24. kolo, VOJVODINA - IMT 0:1 (0:0)

Locked
Rabba
Moderator

Re: 24. kolo, VOJVODINA - IMT, subota 13h

Post by Rabba »

Čestitke IMT-u. I onima koji su na stadionu pokrenuli skandiranje.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
SrpskaAtina

Post by SrpskaAtina »

Zoran Vasiljevic, trener IMT, covek koji je proveo mnogo godina u Vojvodini, bio je i pomocni trener u par navrat. Bio je i na mestu glavnog trenera dok je Vojvodina bila u potrazi za istim. Pre svega covek pun emocija prema Vojvodini, Novom Sadu, znalac fudbala i narodski covek. Imao sam tu cast da mi drzi jedan trening. Mnogo toga sam novog na jednom treningu naucio i svaku vezbu koju smo radili objasnio je do detalja ( razloge zasto se nesto radi ) i primenu iste na terenu u realnoj igri. Hvala Lalatu na dosadasnjim uspesima i emociji, ali njegovo poglavlje u Vojvodini treba da se zavrsi. Iscrpeo je svoju energiju i entuzijazam...
Karlsson

Post by Karlsson »

Šta se skandiralo?
piknikdesu

Post by piknikdesu »

- šta je ono što je taktički nije negde bilo dobro postavljeno?
- nema šta

AAAAAAAAA
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Za 20+ godina na stadionu nisam nikad navijao protiv Vojvodine. Danas mi je bilo drago zbog rezultata. Razmisljao sam se da li da dodjem, prehladjen na ovu depresiju... Nisam se pokajao, da cuje prepotentan smrad sta mislim o njemu, da cuju krimosi iz fotelja dokle su nas doveli.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Karlsson wrote: Sat Feb 22, 2025 4:08 pm Šta se skandiralo?
FIno se, makar na RTV prenosu, zaorilo UPRAVA NAPOLJE, kao i LALATE ODLAZI.
Kako je to bilo na Areni, ne znam.

Cini se da je sever probao da skandira nesto drugo, ali to mislim da nikog ovde vise ne iznenadjuje. Mozda gresim. :lala:
Kafa

Post by Kafa »

Nakon gola - uprava napolje dok Zbiljić užurbano beži iz lože, zatim - u dupe j*** vas Vu*** i na kraju Lalate odlazi.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

За фино чудо чује се на Арени све

- У дупе јебо вас Вучић
- Управа напоље
- Лалате одлази

Браво западе, браво исток!!!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Neizlecivi wrote: Sat Feb 22, 2025 4:11 pm Za 20+ godina na stadionu nisam nikad navijao protiv Vojvodine. Danas mi je bilo drago zbog rezultata. Razmisljao sam se da li da dodjem, prehladjen na ovu depresiju... Nisam se pokajao, da cuje prepotentan smrad sta mislim o njemu, da cuju krimosi iz fotelja dokle su nas doveli.
Исто бод нам ништа не значи, бар сам лепо подерао грло на УПРАВА НАПОЉЕ!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Karlsson

Post by Karlsson »

Kad Lalat de verovatno će se žaliti kako uprava nije želela da mu dovede igrače koje je tražio. :mrgreen:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

ИМТ СЛАВИО НА "КАРАЂОРЂУ", СУЗЕ ЗОРАНА ВАСИЉЕВИЋА

https://www.facebook.com/share/v/1A2bUXaMYW/
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ау прелепо (после)подне на Карађорђу, 500 душа ако и толико, сви по 5 слојева и са шаловима око врата, права фудбалска представа, али гостију, Гочманцу капа доле, а ми смо без Серија обични курац од екипе, а вала и сад са њим, до пре 6 месеци ова иста екипа је играла егал са једним Ајаксом, а сад 4 утакмице за редом није имала смишљену акцију.

Игра нам је толико тужна и утакмица је била толико тужна да је најзанимљивији моменат на трибинама био када лопта погађа судију и спречава гол шансу за ИМТ.

Свакако прелепа слика како се цео запад радује голу ИМТа, цела њихова клупа устаје и гледа у неверици "Шта се радују ови!?" и онда нас поздрављају аплаузом.

За исток и запад свака част, било би лепо да се на следећој домаћој окупимо у још већем броју небитно да л на западу ил истоку и пошаљемо исту поруку!

У дупе јебо вас Вучић!
УПРАВА НАПОЉЕ !
Лалате одлази !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Duplof

Post by Duplof »

Kafa wrote: Sat Feb 22, 2025 4:16 pm Nakon gola - uprava napolje dok Zbiljić užurbano beži iz lože, zatim - u dupe j*** vas Vu*** i na kraju Lalate odlazi.
Uplašili su se proročanstva Jova Bakića :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Milan

Post by Milan »

Radoye wrote: Fri Feb 21, 2025 2:37 pm Lalatovicu odlazi. A i vi sto ste ga doveli biste mogli lagano u troskocima.

Лалатових пролећних 3 од 3 за 3, сведоче како је припремао екипу за испуњење својих обећања о високом пласману и у првенству и у купу. Истовремена активација одбачених (јер нису ваљали), а деактивација најбољих, говоре о њему и много више. Дакако, за то је имао подршку (тј, ћутање) од управника, па сада сви плаћамо цех.

У време суботњег ручка, стижу Трактористи из Новог Београда. Да Лалату буде мило, ето имаће прилике да тријумфује у мечу "Севера Србије", мада он то можда и не зна. Кад одради посао, правац пред ТВ, да гледа меч који сања да води. Управник Клуба навијаће за ове друге. Биће забаве за обојицу.

Да би добио ИМТ, мора мало да промени и размрда екипу, како би коначно дали два гола на мечу. Ваљда ће то и бити довољно? Или га можда Бог више не воли толико?

Mnogima je verovatno promakla ova Grofova dopuna najave...

Eto, izgleda da Bog malo voli i nas, a ne samo narkomana, pa dobismo priželjkivani gol. Iluzorno je trošiti reči na današnju utakmicu sa vrlo skromnim, ali borbenim protivnikom...
POŠTO OBRAZ ???!!!
limanfkv

Post by limanfkv »

Uvek sa tobom wrote: Sat Feb 22, 2025 4:28 pm ИМТ СЛАВИО НА "КАРАЂОРЂУ", СУЗЕ ЗОРАНА ВАСИЉЕВИЋА

https://www.facebook.com/share/v/1A2bUXaMYW/
Velik si Zorane!
0.0625
Locked