Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Transferi

Post by fare »

1892 wrote: Sun Mar 23, 2025 9:11 am
fare wrote: Sat Mar 22, 2025 10:04 pm Neka info za KZS ?
Prodat je. Završeno je još pre 7-8 dana. Ne znam što ne objavljuju.
Vidim Seri kači stalno Vošine slike pa zato mi nije jasno :shock: a i po transfermarketu je i dalje naš a niti šta pišu norveški mediji .
1892

Post by 1892 »

fare wrote: Sun Mar 23, 2025 5:41 pm
1892 wrote: Sun Mar 23, 2025 9:11 am
fare wrote: Sat Mar 22, 2025 10:04 pm Neka info za KZS ?
Prodat je. Završeno je još pre 7-8 dana. Ne znam što ne objavljuju.
Vidim Seri kači stalno Vošine slike pa zato mi nije jasno :shock: a i po transfermarketu je i dalje naš a niti šta pišu norveški mediji .
Evo sad je i objavljeno.
Come on you Reds!
VošaNS

Post by VošaNS »

Hvala magijo na svakom driblingu i svakom dizanju malobrojne publike na tribinama. Srećno dalje, a mi se nadamo da nećemo čekati dugo na nekog novog maestra.
SERI, SERI, SERI!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

VošaNS wrote: Mon Mar 24, 2025 4:37 pm

Hvala magijo na svakom driblingu i svakom dizanju malobrojne publike na tribinama. Srećno dalje, a mi se nadamo da nećemo čekati dugo na nekog novog maestra.
SERI, SERI, SERI!
+1
Gledao sam Vosu ( u antifudbalu) prosle godine samo zbog ovog igraca ( gledajuci i ocekivajuci fudbalske driblinge, poteze i asistencije).
Odlaskom Serija, vise nema fudbalski sta da se vidi. Mozemo jos malo gledati defanzivu Koraca ( dok i on ne bude prodat), odbrane Gocmanca, ali nije Vojvodina klub kojeg treba da ,,cupaju" od poraza odbranbeni igraci i golmani. Sramotno je.

Sramotno je i to sto se primilo, i kod navijaca, da je uspeh prodati najbolje igrace na svaku pristiglu ponudu. Kako se tako moze napraviti tim za Evropu?

Pravi se od Vojvodine provincijski amaterski tim.
Vec koji put, moram napisati da FKV nije eksport-import preduzece, vec fudbalski klub slavne tradicije i respekta u drzavi i izvan nje, sa velikim brojem ozlojedjenih navijaca.

Srozani smo na nivo npr. Lucana. Ne potcenjujem ovim Lucane, jer oni su super FK za velicinu svog mesta. A, gde je decenijama, u odnosu na to, Vojvodina Novi Sad?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Sery je slika i prilika da srpski fudbal jednostavno nema takav luksuz da može da se zatvori u svoju ksenofobnu šupu i kuka kako mu ne trebaju stranci. Mi bez njih smo go k...
U poslednjih 20 godina, manje više vrlo malo lepog se desilo a da nije neki stranac to nam podario. Od Kizitovog gola ciganima, Abu, Mereba pa sve sad do Serija...

Ja od Merebe nisam uživao u nekom klupskom igraču kao (do) sad u Seriju i njegovim prodorima. On svakako da zaslužuje mnogo više od ove naprednjačke septičke jame, i sve naj u daljoj karijeri majstore!
Io odio Belgrado
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Nemamo nekog ekstra igraca koji nije na prodaju a da je kod nas dugo, kao sto svi koji nesto vrede imaju. zvezda - ivanic, partizan- natho, cuka - docic, hajduk- livaja... To je kod nas definitivno trebao da bude Zukic, izrastao je u ozbiljnog igraca i pravog kapitena, lidera, jos je i pravi slaninar. Njemu je trebalo dici platu i zadrzati ga, zato sto takvog igraca iz omladinske skole necemo napraviti jos koju godinu. Mi se borimo sa ofkom za cetvrto mesto i pred odlucilujuci susret bas sa njima oni prodaju Serija. Sve sto valja to je na prodaju, sa takvim razmisljanjem uprave mi ni trece mesto jos godinama videti necemo.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

И шта ћемо сад? После Радуловића оде и Сери :mrgreen:

Мајстору све најбоље у каријери :lala:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Duplof

Post by Duplof »

Seri, Seri, Seri... :lala:

Srećno, majstore, ali i nama bez tebe!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
djoks

