Turija wrote: ↑Sun Mar 30, 2025 1:21 pm
Rakovac wrote: ↑Sun Mar 30, 2025 12:42 pm
1. Da je trebalo deset, dali bi nam deset komada. Dali pet i imali još deset šansi od toga pet kolosalnih. Pravili su šansu svaki put kad su hteli isto kao i u finalu kupa
2. Iznenađujuće puno naših navijača s obzirom na stepen bojkota
3. Plej autu, evo nas !
@Rakovac i ti izgubio optimizam.
Ostase jos @Cane i @Deep ( kao veciti optimista)
Ostali, odavno, napustise i Forum. Nazalost.
PS
Ja ne znam sta je ovo sinoc bilo? Prvenstvena utakmica ili ugovorena prijateljska?
Turija, ja sam optimista po prirodi, takav sam u životu generalno pa onda i u navijačkom pogledu. Zbog toga ponekad imam malo težu komunikaciju i nerazumevanje s ljudima koji imaju pesimistički pogled na sve oko sebe i višak negativne energije, recimo imam par takvih ljudi na poslu i s njima se gotovo nikada ne slažem ni oko čega i nekako mi je drago zbog toga
Što se tiče utakmice u subotu, naravno da je nisam bojkotovao i bio sam standardno na zapadu koji je na moje zadovoljstvo bio odlično ispunjen i što je još važnije s mnogo boljom energijom nego obično. Čini mi se da su i igrači bar delom to osetili i da i u tome treba tražiti razloge za evidentno veće zalaganje, borbenost i želju koju su pokazali na terenu i to je dodatni razlog za moje zadovoljstvo i optimizam

Pored toga, poseban utisak je, kao što je već neko napisao, bio broj klinaca i njihov entuzijazam i navijanje tokom cele utakmice, bez obzira na kretanje rezultata kao i zadržavanje na ogradi po završetku utakmice.
Za samu igru i rezultat nemam šta posebno reći, došao sam na stadion primarno priželjkujući da vidim upravo tu borbenost i želju koju pomenuh, a rezultat sam iskreno i očekivao da bude sličan ovome jer da se ne lažemo ipak su oni barem dvostruko bolji od svih ostalih timova iz naše lige i nije bilo realno da ćemo se protiv njih rezultatski vaditi nakon svih onih nebrojenih i katastrofalnih promašaja koji su nas i doveli u ovu nezavidnu poziciju. Generalno, s obzirom da smo vodili celo prvo poluvreme, nismo pali i raspali se po običaju nakon preokreta, te smo im čak s igračem manje dali jedan gol i bili na ivici da damo još jedan, a onda smo igrali do kraja onoliko koliko smo uspevali uz neke povrede i gubitak snage. Zbog svega toga ja zaista ovaj put nemam šta posebno zameriti našim igračima, nego baš naprotiv. Takođe, nakon duže vremena videle su se napokon bar neke naznake igre u taktičkom pogledu a ne stihija koja nas je do sada odlikovala, a na žalost greške na sredini terena (i to pre svega Delea koji je paradoksalno s druge strane bio i naš najbolji igrač) su znatno kumovale konačnom rezultatu koji je ponavljam ipak odraz realnog kvaliteta obe ekipe.
Za ovo što pitaš da li je bila prijateljska utakmica ja samo mogu da ti prenesem svoj lični utisak da apsolutno nije i to se uklapa u ono o čemu sam već više puta pisao a to je da mi s njima nismo ni u kakvim prijateljskim odnosima već duže vreme i hvala Bogu da je tako. Možemo polemisati ako neko misli drugačije, a za ovu priliku samo bih istakao kako su oni praktično izveli najbolji sastav koji su imali na raspolaganju i ne vidim da su na bilo koji način taktizirali iako njima, za razliku od nas, bilo kakav da je bio rezultat ne bi značilo baš ništa osim neke bolesne simbolike. Mogući razlog zašto je to tako je mogao da primeti baš svako ko se na stadionu okrenuo i pogledao prema njihovom delu lože koji je bio potpuno prazan. Znači imali su neki razlog da demonstrativno izbojkotuju dolazak na naš stadion, za šta se ja i ne sećam da se u skorije vreme dešavalo za bilo koju ekipu koja nam je gostovala. Očigledno, reč je o nekoj poruci koja je verovatno sve samo nije prijateljska. Da upotrebim neku drugu analogiju, po ovome je utisak bio kao da se sastaju Rusija i Ukrajina, a ne dva afirmisana kluba iz iste lige koja ako ništa drugo vezuje veliki broj igrača koji su igrali na obe strane.