Ne znam koliko imas godina, mi stariji secamo se Seleta koji je ipak za klasu iznad. Nije nama falilo majstora sa loptom u neka davna srecnija vremena no sigurno Sery je u najuzem izboru. Pogotovo u danasnje vreme kad bas vidno odskace od svih.
Transferi
Re: Transferi
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Sestic jeste bio kompletniji, i drugacije driblao ( cesto ni sam on nije znao gde ce, a tek ne protivnici) i imao je i bolju realizaciju sansi.
Seri je drugaciji tip driblera. Zna gde ce, bolje mu se lepi lopta za nogu, a imao je slicne asistencije ( neocekivane).
Da bi bio u punom sjaju, falilo mu je boljih saigraca i bolji trener(i). Sestic ih je imao. Seri je morao sve sam da stvori i sebi i drugima, uz najmanje dva igraca markacije i iz mesta, dok je Sele to radio ( zalamao) u trku.
Od njih dvojice, ja boljeg driblera nisam video u Vosi.
Zao mi je sto je otisao. Jer, prodavajuci najbolje igrace za 6 meseci ili godinu dana, nikad necemo formirati i uigrati ozbiljan tim, bar za LK. Tako se ne vodi veliki klub, u velikom gradu i sa takvim ugledom.
To je provincijski, sibicarski, manir - daj da uzmem novac i to sto pre.
Seri je drugaciji tip driblera. Zna gde ce, bolje mu se lepi lopta za nogu, a imao je slicne asistencije ( neocekivane).
Da bi bio u punom sjaju, falilo mu je boljih saigraca i bolji trener(i). Sestic ih je imao. Seri je morao sve sam da stvori i sebi i drugima, uz najmanje dva igraca markacije i iz mesta, dok je Sele to radio ( zalamao) u trku.
Od njih dvojice, ja boljeg driblera nisam video u Vosi.
Zao mi je sto je otisao. Jer, prodavajuci najbolje igrace za 6 meseci ili godinu dana, nikad necemo formirati i uigrati ozbiljan tim, bar za LK. Tako se ne vodi veliki klub, u velikom gradu i sa takvim ugledom.
To je provincijski, sibicarski, manir - daj da uzmem novac i to sto pre.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jel onda KZS otišao definitivno nigde ništa ne piše definitivno.
-
Najzad da vidimo Kuntica, pa i Crnomarkovica u javnosti direktno.
Na mene je Zoran Kuntic ostavio vrlo povoljan utisak i zelim mu uspeh i na novoj funkciji. Takodje i Crnom u novom sistemu igre.
Srecno sutra i da se uzmu 3 boda.

Na mene je Zoran Kuntic ostavio vrlo povoljan utisak i zelim mu uspeh i na novoj funkciji. Takodje i Crnom u novom sistemu igre.
Srecno sutra i da se uzmu 3 boda.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Goveda jedna bez KZS možemo samo sanjati Evropu, Ne bi me čudilo ako kojim slučajem ne uspe u Norveškoj da ga vidimo kod blizanaca

Cini mi se da od njegove prodaje nema nista. Tamo je prelazni rok zavrsen a nigde niti jedne objave o njemu. Cak nisam naisao ni da se interesuju. Sve mi se cini da ce se Seri vratiti.
Zar nisu rekli da se zavrsava u nedelju?
Nemam pojma ko je šta pričao, ne slušam ih baš previše, iskren da ti budem. Ono što je izvesno je da prelazni rok u Norveškoj traje do 27.3.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
U pravu si, 27.03. se završava. Neko je na konferenciji za štampu spominjao kako im se žuri jer do nedelje traje prelazni rok što je očigledno još jedna laž koja nam je servirana.
Neka info za KZS ?