26. kolo, VOJVODINA - Spartak 1:3 (0:1)
- Mark Renton
Re: 26. kolo, VOJVODINA - Spartak, nedelja 17h
Док смо се 10 година спрдали на рачун гробара, да смо бар извукли неке поуке из тога, ми смо данас постали гори од њих. Не желим бирати страну овде, али и једнии и други нек имају на памети да је ово што се вечерас десило већи ударац за трибину од пада застава, епилог међусобне туче тога је момак у критичном стању што ми није могло доћи у подсвест никада да ће се десити између нас, ма какви год да су поводи.
Нек из ове срамоте се извуку неке поуке, па нек некада кад дође боље време други клинци граде здравију причу, овде је рак и зла крв између нас самих узела све.
ЦРНИ ДАНЕ, ЦРНА СУДБИНО О КУКАВНО СЛАНИНАРСТВО УГАШЕНО
Нек из ове срамоте се извуку неке поуке, па нек некада кад дође боље време други клинци граде здравију причу, овде је рак и зла крв између нас самих узела све.
ЦРНИ ДАНЕ, ЦРНА СУДБИНО О КУКАВНО СЛАНИНАРСТВО УГАШЕНО
- Neizlecivi
Ljudi, godinama sam na istoku, ovo je bilo organizovano od strane kluba, uprave, ko god je zaduzen za bezbednost i policije sve zajedno.
Zakljucali su istok, da se ne moze IZACI sa istoka?? Panduri kazu javio im je delegat i kaze mi, ako imas nekog iz uprave zovi da proverite... Daj bre.
Na kraju tekme sva zandarmerija izlazi van istoka i krece haos. Firma se vraca na sever preko staze i otvornih kapija istoka?!?
Klub za ovo treba da popije tuzbu za ucesce u pokusaju ubistva!!! Ja iskreno to mislim. Kakva bre firma, kakvi bre limanci... Lomite se na livadama, lomite se na ulici j**e mi se. Ja iskreno razmisljam da tuzim klub za pretpljen strah i napad.
Zakljucali su istok, da se ne moze IZACI sa istoka?? Panduri kazu javio im je delegat i kaze mi, ako imas nekog iz uprave zovi da proverite... Daj bre.
Na kraju tekme sva zandarmerija izlazi van istoka i krece haos. Firma se vraca na sever preko staze i otvornih kapija istoka?!?
Klub za ovo treba da popije tuzbu za ucesce u pokusaju ubistva!!! Ja iskreno to mislim. Kakva bre firma, kakvi bre limanci... Lomite se na livadama, lomite se na ulici j**e mi se. Ja iskreno razmisljam da tuzim klub za pretpljen strah i napad.
+1
Sns je zločinačka organizacija koja nam je uništila sve -državu, pokrajinu, grad, a evo sada totalno i klub, usput ozbiljno rasipajući naše pare.
Što se tiče njihovih saučesnika sa severa, već mnogo godina ta ekipa što ih vodi povlači loše poteze, uništili su sami sebe i oterali svoje ljude, a danas su napali navijače Voše na našem stadionu.
Sve smo ćutali jer su kao "naši", ali ovo je kap koja preliva čašu.
Mene najviše zanima kako su organizatori i policija dopustili da se tako nešto desi, kao i da li su uhapšeni huligani koji su preskočili ogradu i napali ljude na istoku?? Ako nisu, onda je jasno da je ovo u dogovoru sa policijom i obezbedjenjem stadiona.
Za mene je ovakva firma od danas zvanično isti qrtz kao i neki standardni vučićevi batinasi ili cigani i grobari.
-
Zaista ne znam te detalje, znam samo da su na zapad isto postavili neke "svoje" ovi iz lože kao vid "obezbedjenja" za slučaj da stvari pođu po zlu po njih. Ne toliko zbog rezultata, koliko zbog celokupnog ambijenta u državi i Novom Sadu posebno. I da su svakako po kraju utakmice ovi hteli da predju na istok da se obracunaju sa nekim, a sa kim te detalje ja ne znam...djoks wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 10:52 pmИспланиран у ком смислу и чијем интересу?ElMaestro13 wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 10:49 pm Lalatović podneo ostavku. Navijač sa istoka u urgentnom, Trenutno je u klubu stanje takvo kakvo nije bilo ni u vreme kad su plate kasnile mesecima. Moje informacije govore da je ovaj sukob na tribini bio isplaniran i da bi se desio i u slučaju pozitivnog rezultata.
