22. kolo: VOJVODINA - partizan 0:0

Locked
ogi
Administrator

22. kolo: VOJVODINA - partizan 0:0

Post by ogi »

Нови Сад, 08.02.2025.
ФКВ - партизан 0:0

Извештајс а утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... -partizan/
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Rakovac

Re: 22. kolo: VOJVODINA - partizan, subota u 18.30h

Post by Rakovac »

Ovo podseća na najavu OFK pre utakmice sa nama jesenas. Nema veze, očito je ponestalo inspiracije Grofu i kompaniji. Nije ni čudo.
Cane

Post by Cane »

Evo čitam kako trener crnih žali zbog toga što je za njihove navijače rezervisana samo jedna tribina, pa zato poziva ostale da kupe karte za druge tribine i odatle aplauzima pozdravljaju i bodre svoje.
Iako im je klub u stanju kakvom jeste i ozbiljnoj dubiozi, iako im je uprava 100% na režimskoj liniji, iako su međusobno posvađani, iako sami za sebe kažu da ne pamte kad su imali lošiji tim i da su raspad, njima izgleda i pored svega toga ne manjka volje da dođu na stadion.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Cane wrote: Fri Feb 07, 2025 7:42 pm Evo čitam kako trener crnih žali zbog toga što je za njihove navijače rezervisana samo jedna tribina, pa zato poziva ostale da kupe karte za druge tribine i odatle aplauzima pozdravljaju i bodre svoje.
А иначе се додељује више трибина гостујућим навијачима не разумем, да неће можда цео стадион да буде њихов, не морамо ми ни доћи... Сутра сусрет тренерских незналица, и ако га мрзим из дна душе, само да добијемо сутра...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Uvek kad igraju kod nas bude invazija crnih,masovno se pojave samo kad je derbi i sa nama neverovatno...
U najboljem slucaju bude 40:60 za njih.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Желимо да одиграмо за наш Нови Сад, све суграђане и за нашег председника клуба, Драгољуба Збиљића јер он је апсолутно заслужио да одиграмо утакмицу за њега и да пробамо да му подаримо победу.
:greenbutt:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

rykerfcv wrote: Fri Feb 07, 2025 7:59 pm Uvek kad igraju kod nas bude invazija crnih,masovno se pojave samo kad je derbi i sa nama neverovatno...
U najboljem slucaju bude 40:60 za njih.
Кад дође цела Војводина и околина, јебига, биће сутра много много боље, бар 70-30 на истоку и западу, у најгорем случају 60-40
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Cane

Ako ti je upis pokušaj motivacije - poštujem.

Medjutim, ne možeš porediti. To što oni sada prolaze, za nas je hronična bolest. A rezultatski, čak i sada kada su u rasulu, a mi “nikad finansijski bolji” i imamo “najtrofejnijeg trenera u istoriji” oni su drugi, a mi neki tamo šest valjda. A uz to sutra možemo dobiti samo čudom… Besan sam još od prošlog vikenda, kao i uvek kad s njima igramo.
Saki

Post by Saki »

u kakvom sastavu mislite da ćemo izaći?

Gočmanac
Meda Seja Sičenje
Butean Kokan Njegoš Nikolić Lukas
Romanić Dele

ovo su moje predikcije
Kafa

Post by Kafa »

Saki wrote: Fri Feb 07, 2025 9:47 pm u kakvom sastavu mislite da ćemo izaći?

Gočmanac
Meda Seja Sičenje
Romanić Dele

ovo su moje predikcije
Ne mogu nikako da previđam šta je našem ludaku u glavi, ali ako izađemo u sastavu

Gočmanac
Butean Korać Sičenje Baros
Meda Kokanović Njegoš
Dele Romanić Seri

dobijamo 3:0
Turija

Post by Turija »

Kafa wrote: Fri Feb 07, 2025 9:51 pm
Saki wrote: Fri Feb 07, 2025 9:47 pm u kakvom sastavu mislite da ćemo izaći?

Gočmanac
Meda Seja Sičenje
Romanić Dele

ovo su moje predikcije
Ne mogu nikako da previđam šta je našem ludaku u glavi, ali ako izađemo u sastavu

Gočmanac
Butean Korać Sičenje Baros
Meda Kokanović Njegoš
Dele Romanić Seri

dobijamo 3:0
I ja sam za takav sastav.
To je nasih najboljih 11 startnih.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Duplof

Post by Duplof »

Neki đavo mi govori da nećemo gledati Serija ili Koraća u prvih 11, ali valjda trener nije toliko lud da to učini...

Vidimo se sutra na stadionu!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Cane

Post by Cane »

@Luka

Oni imaju dug bar 60 miliona i bez ozbiljne podrške države su gotovo već klinički mrtvi, sa njihovog aspekta sezona im je odavno propala, od onih koje smatraju jedinim konkurentima u vasioni su već sada udaljeni 20 bodova i sa trenutnim sastavom će u bilo kojim evro kvalifikacijama proći kao i prošle godine. Znači objektivno se nemaju čemu nadati na sportskom planu a za razliku od nas i svih ostalih nisu baš navikli da budu u sličnoj situaciji i to sigurno mora biti izuzetno frustrirajuće po njih, čemu se ja svakako radujem.
Pa i pored svega toga zainteresovani su da dođu i pokažu se protiv "tamo neke" šestoplasirane Vojvodine i očigledno nalaze nekog motiva za to, a s druge strane jednom delu naših ljudi smeta svašta nešto da bi došli na sopstveni stadion.
Ja sam samo uporedio te dve situacije, a da li će to motivisati ili demotivisati nekoga da dođe i bodri svoj klub (koji je veći, trajniji i važniji od svake uprave, trenera ili bilo kog pojedinca) je stvar svačijeg ličnog osećaja i izbora. Za sebe sam već rekao da nemam baš nikakvu dilemu šta činiti ali razumem da ima i drugačijih mišljenja. Nikako ih ne opravdavam niti podržavam, ali razumem da nismo svi isti iako bi voleo da po ovom pitanju i ovakvim stvarima jesmo.
lazarr

Post by lazarr »

Serija ne očekujte sutra....
Turija

Post by Turija »

@Cane
Kao sto ti razumes one koji nece doci, tako ja razumem i tebe i one koji ce doci, sa time sto ne znam koliko ti godina cekas na ozbiljan rezultat Vose ( ne smatram da treba da odgovoris), ali razlika izmedju navijaca crnih i nas je bas u tome.

Oni cekaju nekoliko godina na oporavak i povratak, a mi nekoliko decenija. Zato ce oni doci, jer jos uvek nisu izgubili nadu, jos uvek su bar drugi i imaju neku pomoc sa bitnih strana i sigurnost da nece propasti. Koje su garancije za Vosu i na kojem mestu se Vojvodina nalazila posle onih par godina ,,vecito treci" i ponekih nedorecenih iskaknja iz sivila u Evropi?

Klub je izgubio identitet i renome i prazne tribine su posledica toga.Jos uvek nije izgubio navijace, ali gledaoce na stadionu jeste.
Ljudi ne zele dati podrsku tome.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked