21. kolo: Napredak - VOJVODINA 1:1 (1:0)

VošaNS

Re: 21. kolo: Napredak - VOJVODINA, petak u 17h (A1P)

Post by VošaNS »

Umesto Nikolića mora Romanić i umesto Sičendžea ili Crnog Meda i da se vratimo na normalnu formaciju jer ovo sa našim igračkim kadrom ne može.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Pisao sam ja ovde kad se pominjalo igranje u 3-4-3 da u Srbili nema spoljnih igraca koji to mogu da iznesu. Ajd' ovo je 3-5-2 sto trenerski mag pokusava da progura ali isto vazi - ne postoji u SLS igrac koji moze sam da igra u oba pravca po boku i to ce uvek da izgleda smesno. Plus sto imamo jos i u sredini "lenstine" koje treba krpiti i pokrivati. Samo 4 u zadnjoj liniji ima smisla ovde igrati.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Danilo

Post by Danilo »

Kako da ne kritikujemo.... Mucno za gledati, katastrofa... Bez udarca na gol.... Mislim da nam je strucni stab nedorastao..... Ovo je poraz...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Bez Radulovića i Veličkovića u Kruševcu, čak ni na klupi nisu bili, a ni jedan ni drugi nisu imali probleme sa kartonima. Lazar Nikolić takođe nije bio u protokolu. Crnomarković propušta partizan zbog kartona. Majstorska asistencija Romanića i ubacivanje i realizacija Kokanovića.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
VošaNS

Post by VošaNS »

Rabba wrote: Sat Feb 01, 2025 11:31 am Bez Radulovića i Veličkovića u Kruševcu, čak ni na klupi nisu bili, a ni jedan ni drugi nisu imali probleme sa kartonima. Lazar Nikolić takođe nije bio u protokolu. Crnomarković propušta partizan zbog kartona. Majstorska asistencija Romanića i ubacivanje i realizacija Kokanovića.
Mislim da se za Radulovića čeka realizacija transfera, a Veličković osim one utakmice protiv Ahmata nije bio u protokolu ni na pripremama, izgleda da se na njega ne računa. Medojević na teren protiv partizana, Romanić umesto Uroša i povratak normalnoj formaciji, ako sve bude ovako šanse za pobedu su velike.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Bojim se da ova ekipa više ne zna gde je levo, što od novog zahteva, što od silnih promena trenera.
Čudo treba da se desi u njihovim glavama i klubu da bi mi dobili partizan.
Da dodam i to da će stoka da nas razvali u našoj kući.
Oni su u naletu, a mi svi zainteresovani zajedno ne bi popunili jednu tribinu.
Stoka nam je išarala grad, Firme bude da popuni Mali jug i to sve govori.

Nisam gledao protiv Napretka, ali po svemu što čitam, apsolutno nismo pripremili igru za drugi deo sezone, niti su momci spremni da odgovore na novu formaciju.
Moram se psihički pripremiti, u narednim danima, da će neko iduću vikend da "piša" po meni.

Odvratno dokle su dovele pogrešne odluke.
Jbt, koji trener po redu??
I ne verujem više da je ovo ekipa druga u Srbiji, jer da jeste imali bi bar 30% bolji rezultat.
Ta priča ne stoji više, rezultati su je demantovali.
Turija

Post by Turija »

Po igracima bi trebali da smo egal sa partizanom. Za ostale faktore nismo i tu smo, gde smo. Sesto mesto.

Ono sto je apsurdno za Vosu, to je da bi pola timova lige mogli biti u ravni sa Vosom, tj. biti drugi. Sto ce reci, iako individualno imamo bolje igrace, nemamo adekvatnu igru i rezultate.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Procitao sam sve komentare. Utakmicu nisam gledao, posto sam cekao "mlade oslobodioce iz Beograda" na ulicama naseg grada. Generalno sam ravnodusan u potpunosti rezultatom, a prema procitanim komentarima i igrom. Klub se posrao po nama, nemam nikakve emocije da ih bodrim i podrzavam.

Ono sto je najgore, sledece nedelje nam dolaze crni. Ne toliko fudbalski, koliko vasar koji nam se sprema. Ljigavstine, identicne kao i crveni im brat. Veliki borci za pravdu, kada kinta ne pada u njihov dzep.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

ssnigd wrote: Mon Feb 03, 2025 10:59 am
Ono sto je najgore, sledece nedelje nam dolaze crni. Ne toliko fudbalski, koliko vasar koji nam se sprema. Ljigavstine, identicne kao i crveni im brat. Veliki borci za pravdu, kada kinta ne pada u njihov dzep.
Мислим да зато највише треба да се појавимо на стадиону, а знам колко је некима мука, јер мука је и мени.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Uvek sa tobom wrote: Mon Feb 03, 2025 12:03 pm
ssnigd wrote: Mon Feb 03, 2025 10:59 am
Мислим да зато највише треба да се појавимо на стадиону, а знам колко је некима мука, јер мука је и мени.
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@ssnigd @Uvek sa tobom @Mare_Liman +1

Borba ljudi borba, moramo da istrajemo i nadam se da će u subotu oko 20:30 izaći sa stadiona popišani i atmosferom i rezultatom.

Mi samo ovaj klub imamo, kakav god da je, kako god da izgleda, naš je. Ko god ga trenirao ili vodio, on je naš, koliko god gadno bilo mora da se istraje i ne sme da se dozvoli da se šepuri na Karađorđu ko god da dođe. Nadam se da će se čuti glas svih na stadionu, da će se čuti stavovi i da će se pobediti.
VošaNS

Post by VošaNS »

U ovaj tim još uvek verujem, ali u trenera ne! Nisam bio za dolazak Lalatovića, ali moram da priznam da nisam bio baš toliko protiv kao većina vas ovde. Moram vam priznati da ste bili u pravu i da ovaj cirkuzant samo smeta u ovoj dosta jakoj ekipi.
Turija

Post by Turija »

Veliko Dete kaze, da je vodio utakmicu u Krusevcu, ne bi bilo tako - kako je bilo ( posto samo njega slusaju igraci - kakva diskreditacija svojih pomocnika :oops: ; sve: ja, pa ja.)

Medjutum, ko je njemu branio da vodi mec iz prvog reda tribina, kao sto je uradio Slavoljub posle iskljucenja?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Turija wrote: Mon Feb 03, 2025 5:56 pm
Medjutum, ko je njemu branio da vodi mec iz prvog reda tribina, kao sto je uradio Slavoljub posle iskljucenja?
Није смео вероватно, јер се и тамо наравно замерио публици, а и на оној конференцији исто је имао испад у Крушевцу.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

Turija wrote: Mon Feb 03, 2025 5:56 pm Veliko Dete kaze, da je vodio utakmicu u Krusevcu, ne bi bilo tako - kako je bilo ( posto samo njega slusaju igraci - kakva diskreditacija svojih pomocnika :oops: ; sve: ja, pa ja.)

Pa Slavoljub je bio na svom terenu i mogao je preći gde god želi, a ovaj na gostujućem sigurno nema tu slobodu. Zamisli da tako nekog suspenduju ili isključe kod nas pa se on onda lepo smesti iznad njihove klupe u sektor 6 i odatle vodi svoj tim. Koliko ti realno deluje tako nešto?
Locked