Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Re: Super Liga - sezona 2024/25

Post by ssnigd »

Ijuuu iz keca u dvojku, 7+, Katai rekreativo tri gola za nabijanje statistike najboljeg strelca nase lige u istoriji. Ma nemoguce :mrgreen:
Bas sam se potresao.

Ps. Svaka cast ljudima koji su bili danas. Trebalo je imati zeludac za sve ovo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
VošaNS

Post by VošaNS »

Igrači su danas poginuli muški. Dokazali su da imaju ozbiljan kvalitet i glavu gore pa šta bude do kraja!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
1892

Post by 1892 »

Iako to sad već nikoga ne interesuje, ukoliko Čuka dobije sutra, nama u Lučanima 99% radi samo pobeda za plasman u prvih 8.
Jednom nogom smo u play out-u.
Come on you Reds!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

1892 wrote: Sun Mar 30, 2025 1:57 am Iako to sad već nikoga ne interesuje, ukoliko Čuka dobije sutra, nama u Lučanima 99% radi samo pobeda za plasman u prvih 8.
Jednom nogom smo u play out-u.
To je sve planski.
Ljubitelji Drzavnog posla se mozda secaju kada Cvarkov ponizava i spusta Boskiva pod izgovorom "nikad nece odskociti dok ne dotakne dno"...

E pa, iz playout-a se radi odskok na titulu dogodine. Obecali su tako.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Pogledao izveštaj, jedino mi je žao šanse Mladenovića. Sve ostalo me je interesovalo kao lanjski sneg, informativno da vidim na šta je to sve ličilo... Zanimljiva činjenica, Crnomarković je uspeo sebe da suspenduje na dve utakmice, jer je dobio direktan crveni a pre toga 8. žuti karton.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Погледао сам утакмицу, неколико ситуација које бих издвојио:

1. Вршили смо притисак са играчем мање
2. Букинац у другом полувремену прима лопту као мене кад би напуцала
3. Штета за Младеновића
4. Алави Деле али уписао асистенцију и гол
5. Промашај Романића на почетку утакмице
6. Гол Његоша
7. Гол Катаиа као и остали њихови голови
8. Нема заставе домаћих цигана и делује ми да то није први пут, јесу ли то пали у очима њихових вођа у Београду од оне акције пре коју годину?
Beli

Post by Beli »

Bolje i play out nego da gledam ove cacije do kraja sezone jos jednom. Ali naravno da uzmemo kup. :mrgreen:
Mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se ako ne nikom nista, to je bila moja duznost da radim.
Rakovac

Post by Rakovac »

1. Da je trebalo deset, dali bi nam deset komada. Dali pet i imali još deset šansi od toga pet kolosalnih. Pravili su šansu svaki put kad su hteli isto kao i u finalu kupa
2. Iznenađujuće puno naših navijača s obzirom na stepen bojkota
3. Plej autu, evo nas !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Igrači su dali maksimum, koliko su mogli. Bravo za Crnog i pored crvenog je igrač sa karakterom koji drži do sebe. Koštale nas dve glupo izgubljene lopte Bamidele-a koje su vodile do Kataijevih majstorija. Prvi gol je klasičan primer kada ekipa nije nameštena da stoji kako treba i onda posle lošeg pasa Bamidele-a puca odbrana i usled loše komunikacije odbrambeni igrači stoje loše i puštaju Kataija samog da prima loptu ramenom i da postigne efektan gol.

Bamidele kada primi loptu i kada se okrene je stvarno opasan igrač jer je fizički jak i nije mnogo trom pa može protivnicima da stvori ozbljne probleme.

Romanić je jako zahvalan igrač i daje maksimum, biće on dobar. Na strani Bukinca je duvalo ali je to i očekivati jer se on tek vraća u tim i treba mu rutine usled manjka minuta ali je sa loptom bio okej.

Generalno je bolja ekipa pobedila u odnosu na ekipu koja ima kvaliteta da je ugrozi ali nije utegnuta i usled raznih promena u rosteru od toga više ne može.

Nisam pametan šta raditi sa ovim igračkim kadrom, krenuti u rekonstrukciju istog ili popravljati stvari sa nekim dobro odabranim trenerom. U svakom slučaju predstoji nam borba u zadnjem kolu za PO.

Ako Železničar pobedi danas Čukarički izbacuju ih iz PO trke a oni hvataju voz i protiv Tsc-a u zadnjem kolu možda igraju i za PO.
Turija

Post by Turija »

Rakovac wrote: Sun Mar 30, 2025 12:42 pm 1. Da je trebalo deset, dali bi nam deset komada. Dali pet i imali još deset šansi od toga pet kolosalnih. Pravili su šansu svaki put kad su hteli isto kao i u finalu kupa
2. Iznenađujuće puno naših navijača s obzirom na stepen bojkota
3. Plej autu, evo nas !
@Rakovac i ti izgubio optimizam.
Ostase jos @Cane i @Deep ( kao veciti optimista) :lala:
Ostali, odavno, napustise i Forum. Nazalost.

PS
Ja ne znam sta je ovo sinoc bilo? Prvenstvena utakmica ili ugovorena prijateljska?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote: Sun Mar 30, 2025 1:21 pm Ja ne znam sta je ovo sinoc bilo? Prvenstvena utakmica ili ugovorena prijateljska?
Za nas ne znam sta je bilo. Za crvenu zvezdu na domacim terenima takmicarske utakmice su samo protiv partizana. Sve ostalo tretiraju kao laksi trening i igraju samo zato sto moraju. Uopste ne postoji neizvesnost rezultatska pa mogu da se igraju iz 1 u 2 i 7+. Ako bas slucajno zatrokira tu su i sudije da poguraju.

Dobro kaze Minja tu ima svega samo ne fudbala. Ako ovaj zvalavi nekako opstane cekam kad ce crveni imati sezonu sa svim pobedama i bez primljenog gola da tako "dokazu" svom krdu da su jos uvek Bari-Tokio sampioni kosmosa. A u Evropi jadac.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ima sad već među našim navijačima ljudi koji ni ne znaju kako izgleda pobediti cigane u Novom Sadu jer su bili u vrtiću kad se poslednji put to desilo, zato dosta više te priče o zalaganju. Ne znam jel postoji manje opasno gostovanje za njih nego Vojvodina.
Nekad su mnogo bolji, nekad se navlači, nekad falilo sportske sreće...ali scenario šupalj, jer je kraj svima predvidljiv i dosadan.
Io odio Belgrado
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ја бих само издвојио ОГРОМАН број деце са транспарентима, на огради, на крају утакмице, траже дресове, зову играче и остало, у овакво време, против цигана, ТОЛИКИ број деце "опседнутих" нашим играчима је прелепо.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ssnigd

Post by ssnigd »

Deep Purple wrote: Sun Mar 30, 2025 1:05 pm
Nisam pametan šta raditi sa ovim igračkim kadrom, krenuti u rekonstrukciju istog ili popravljati stvari sa nekim dobro odabranim trenerom. U svakom slučaju predstoji nam borba u zadnjem kolu za PO.
Dati im ispisnicu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

После 29.кола тренутно стање на табели
црвена звезда 83 бода
партизан 60 бодова
офк београд 46 бодова
Раднички 1923 45 бодова
Младост Лучани 42 бода
Војводина 39 бодова
Чукарички 39 бодова
Нови Пазар 39 бодова