1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, 07.05.2025. (18.30)
Re: 1/8 finala Kupa Srbije 24/25, Radnički (N) - VOJVODINA, sreda u 16.00
Umesto Mladenovića je ušao Kokanović. Mladenović je ponovo dosta pretrčao i nazad i napred, ali nije igrao na svojoj poziciji. Nekako je više bio krilni nego vezni igrač, ali ga je bilo svuda. Što se tiče Bukinca još uvek stoji da je slab u odbrani. Par puta mu je Bajeje iz Radničkog pobegao i ostao sam po strani, ali srećom kriminalni Radnički nije znao da iskoristi prilike koje su imali.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Tacno!VošaNS wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 12:57 am Umesto Mladenovića je ušao Kokanović. Mladenović je ponovo dosta pretrčao i nazad i napred, ali nije igrao na svojoj poziciji. Nekako je više bio krilni nego vezni igrač, ali ga je bilo svuda. Što se tiče Bukinca još uvek stoji da je slab u odbrani. Par puta mu je Bajeje iz Radničkog pobegao i ostao sam po strani, ali srećom kriminalni Radnički nije znao da iskoristi prilike koje su imali.
Jos bih dodao da je Depu namestio Kokanovicu, pa skoro zicer, u 16m Radnickog, a Kokanovic je izuzetno slabo i mlako sutirao.
Bio je i jedan dobar sut Savicevica (najzad) iz daljine pod precku, ali po sredini gola, pa je golman odbranio.
Po meni, treba istrpeti i Bukinca i Sicendzea, kojeg dosta ljudi ovde kritikuju, zbog nekih gresaka, a zanemaruju se njegove dobre reakcije. Sicendze je brz i skocan, a mi imamo oba spora stopera. Sicendze brzinom i snagom te rupe krpi. Uz to, jos je i mlad. Sa vise iskustva, mislim da ce biti vrlo dobar stoper.
Treba nam brz igrac u nasoj sporoj odbrani, punoj rupa u kontri protivnika.
Mene Sicendze, brzinom i energicnoscu, podseca na Kartaliju. Samo sto Kartalija nije komplikovao situacije pokusajem kriticnog dodavanja, vec cesto opasne kontre protivnika resavao izbacivanjem lopte u aut, kad je bio poslednji covek odbrane i sustigao protivnickig napadaca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kakav je gol dao Depu, nema nigde na jutubu ništa. A kada Turija poredi Kartaliju i Sičenjea malo se nasmejem Kartalija je znatno niži od Sičenjea a i mnogo ređe je kiksao. Ali možda bi stvarno vredelo istrpeti Sičenjea ne znam ni sam. Potencijalno bi on i Korać mogli biti dobar par ali nema od tog ništa evo Korać je već najavio odlazak a i Sičenje ako u kontinuitetu počne dobro da igra vrlo brzo će i on otići.
I da, voleo bih odmah zvezdu jer ja više neću da idem na finala sa Zvezdom na svim dosad sam bio i svaku su nas, baš onako lako otresli. Uključujući i ono prvo finale kada su se igrale dve utakmice kad smo bili u kavezu na marakani. Posle Loznice sam rekao samom sebi da više ni na jedno finale sa njima sigurno neću ići.
I da, voleo bih odmah zvezdu jer ja više neću da idem na finala sa Zvezdom na svim dosad sam bio i svaku su nas, baš onako lako otresli. Uključujući i ono prvo finale kada su se igrale dve utakmice kad smo bili u kavezu na marakani. Posle Loznice sam rekao samom sebi da više ni na jedno finale sa njima sigurno neću ići.
@Rakovac
Kartalija je bio libero i mogao je biti nizi, jer je imao visoke Sapurica, Tanjgu, Vujacica, Milovca pored sebe. Ja sam poredio stil igre ( brzinu i eksplozivnost) Kartalije i Sicendzea. Sicendze ima jos plus prednost - visinu, a i manu da komplikuje situacije (to se da ispraviti).
Ako smo kod igre libera i uporedimo Novoselca, Saulu, onda i Kartalija puno zaostaje u organizaciji igre kao poslednji igrac odbrane, ali je savrseno bio uklopljen u ekipu. Tako bi mogao biti i Sicendze, kad smanji nepotrebne greske.
Kartalija je bio libero i mogao je biti nizi, jer je imao visoke Sapurica, Tanjgu, Vujacica, Milovca pored sebe. Ja sam poredio stil igre ( brzinu i eksplozivnost) Kartalije i Sicendzea. Sicendze ima jos plus prednost - visinu, a i manu da komplikuje situacije (to se da ispraviti).
Ako smo kod igre libera i uporedimo Novoselca, Saulu, onda i Kartalija puno zaostaje u organizaciji igre kao poslednji igrac odbrane, ali je savrseno bio uklopljen u ekipu. Tako bi mogao biti i Sicendze, kad smanji nepotrebne greske.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Kod Sicendzea su mane tehnicke prirode, kao i mentalne, odnosno pitanje zrelosti u donosenju odluka. Te stvari se vrlo lako daju ispraviti. Fizikalije za stopera su mu strasne za taj neki B nivo evropskog fudbala (Belgija, Holandija) i totalno ga mogu videti tako negde.
Sto se tice Kupa, nesto mi smrdi na finale mi i TSC. Samo osecaj, nista prognoza. Gledao sam u ovaj upis sa sva 4 tima, i sve mi nekako smrdi da cemo mi dobiti Napredak, a TSC zvezdu.
Sto se tice Kupa, nesto mi smrdi na finale mi i TSC. Samo osecaj, nista prognoza. Gledao sam u ovaj upis sa sva 4 tima, i sve mi nekako smrdi da cemo mi dobiti Napredak, a TSC zvezdu.
https://fss.rs/izvestaj-sa-utakmice/53398709/
Sičendže je kritikovan zato što je zaslužio da bude kritikovan. To ne znači da treba da ne bude istrpljen. Znači da treba sa dečkom raditi. Veoma je mlad za poziciju na kojoj igra i ukoliko sa njim bude radio neko ko zna, poput Stepanova, dečko može da postane odličan igrač, kako gospodinFKV reče. I sad je on meni bolji od Crnomarkovića a iza Koraća, o očevim sinovima ne bih ovom prilkom nesuvislo je. Što se Bukinca tiče, sve su uradili da mu zagorčaju prelazak u seniorski fudbal. Priča oko zvezde, 5 golova na Marakani, izgubljeno samopouzdanje, dovođenje Barosa, godinu dana bez minuta na terenu... On je u puno gorem stanju od Sičendžea, mladi je reprezentativac, tako da ga je neko procenio, ali se vidi da je potpuno bez samopouzdanja. Što utiče i na ocenu o njegovim kvalitetima. Ima 13 odigranih utakmica, ne znam da li je u jednoj ostavio dobar utisak, neka me bolje upućeni isprave. Ali da ga treba istrpeti, itekako. Naše je dete, ostao je, deluje da ima prostora za napredak, mlad je...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nije džaba Ajax video nešto u njemu. Korać i Sičendže u kombinaciji za budućnost. Korać nije ništa potvrdio sa onom izjavu, samo je rekao da bi hteo da napravi iskorak u karijeri. Uz zdravu priču, mogu obojica da ostanu još koju sezonu.
-
Rekao sam vam, Depu treba pružiti šansa, nemamo šta da izgubimo ionako iovako..fkvtelep89 wrote: ↑Wed Apr 02, 2025 10:27 amAko je vreme da Depu da svoj prvi gol u crvenom-belom onda je to danas..

Pa bukvalno si sam sebi odgovorio...
Slažem se, samo Depu je dosta juče delovao kao muva bez glave. Tehnički vrlo slab, sa izraženim greškama u osnovnoj tehnici. Ja ga volim i voleo bih u kontinuitetu da ga gledam, ali predstava od juče, bez obzira na gol, nije korak u preterano dobrom pravcu.fkvtelep89 wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 11:21 am Rekao sam vam, Depu treba pružiti šansa, nemamo šta da izgubimo ionako iovako..![]()
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Grbavica.021*
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ije/508892CRD FCV wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 12:23 am Може ли неко ко је гледао да напише како су изгледали Младеновић и касније Букинац? Ко је ушао као измена уместо Младеновића? У извештају на нашем сајту стоји да је уместо Младеновића ушао Младеновић...
Ево да поставим овде јер тамо можда измене
Војводина: Росић, Бутеан, Кораћ, Сиченџе, Ђорђевић (од 46. Букинац), Петровић, Медојевић, Савићевић, Младеновић (од 77. Младеновић), Депу, Романић (од 89. Болинги).
На моцарту има вест близаначким текмама ли нема ништа о нашој.
ево неки текст.
Захваљујем свима на информацијама. Позитивно је што су млађи почели да добијају минуте, раније се прооустило много прилика када смо имали већ готов резултат.
Моја грешка онда, држим отворену секцију за домаћу лигу, тамо има вест о црнима и најава за црвене у виду изјаве Гаћиновића али нема о нама ништа за куп.Grbavica.021* wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 11:48 am
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ije/508892
ево неки текст.
-
Evo "najzanimljivijih trenutaka" sa utakmice, ako neko nije uspeo da pogleda, a želi. Takođe zanemariti i rezultat koji piše

SOS kanal, jbt oni postoje i daljeaskela3009 wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 12:39 pm
Evo "najzanimljivijih trenutaka" sa utakmice, ako neko nije uspeo da pogleda, a želi. Takođe zanemariti i rezultat koji piše![]()

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nama možda neće biti, ali iz njihovog ugla možda i bude.Rabba wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 11:27 amPa bukvalno si sam sebi odgovorio...
Slažem se, samo Depu je dosta juče delovao kao muva bez glave. Tehnički vrlo slab, sa izraženim greškama u osnovnoj tehnici. Ja ga volim i voleo bih u kontinuitetu da ga gledam, ali predstava od juče, bez obzira na gol, nije korak u preterano dobrom pravcu.fkvtelep89 wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 11:21 am Rekao sam vam, Depu treba pružiti šansa, nemamo šta da izgubimo ionako iovako..![]()
Najveća žrtva pojave sk i arenassnigd wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 1:24 pmSOS kanal, jbt oni postoje i daljeaskela3009 wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 12:39 pm
Evo "najzanimljivijih trenutaka" sa utakmice, ako neko nije uspeo da pogleda, a želi. Takođe zanemariti i rezultat koji piše![]()
![]()