25. kolo, Radnički - VOJVODINA 1:4 (1:1)

Locked
Danilo

Re: 25. kolo, Radnički - VOJVODINA, sreda 18.30h

Post by Danilo »

Nemoj samo da se uzdizemo.... Pitanje je sta bi bilo da je Radnicki igrao sa 11 igraca.
Treba na vreme skautirati trenera za sledecu sezonu
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Deep Purple wrote: Wed Feb 26, 2025 11:59 pm
ssnigd wrote: Wed Feb 26, 2025 11:48 pm Kakva liga bogalja. Sve manje i manje pratim ovo prvenstvo, toliko da sam i zaboravio da igramo danas.
Korac-Meda-Seri to je to. Tri stuba ove ekipe. A mi Lalatovica na klupi imamo.

Cestitike igracima. Opet su sacuvali trenera, kao i u Pazaru.
Ne znam ali je meni nekako u hijerarhiji štopera Crni broj jedan, iskristalisao se igrama u kontinuitetu tako. Mislim i da je generalno on i najveći lider od svih štopera. Da se razumemo obožavam Seju ali mislim da je tu najvažniji Crni i da bez njega ne možemo.

Korać ima energiju ali mislim da još nema te zrelosti i iskustva da bude lider odnosno stub ekipe ali ima predispozicije da bude.
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Mislim da je Lalat konacno nasao pobednicku taktiku - igraj sa igracem vise na terenu. Mada ni to nista ne garantuje.

Nama ni Bog vise ne moze da pomogne. Sad ce na krilima ove pobede Lalat da prezivi jos jedno 3-4 utakmice iz kojih uzimamo 2-4 boda, onda ce ga opet usrati neka ovakva pobeda i tako do kraja sezone...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ssnigd

Post by ssnigd »

@Deep slazem se za komentare oko uticaja koje Crnomarkovic ima. Malo vise djilkoskog mentaliteta, ali postao mi je drag igrac. Tu je da udari kada treba i da ne odstupi.
Sto se tice lidersrva, vise je glasan nego sto je lider. Ljuti se, podvikne na pojedine... To je vise buka, nego liderstvo. Medjutim, definitivno ima neku dozu autoriteta u ekipi, samo sto mora da smanji ljutnju na saigrace. Postoje nacini kako se stice i autoritet poverenje.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ФКВАе

Re: 25. kolo, Radnički - VOJVODINA 1:4 (1:1)

Post by ФКВАе »

Добили смо ово на мишиће и срећу.И даље се види да немамо игру.Самопоуздање играча је ја бих рекао у катастрофалном стању, она два промашаја Делеа и Кокановић су показатељ.Пишу се три бода али наша агонија се наставља.
Go west

Re: 25. kolo, Radnički - VOJVODINA 1:4 (1:1)

Post by Go west »

Ja mislim da posle ove utakmice više niko ne može da nas zaustavi na putu do šampiona Federacije Srbije i Republike Srpske 2025/2026. :deal:
Locked