Stexman wrote: ↑Mon Apr 07, 2025 10:35 pm
3 boda: Romanić - 100% tacnih dodavanja, gol
2 boda: Korać - 96% tacnih dodavanja
1 bod. : Medojević - 91% tacnih dodavanja
Da poboljšamo ts dodavanja bilo bi mnogo bolje po nas. Nemamo luksuz za puno izgubljenih lopti jer nemamo posed.
Po meni Savićević ne zaslužuje bodove jer osim asistencije i gola gde ga je lopta malte ne pogodila nije pokazao ništa. Izgubio 14 lopti, dobio jedan duel. Meni je on višak u timu i zauzima mesto mladjima. Ne želim da ga vredjam, ali ne vidim da doprinosi timu.
Isto mislim o Rosiću. Sičenjdže tskodje previše kiksa. Mislim da mu nije mesto da igra štopera, možda bih ga probao na nekom drugom mestu.
Slazem se za dodavanja, jer mnogo gubimo cistih lopti u tome ( los tajming, los odbir igraca ili neprecizan pas).
Sto se tice gore navedene statistike, treba uzeti u obzir koliko su ta dodavanja bila efektivna ( unapred) i iz kakve pozicije. Ako su unazad i u sirinu, ne bih ih uzimao u obzir ( osim pogresnih, kao Sicenjdzeov).
Za Savicevica mogu da se slozim, ali ne mogu zanemariti asistenciju i njegov dat gol. Dobri su bili i centarsutevi iz kornera.
Ne znam sta zameras Rosicu? I ja mislim da je Gocmanac bolje resenje, ali i nasa odbrana mu kida zivce.
Sicendzea bi, mozda, moglo probati na desnom beku? Na tom mestu ga jedino mogu videti, osim stoperske pozicije. Nisu ni Butean, ni L. Nikolic da nesto odskacu kvalitetom u odnosu na njega, a Sicendze je cvrsci u defanzivi i dovoljno brz. Sto se tice centarsuteva, ni tu se niko ne istice.