Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by fare »

WTF :shock:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Ево зашто ценим Моцарт, осим кад избаце оне глупости за близанце.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... eme/506433
Klupa Vojvodine je postala poput one vašarske šipke za zgibove – za koju samo treba da se držiš određeno vreme i pokupiš nagradu. Međutim, nazgled lak zadatak se pretvara u pakleno težak onog momenta kad shvatiš da se ista šipka okreće ili da kroz nju puštaju struju. I tako se redom mušterije smenjuju na njoj, svaki misleći da je jači od prethodnog, ali svi ubrzo završe na podu. Nakon nekog vremena, posetioci vašara shvate da je u pitanju podvala, jer i oni koji se susreću sa šipkom po prvi put već su čuli priče prethodnika, koji su visili sa nje. Samo što sa Vošinom klupom, još uvek nije jasno – koji je štos? Zbog čega se na njoj treneri smenjuju kao na traci? Zbog čega je u poslednjoj deceniji čak 20 stratega sedalo i ustajalo sa nje, a da se pritom nije ostvario konkretan pomak?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sto je upravo razlog zasto ih ja ne cenim i mislim da su wc papir kao i svi ostali (da se nadovezem na onu raspravu na drugoj temi).

Bas zato sto im se upali sijalica kriticke misli uglavnom kad su u pitanju neki drugi klubovi, dok sve ostalo u ligi sljaka besprekorno. Imaju tog jednog lika koji pise o nama, i pise prilicno fer i dobro, a onda imas onog debila Darjana i slicne, koji ljuspu kriticke misli nemaju u tintari, i kao takvi su strava za kad treba o zvezdi i partizanu da se pise. Crne jos kao nesto malo i zakace jer su cirkus kao i mi, ali je zvezda zato bezgresna, a onaj krimogeni imbecil im je strava biznismen i sportski radnik.

Se**m se ja u to ''novinarstvo''. Zato sam ih i nazvao generatorima sadrzaja, a ne novinarima.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Činjenica da je mocartsport najbolji sportski portal ne govori, na žalost, o kvalitetu mocartsporta, već o sunovratu sportskog(uostalom kao i svakog i svega drugog) novinarstva kod nas. To što su oni najbolji u talogu, ne menja činenicu da su u talogu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Maki

Post by Maki »

Poštovanje, dragi forumaši! :cheers:
U proteklom periodu sam redovno pratio forum, ali sam dosta proredio odlaske na utakmice. A na ovu poslednju nisam stigao, jer sam se kasno vratio sa protesta u Nišu.
Mislim da je Tanjga dobro prelazno rešenje, jer je svaki naš trener ionako samo prelazno rešenje.
Svakako je veće i fudbalsko i cigansko, pa i slaninarsko ime od nekolicine prethodnika na našoj klupi. U paru sa Kuntićem, uz dobar izbor saradnika, možda i može uspešno da pokrije sve funkcije menadžera engleskog tipa.
Rakovac

Post by Rakovac »

Maki wrote: Tue Mar 04, 2025 5:40 pm Poštovanje, dragi forumaši! :cheers:
U proteklom periodu sam redovno pratio forum, ali sam dosta proredio odlaske na utakmice. A na ovu poslednju nisam stigao, jer sam se kasno vratio sa protesta u Nišu.
Mislim da je Tanjga dobro prelazno rešenje, jer je svaki naš trener ionako samo prelazno rešenje.
Svakako je veće i fudbalsko i cigansko, pa i slaninarsko ime od nekolicine prethodnika na našoj klupi. U paru sa Kuntićem, uz dobar izbor saradnika, možda i može uspešno da pokrije sve funkcije menadžera engleskog tipa.
E Maki ako bi da podeliš sa nama pošto si bio u Nišu da li si srpski ustaša, separatista ili si samo strani(ili domaći) plaćenik ? I ako si plaćenik gde da se i mi obratimo da dobijemo neku lovu ?
Maki

Post by Maki »

Rakovac wrote: Tue Mar 04, 2025 6:05 pm E Maki ako bi da podeliš sa nama pošto si bio u Nišu da li si srpski ustaša, separatista ili si samo strani(ili domaći) plaćenik ? I ako si plaćenik gde da se i mi obratimo da dobijemo neku lovu ?
Pumpam potpuno amaterski. Lalatović je tek početak, idemo, korak po korak. :cheers:
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Daj malo Tanjge sestro…

Bolje da nisu postavili nikoga. A to što su Kuntića pomerili sa svog radnog mesta je dupli minus. Izgubili su skauta i nisu dobili trenera.

Kombinat od uprave, teletabis na klupi i ciganski sever. Slika današnjeg kluba iz Srpske - da pukneš od smeha - Atine.
Milan

Post by Milan »

U Atini cela navijačka scena izašla na ulice sa narodom. Samo kažem...
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Milan wrote: Tue Mar 04, 2025 9:11 pm U Atini cela navijačka scena izašla na ulice sa narodom. Samo kažem...
Neko sa Sluzbom; neko sa druzbom. Dve strane nece moci dugo da koegzistiraju, a pobedice ona koja bude imala vecu glad za Srpskom Atinom po svojoj meri.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Milan wrote: Tue Mar 04, 2025 9:11 pm U Atini cela navijačka scena izašla na ulice sa narodom. Samo kažem...
Nismo uporedivi mi smo još uvek u totalitarnom sistemu iz kog ne izlazimo dobrih sto godina i nećemo izaći još bar toliko kako izgleda. Mnogo treba vremena da bi se ozdravilo prave se koraci u pozitivnom smeru ali tek koraci u maratonskom procesu.

Preporučujem ko ima volje da čita da pročita “Pobunjeni čovek” od Alberta Kamija.

Razne paralele mogu da se izvuku odatle.
Last edited by Deep Purple on Tue Mar 04, 2025 10:46 pm, edited 2 times in total.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Elmaestro,ryker,Ssnigd,Vosa ns,Grba,Turija,Rakovac,Radoye,Neizlecivi,Salvador,1892,Milan,Gospodinfkv,Slanobarac,N13,Duplof,Crd fcv,Deep Purple,Cane,Pera centar,Minja,lapo-lapo,Hvylarn,
Savcic Luka,Kafa,Fcvisart,Mare Liman,Stexman,Ceda maras,Dragojlo,Rabba,CekamBoljeDane,Karlsson,fare.Mark Renton,Dragojlo,Red Marquis.

Ovih 16 clanova foruma ga je smenjivalo cim je dosao samo da se napomene,ako sam nekoga zaboravio izvinjavam se.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ima nas taman za svaku njegovu ikonu.
Io odio Belgrado
ssnigd

Post by ssnigd »

Nadam se da ce Delije Sever ostati zauvek privrzene gazdi.
Trener u FKV totalno nebitna funkcija. Posebno od vikenda
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

rykerfcv wrote: Tue Mar 04, 2025 10:36 pm Elmaestro,ryker,Ssnigd,Vosa ns,Grba,Turija,Rakovac,Radoye,Neizlecivi,Salvador,1892,Milan,Gospodinfkv,Slanobarac,N13,Duplof,Crd fcv,Deep Purple,Cane,Pera centar,Minja,lapo-lapo,Hvylarn,
Savcic Luka,Kafa,Fcvisart,Mare Liman,Stexman,Ceda maras,Dragojlo,Rabba,CekamBoljeDane,Karlsson,fare.Mark Renton,Dragojlo,Red Marquis.

Ovih 16 clanova foruma ga je smenjivalo cim je dosao samo da se napomene,ako sam nekoga zaboravio izvinjavam se.
Ја сам двапут наведен, ал то је то... :devil:
Post Reply