revanš i dokazivanje ozbiljnosti
https://www.zurnal.rs/sr/clanak/206170/ ... zbiljnosti
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Видак Братић: Победа у Крушевцу да буде прва од многих на путу ка Европи

https://www.fkvojvodina.rs/vidak-bratic ... ka-evropi/
Rakovac

Post by Rakovac »

Ne znam šta da očekujem. Pobeda je tako reći imperativ, u preostalim utakmicama posle imamo i Partizan i Zvezdu kući ako hoćemo da se pre plej ofa popnemo na tabeli ovo moramo dobiti. Ne usuđujem se ništa da prognoziram, ali ajde da imamo vere u momke.
Locked