Ako (tj. kada) Bog da da Srbija ponovo postane slobodna, sever Karadjordja zatvoriti i po njemu posaditi koprive. A moze isto i sa svecanom lozom. To je toliko opoganjeno SNS smradom da nema vode u svim okeanima sveta koja taj vonj moze da spere.
Pretci nam se u grobu prevrcu zbog sramote.
Pretci nam se u grobu prevrcu zbog sramote.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
To je vec Tigers pisao ranije, jer to ''obezbedjenje'' nije dozvoljavalo da se vice ''uprava napolje''.ElMaestro13 wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 11:06 pmZaista ne znam te detalje, znam samo da su na zapad isto postavili neke "svoje" ovi iz lože kao vid "obezbedjenja" za slučaj da stvari pođu po zlu po njih. Ne toliko zbog rezultata, koliko zbog celokupnog ambijenta u državi i Novom Sadu posebno. I da su svakako po kraju utakmice ovi hteli da predju na istok da se obracunaju sa nekim, a sa kim te detalje ja ne znam...djoks wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 10:52 pmИспланиран у ком смислу и чијем интересу?ElMaestro13 wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 10:49 pm Lalatović podneo ostavku. Navijač sa istoka u urgentnom, Trenutno je u klubu stanje takvo kakvo nije bilo ni u vreme kad su plate kasnile mesecima. Moje informacije govore da je ovaj sukob na tribini bio isplaniran i da bi se desio i u slučaju pozitivnog rezultata.
Je**m vam i stranku i vodju i sve po spisku, go**ari jedni bedni...
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/tuc ... 2025-03-02
Dno.
Jebeš rezultat.
Jebeš rezultat.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Na zapadu je u više navrata skandirano protiv uprave i bar ja nisam primetio bilo kakvo sprečavanje.
Čulo se da je ekipa sa istoka odgovarala jugu na ono prozivanje Srbija - Kosovo, a pored toga ja nisam čuo da su posebno skandirali bilo šta drugo.
Sad u nekim komentarima na 021 pročitah da su ti momci sa istoka ekipa od Bosanca Bosketa.
Ako ima nekoga ko je bio na istoku mogao bi da napiše nešto više o tome šta se dešavalo tamo, da li je tokom utakmice bilo nečega što je moglo ukazati da je moguće da nastane onaj užas, da li su zaista to bili Bosketovi ili ne itd
Čulo se da je ekipa sa istoka odgovarala jugu na ono prozivanje Srbija - Kosovo, a pored toga ja nisam čuo da su posebno skandirali bilo šta drugo.
Sad u nekim komentarima na 021 pročitah da su ti momci sa istoka ekipa od Bosanca Bosketa.
Ako ima nekoga ko je bio na istoku mogao bi da napiše nešto više o tome šta se dešavalo tamo, da li je tokom utakmice bilo nečega što je moglo ukazati da je moguće da nastane onaj užas, da li su zaista to bili Bosketovi ili ne itd
- gospodinFKV
E, vidis, ja cuo suprotno.
Zato je bitno da se neko zapravo oglasi i kaze, da ne trgujemo ovde poluinformacijama dok reanimiraju osobu izgazenu na nasem stadionu, od strane sopstvenih ''saboraca''.
Slažem se potpuno. Zato sam i napisao ranije gore da se policija treba oglasiti i saopštiti ko su napadači a ko povređeni i naravno da pohapsi sve aktere ovog sramnog divljaštva, ko god da su i "čiji" god da su. Dok se to ne desi očigledno će biti različitih špekulacija i nagađanja.gospodinFKV wrote: ↑Mon Mar 03, 2025 12:08 amE, vidis, ja cuo suprotno.