Post by djoks »

Једва чекам лето да видим ко још иде и ко ће доћи и као фудбалер а поготово ме тренер интересује. Ова сезона је завршена што се мене тиче
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Turija wrote: Mon Mar 24, 2025 5:57 pm Vec koji put, moram napisati da FKV nije eksport-import preduzece, vec fudbalski klub slavne tradicije i respekta u drzavi i izvan nje, sa velikim brojem ozlojedjenih navijaca.
Ceo naš fudbal je eksport-import preduzeće kojekakve stoke sitnog zuba. Što se slavne tradicije tiče, pitaj stranca nekog jel čuo za Vojvodinu. To što ti pričaš, to je bilo nekad. Sad smo na dnu, kao somovi, obitavamo u mulju i preživljavamo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
1892

Post by 1892 »

Šteta što ga nismo proglasili za igrača sezone dok je još bio u NS, bila bi dobra fora. Svakako ga niko neće stići u narednih 9-10 utakmica
Come on you Reds!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Мислим да је нереално очекивати да ми задржимо играча таквих квалитета дуже од једне сезоне. Више је разлога за то:

1. Ми смо небитни на фудбалској мапи. Не само ми као клуб, неко ми као држава. Да држава не пумпа паре у београдску браћу не би нико из ове земље играо Лигу Шампиона. Да нема тог правила да се из квалификација једног такмичења испада у друго, појава неког нашег клуба у Еуро такмичењима би била појава једном у деценији.

2. Не можемо да понудимо паре који могу други, самим тим тешко је задржати некога. Осим опет поменутог двојца из Београда. Како одбити уноснију понуду Молдеа који је куд и камо препознатљивији клуб од нас?

3. Намештена лига у којој правог такмичења нема никога не занима. Зашто неко да игра овде за клуб који неће освојити ништа осим можда купа и то ако је тако одлучено тамо негде на некој седници?

4. Инфраструктура тешки очај. Ај што никога не мотивише да игра у Ивањици, Сурдулици и сличним мањим местима, него што и градови попут Новог Сада, Ниша, Суботице имају стадионе које би требало закатанчити и препустити их зубу времена. Рецимо да играч не игра јер је повређен или суспендован, он ће меч посматрати из оне наше скрнаве ложе. Или седети на западу међу обичним људима и отићи у онај вц. Зашто би то неко себи радио дуже него што треба?

5. Просечна посета од пар стотина људи такође мотивише да се одавде оде главом без обзира. Да ли је тежак избор између клуба који испрати пар стотина људи или клуба који испрати пар десетина хиљада?

6. Изглед наше државе наспрам других. Ту не мислим на природне лепоте него на инфраструктуру, архитектуру, урбанизам. Неки играч, као сада Сери, треба да бира између Новог Сада где на улици видиш распале аутобусе, кола стара у просеку 15 година, једва један парк нормалан да имамо, воде које нема после 11/12, проблеми са паркигом и још штогод и између неког уређеног града где има све то овде нема.

Многи су нас стигли и престигли. Што економски, што фудбалски. Слабо чиме имамо да парирамо и конкуришемо.
Треба да прихватимо реалност да ми припадамо овом делу Европе који служи да распрода понеког талента и послужи као одскочна даска за неког играча. Добри смо и за оживљавање каријере. Ми да би задржали неког играча потребно је много тога да се промени, прво од државног уређења па на доле.

Можемо да се надамо да ће други видети како су Сери, Чумић и други оживели своје каријере код нас и отишли у веће фудбалске средине па ће се лакше одлучити за нас. И да ће се паре од Серија уложити у новог Серија, или више њих.
VošaNS

Post by VošaNS »

Seid Korać najavio odlazak i rekordan transfer Vojvodine za štopera
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/508174
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Srećno Seriju u nastavku karijere da dokaže mnogima da je za mnogo viši nivo fudbala. Ono što je radio u Amsterdamu je za priču. Igrao se sa prvoplasiranom ekipom Holandije. Henderson ga posle onog driblinga još uvek traži po terenu :D
Pa za sezonu-dve u ligama petice da ga gledamo :cheers:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Тешко је помирити се са чињеницом да таквог мајстора више нећеш гледпати у свом омиљеном дресу, било је право уживање за ових нешто јаче од годину дана, памтиће га разни десни бекови, па и европски, ко што каже и Дееп и Хендерсон, мање више је све @CRD FCV објаснио, срећно Серију и нек покаже своју класу :cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply