28. kolo, OFK – VOJVODINA 3:1 (2:1)

fare

Re: 28. kolo, OFK – VOJVODINA 3:1 (2:1)

Post by fare »

Danas jedini vredni pomena Dele i Uroš Nikolić ovo ostalo ni za k***c , biće ovde gadne borbe za plej off.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja sam gledao Jadranski derbi danas, ova dva okupirana kluba me nisu ni interesovala.
U startu je ličilo da će ovo biti sezona za zaborav, sad polako možda klizimo i ka sezoni za pamćenje, ako ispadnemo.

Još samo da istrpimo tradiconalno proletnje "bacamo sve karte na kup" lupetanje...
Io odio Belgrado
1892

Post by 1892 »

Odgledao upravo tekmu. Kakve su nam igre ove sezone bile, ovo je bilo gledljivo. Bilo je energije, poneki dobar pas i šut. Lazar Jovanović da ima malo normalniju glavu bi imao potencijal za strašnu karijeru. Sa druge strane Bukinac i Kokanović nikad neće postati igrači. Kakav sunovrat sezone, od Ajaxa do strepnje za plejof.
Ne znam koliko je blizu povratka Aleksa Vukanović, ali ova ekipa je jako tanka sa igračima sa mudima i karakterom. Čak se i Korać izgubio u svemu tome.

ps nadam se da je i protiv cigana bez publike
Come on you Reds!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ja mislim da bi ulazak u plejaut ovim nasim lopinama bilo idealno. Ispasti ne mozemo, taman da prodaju bodove tih 7 zadnjih kola bez rezultatskog pritiska. Nas 16 sa foruma cemo se malo buniti, stadion je svakako prazan a ako i ne bude napujdace cacije da nezadovoljne posalju na reanimaciju. Stoli ih bojko.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Grbavica.021* wrote: Sun Mar 16, 2025 8:14 pm Пре месец два написао да ће се ОФК-а борити за европу неко ме је негирао и рекао да ће у плеј аут али од тога ништа. :mrgreen:
Ja sam...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Milan wrote: Sun Mar 16, 2025 8:24 pm Ono kad zaboraviš da Voša igra. Eto, takvo je stanje u društvu/gradu/državi. Sve je izgubilo smisao...
+1

ПС Волео би да буде навијача са циганима, да буде препун стадион цигана, да се опросте од стадиона у овом формату како доликује клубу блиском управи-филијали. Друго ништа нисмо/нису ни заслужили.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Locked