Zato je bitno da se neko zapravo oglasi i kaze, da ne trgujemo ovde poluinformacijama dok reanimiraju osobu izgazenu na nasem stadionu, od strane sopstvenih ''saboraca''.
Не знам шта да кажем.
Отишао сам на стадион реда ради, без икаквих резултатских очекивања. Доживео сам да видим уживо ту безглавост у нашој игри кажњену са три циркус гола. Видим на почетку утакмице ту групу у црном, видим заставу лимана, рекох јел и ми сад имамо своје забрањене.
Изашао са стадиона, чујем нека ломљава. Претпоставио сам да има везе са истоком. Сазнам да се побише.
Зар и то да нам се деси, обакво дно да достигнемо?
Падала су обележја, падале заставе ал овако јавно руку да дигнемо међусобно нисмо радили. Срамоту коју смо сами себи приредили нећемо никад опрати. Мислим да ствари након овога неће бити исте а сумњам да ће ићи на боље.
Не боли резултат на терену, нисам се ничему надао. Боли ово на истоку, не једнако као да су мене пребили али боли у души.
Отишао сам на стадион реда ради, без икаквих резултатских очекивања. Доживео сам да видим уживо ту безглавост у нашој игри кажњену са три циркус гола. Видим на почетку утакмице ту групу у црном, видим заставу лимана, рекох јел и ми сад имамо своје забрањене.
Изашао са стадиона, чујем нека ломљава. Претпоставио сам да има везе са истоком. Сазнам да се побише.
Зар и то да нам се деси, обакво дно да достигнемо?
Падала су обележја, падале заставе ал овако јавно руку да дигнемо међусобно нисмо радили. Срамоту коју смо сами себи приредили нећемо никад опрати. Мислим да ствари након овога неће бити исте а сумњам да ће ићи на боље.
Не боли резултат на терену, нисам се ничему надао. Боли ово на истоку, не једнако као да су мене пребили али боли у души.
Mene bole ona stvar šta policija ima da kaže, oni su trebali da spreče da neko nekome skače po glavi i napravi od njega bogalja, sad je kasno za izjave. Ovo je propust njihov i propust kluba, gde Zbiljića smatram najodgovornijom osobom, i tu ne mislim samo na današnja dešavanja. Ko posle ovoga pošalje dete na stadion taj je lud. Za ovo C se nadam da kapiraš poentu, zato je i "nagojeno", valjda ne moram da objašnjavam...Cane wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 10:49 pmPrvenstveno treba da se oglasi policija i kaže nam šta se dešavalo, kako je došlo do tuče, ko su vinovnici, da identifikuje počinioce i privede ih. Takođe da dobijemo zvanične informacije o stanju povređenog i stepenu povreda. Prvo to da znamo.
Tek nakon toga ima svrhe da se oglašava bilo ko drugi i komentariše nešto.
Ne znam šta bi u ovom trenutku komentarisao bilo kakav predsednik bilo čega, sa C ili bez njega.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Poražavajuće. Ne pamtim da sam se ovako bedno osećao…
Šta čoveku bude u glavi,pa da skače drugom po lobanji dok leži? A još taj navija za isti klub…
Neko je ovde postavio godine nastanka i nestanka grupe, a ja bih dodao da i klub možemo, ako ne ugasiti, onda bar staviti na “on hold” do nekih srećnijih vremena.
15.03. beograd! Pa da bar probamo nešto da promenimo u ovoj truloj državi…
Šta čoveku bude u glavi,pa da skače drugom po lobanji dok leži? A još taj navija za isti klub…
Neko je ovde postavio godine nastanka i nestanka grupe, a ja bih dodao da i klub možemo, ako ne ugasiti, onda bar staviti na “on hold” do nekih srećnijih vremena.
15.03. beograd! Pa da bar probamo nešto da promenimo u ovoj truloj državi…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Najveca mrlja u istoriji ovog kluba i navijaca.
Nisam isao na stadion nekoliko meseci, ni ne nameravam vise, dok se nesto ne promeni u zemlji.
Jako tuzno, jako...
Nisam isao na stadion nekoliko meseci, ni ne nameravam vise, dok se nesto ne promeni u zemlji.
Jako tuzno, jako...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.