24. kolo, VOJVODINA - IMT 0:1 (0:0)
Re: 24. kolo, VOJVODINA - IMT, subota 13h
Čestitke IMT-u. I onima koji su na stadionu pokrenuli skandiranje.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Zoran Vasiljevic, trener IMT, covek koji je proveo mnogo godina u Vojvodini, bio je i pomocni trener u par navrat. Bio je i na mestu glavnog trenera dok je Vojvodina bila u potrazi za istim. Pre svega covek pun emocija prema Vojvodini, Novom Sadu, znalac fudbala i narodski covek. Imao sam tu cast da mi drzi jedan trening. Mnogo toga sam novog na jednom treningu naucio i svaku vezbu koju smo radili objasnio je do detalja ( razloge zasto se nesto radi ) i primenu iste na terenu u realnoj igri. Hvala Lalatu na dosadasnjim uspesima i emociji, ali njegovo poglavlje u Vojvodini treba da se zavrsi. Iscrpeo je svoju energiju i entuzijazam...
Šta se skandiralo?
-
- šta je ono što je taktički nije negde bilo dobro postavljeno?
- nema šta
AAAAAAAAA
- nema šta
AAAAAAAAA
- Neizlecivi
Za 20+ godina na stadionu nisam nikad navijao protiv Vojvodine. Danas mi je bilo drago zbog rezultata. Razmisljao sam se da li da dodjem, prehladjen na ovu depresiju... Nisam se pokajao, da cuje prepotentan smrad sta mislim o njemu, da cuju krimosi iz fotelja dokle su nas doveli.
- gospodinFKV
Nakon gola - uprava napolje dok Zbiljić užurbano beži iz lože, zatim - u dupe j*** vas Vu*** i na kraju Lalate odlazi.
- Mare_Liman
За фино чудо чује се на Арени све
- У дупе јебо вас Вучић
- Управа напоље
- Лалате одлази
Браво западе, браво исток!!!
- У дупе јебо вас Вучић
- Управа напоље
- Лалате одлази
Браво западе, браво исток!!!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Uvek sa tobom
Исто бод нам ништа не значи, бар сам лепо подерао грло на УПРАВА НАПОЉЕ!Neizlecivi wrote: ↑Sat Feb 22, 2025 4:11 pm Za 20+ godina na stadionu nisam nikad navijao protiv Vojvodine. Danas mi je bilo drago zbog rezultata. Razmisljao sam se da li da dodjem, prehladjen na ovu depresiju... Nisam se pokajao, da cuje prepotentan smrad sta mislim o njemu, da cuju krimosi iz fotelja dokle su nas doveli.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Kad Lalat de verovatno će se žaliti kako uprava nije želela da mu dovede igrače koje je tražio. 

- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
Ау прелепо (после)подне на Карађорђу, 500 душа ако и толико, сви по 5 слојева и са шаловима око врата, права фудбалска представа, али гостију, Гочманцу капа доле, а ми смо без Серија обични курац од екипе, а вала и сад са њим, до пре 6 месеци ова иста екипа је играла егал са једним Ајаксом, а сад 4 утакмице за редом није имала смишљену акцију.
Игра нам је толико тужна и утакмица је била толико тужна да је најзанимљивији моменат на трибинама био када лопта погађа судију и спречава гол шансу за ИМТ.
Свакако прелепа слика како се цео запад радује голу ИМТа, цела њихова клупа устаје и гледа у неверици "Шта се радују ови!?" и онда нас поздрављају аплаузом.
За исток и запад свака част, било би лепо да се на следећој домаћој окупимо у још већем броју небитно да л на западу ил истоку и пошаљемо исту поруку!
У дупе јебо вас Вучић!
УПРАВА НАПОЉЕ !
Лалате одлази !
Игра нам је толико тужна и утакмица је била толико тужна да је најзанимљивији моменат на трибинама био када лопта погађа судију и спречава гол шансу за ИМТ.
Свакако прелепа слика како се цео запад радује голу ИМТа, цела њихова клупа устаје и гледа у неверици "Шта се радују ови!?" и онда нас поздрављају аплаузом.
За исток и запад свака част, било би лепо да се на следећој домаћој окупимо у још већем броју небитно да л на западу ил истоку и пошаљемо исту поруку!
У дупе јебо вас Вучић!
УПРАВА НАПОЉЕ !
Лалате одлази !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Uplašili su se proročanstva Jova Bakića

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Radoye wrote: ↑Fri Feb 21, 2025 2:37 pm Lalatovicu odlazi. A i vi sto ste ga doveli biste mogli lagano u troskocima.
Лалатових пролећних 3 од 3 за 3, сведоче како је припремао екипу за испуњење својих обећања о високом пласману и у првенству и у купу. Истовремена активација одбачених (јер нису ваљали), а деактивација најбољих, говоре о њему и много више. Дакако, за то је имао подршку (тј, ћутање) од управника, па сада сви плаћамо цех.
У време суботњег ручка, стижу Трактористи из Новог Београда. Да Лалату буде мило, ето имаће прилике да тријумфује у мечу "Севера Србије", мада он то можда и не зна. Кад одради посао, правац пред ТВ, да гледа меч који сања да води. Управник Клуба навијаће за ове друге. Биће забаве за обојицу.
Да би добио ИМТ, мора мало да промени и размрда екипу, како би коначно дали два гола на мечу. Ваљда ће то и бити довољно? Или га можда Бог више не воли толико?
Mnogima je verovatno promakla ova Grofova dopuna najave...
Eto, izgleda da Bog malo voli i nas, a ne samo narkomana, pa dobismo priželjkivani gol. Iluzorno je trošiti reči na današnju utakmicu sa vrlo skromnim, ali borbenim protivnikom...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Velik si Zorane!Uvek sa tobom wrote: ↑Sat Feb 22, 2025 4:28 pm ИМТ СЛАВИО НА "КАРАЂОРЂУ", СУЗЕ ЗОРАНА ВАСИЉЕВИЋА
https://www.facebook.com/share/v/1A2bUXaMYW/
0.0625