Milan wrote: ↑Wed Feb 12, 2025 6:02 pm
Svaka čast na entuzijazmu i cimanju! Puno uspeha želim i hvala što si ovo podelio ovde sa nama.
+1
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Да се не захваљујем појединачно, хвала вам СВИМА заиста на лепим речима и подршци, бар нешто лепо у овим црним данима за наш клуб, ово је мотив више свакако за наставак, но, ово је тек почетак...
Сва наша гостовања, љубавне песме наше... Издерана грла, испијене флаше !
@Deep
Sve je to lepo i korisno, ali fali glavno: igre i rezultati Vojvodine.
Bez kvalitetnig proizvoda, koji traje, ni najbolji marketing ne pomaze. Samo se blamira, gubi ugled i poverenje. Svaki marketing pumpa pricu, ali ,,fasada" mora imati temelje.
Mi smo taj temelj izgubili u poslednje 3 decenije. Polako se krunio i klizao, sto bi u pesmi (Nas soliter) rekao DjB ,,fasada drzi, a temelji klize".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Да пробам колко-толко да поправим ово већ усрано вече.
Сва Евро гостовања наше групе од њеног оснивања па до дана дашањег, бар ако ме утисак невара, могуће да сам по нешто и пропустио, али већинска су ту. Уживајте
Захваљујем се и @Mare_Liman на помоћи око програма да уклопим све слике са текстом.
Као и иначе враћамо се доста назад на опет нека лепша времена, бар по групу, што се из текста може видети, по мени један од највећих "злата" наше групе је чувени "Хук са севера", готово заборвљен међу навијачима, а млађи готово да ни не знају да је постојао, па самим тим рекох да се присетимо неких текстова одатле где се може видети доста сличности и различитости које нас прате за ових 15ак година од изласка хукова, како на плану групе, тако и на плану клуба и српског фудбала, а за прву објаву иде и први текст из хука 1 донекле везан и за тренутно дешавање у клубу, "Зато ја волим Војводину" .