3 - Николић - највише желео и био најбољи данас
2 - Болинги - и ако се најмање наиграо фудбала у послњдњих годину дана, највише личио на фудбалера
1 - Црномарковић - за старт над Ланетом јуниором
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mare_Liman wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 7:26 pm
3 - Николић - највише желео и био најбољи данас
2 - Болинги - и ако се најмање наиграо фудбала у послњдњих годину дана, највише личио на фудбалера
1 - Црномарковић - за старт над Ланетом јуниором
Trebalo mi je malo vremena da sumiram utiske, pa ajde, nekako ovako sam ja to video:
3 - Dele. Da je bilo blistavo nije. Ali povremeno je delovalo da je duh Serija ušao u njega. Nekoliko fantastičnih driblinga i ono podvaljivanje za Uroša, mnogo više od svih ostalih.
2 - Uroš Nikolić. On je odlučio da igra fudbal tek kad je sve potpuno potonulo. Bio glasan na terenu, preuzimao često odgovornost, delovalo je kao da ga ova učmalost motiviše. Gol više plod sreće nego kvaliteta, jer se vidi na snimku da mu je lopta prešla preko noge, ali gol se piše. Opet me je nervirao do beskonačnosti, ali mora se priznati da je ipak, za razliku od nekih prethodnih partija, bilo i nekog sadržaja. Samo, kasno Uroš u formu(?) stiže... Na stranu što je odavno zaslužio da ne bude član ne 11, nego 18(20, koliko ih već ima ukupno u protokolu)
1 - Teška, teška muka. Meda, jer je imao u par navrata prave fudbalske poteze, ali on je tek, tek nešto iznad ove tmine koja je činila ostatak ekipe. Neverovatno koliko su ljudi potonuli i koliko se to vidi na njima. Meda je jedini delovao da nešto želi povremeno.
Žao mi je što Bolingiju ne dadoh bod, ali ne delim vaše mišljenje da je jedini izgledao kao fudbaler. Češće je izgledao kao osoba koja ponovo uči ostovne fudbalske poteze, što je bilo malo teško za gledati. Džonatana su trebali čeličiti i vraćati u nekim trening utakmicama. Ovako, jedino ostaje sreća što ga ponovo vidimo u ekipi, ali je realnost nažalost da je kvalitetom vrlo daleko od tima. Deluje mi da struka pokušava da igra na emociju navijača kroz njega. Što je vrlo jadno sa njihove strane.