Super Liga - sezona 2024/25
-
Re: Super Liga - sezona 2024/25
И буквално нам ривали својим резултатима нуде да их прескочимо на табели целе ове сезоне, ал не вреди!
- Deep Purple
Mesarovic i Meri svojim golovima preokrenuli u B. Topoli TSC- N.P sa 1:0 na 1:2.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ubedljivo najbolja liga za gledanje. Vrlo malo neinteresantnih klubova sto se tice navijackog korpusa.Deep Purple wrote: ↑Sat Apr 12, 2025 10:28 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... deo/509792
Najveća fudbalska sila i to je tako.
I onda tako nesto uporediti sa ovim blatom i djubretom...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Deep Purple
@ElMaestro13
Kakva je situacija sa Krstićem iz Imt-a da li bi postojala mogućnost da ga mi kupimo? I kako ti se on čini?
Kakva je situacija sa Krstićem iz Imt-a da li bi postojala mogućnost da ga mi kupimo? I kako ti se on čini?
Gledam sinoc IMT - Spartak.Deep Purple wrote: ↑Sun Apr 13, 2025 11:34 pm @ElMaestro13
Taj iMT igra lepo, tece lopta, pogotovo prvo poluvreme, ima sistema, a na kraju izgubise nezasluzeno. Spartak ih dobio na kontrama.
Kolika je tu uloga trenera Vasiljevica, a kolika igraca, ne mogu proceniti, ali za plej aut vise nego dobra utakmica.
Ima dosta dobrih igraca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Izgleda da Ofka nije prošla Uefin monotoring i da su zvanično ostali bez licence. Znači ako završe na mestu koje vodi u Evropu to mesto uzima petoplasirani. Ja bih rekao da sada kreće prepuštanje bodova...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
A kad je već tako ,ne treba ni očekivati da će završiti na poziciji koja vodi u Evropu ,zašto da propuste mogućnost da zarade koji dinar
.
Ne znam ,uopšte mi se ni ne naziru te dve ekipe ,za koje bih rekao sigurno će proći .Bodovno su tu skoro sve ,igrački i po formi ..nemam pojma kog bih izdvojio .Vosa jeste dobila nekoliko mečeva ,al ne vidim sad neki bog zna kakav boljitak ,treba sačekati i nešto jače protivnike (tačnije one sa ambicijama ).
Tsc je bio u naletu ,rekao bih ,al eto juče ,za mene neočekivan al dobrodošao poraz od nas
. Kragujevac u padu ,mada ga je uvek zanimljivo gledati .Možda je došlo malo do nekog zamora materijala pre svega psihičkog .I dalje očekujem od njih da budu ozbiljni kandidati .Pazar ..težak raspored ,tanka klupa ,i ovo što postižu je za mene neočekivano .Nema meča a da ne budu makar 2,3 izmene ,a da ne udaju i igraju na pozicijama koje im nisu prirodne .Idealno bi bilo da Gacin ostane i napravi tim po svom ukusu sledeće sezone ,al kad je on u pitanju ..nikad se ne zna 

Ne znam ,uopšte mi se ni ne naziru te dve ekipe ,za koje bih rekao sigurno će proći .Bodovno su tu skoro sve ,igrački i po formi ..nemam pojma kog bih izdvojio .Vosa jeste dobila nekoliko mečeva ,al ne vidim sad neki bog zna kakav boljitak ,treba sačekati i nešto jače protivnike (tačnije one sa ambicijama ).
Tsc je bio u naletu ,rekao bih ,al eto juče ,za mene neočekivan al dobrodošao poraz od nas

-
Solidan igrac, posebno je dobro sto je i sledece godine bonus pa bi na tu foru mogao da nadje mesto za sebe i u jacem timu kao sto je Vojvodina, sto da ne. Problem je sto skoro sve igrace IMT-a kao menadzer drzi ujedno i "vlasnik" IMT-a Rade Dunjic, a sa njim nije bas lako praviti bilo kakav posao. Moze ali bi Vojvodina morala da plati dosta vise nego sto Krstic realno vredi, da bi ga ovaj pustio...A ja ne verujem da bi ga on sad dao ispod 500.000.Deep Purple wrote: ↑Sun Apr 13, 2025 11:34 pm @ElMaestro13
- Grbavica.021*
Нови састанак у Пазови: И УЕФА са ФСС и клубовима око реформе такмичења
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nja/509977
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nja/509977
- Grbavica.021*
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ige/510027FSS i klubovi bez dogovora oko reforme, loptica kod Zajednice Superlige
- Mare_Liman
Колко ово све тужно и жалосно изгледа...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- slanobarac
I netačno.Ofk Beograd nikad nije bio šampion države.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Како није, па зар они нису предратни БСК

Јесте да су основани 1945 као Металац, па су 1950 променили име у БСК, да би се 1957 фузионисали са ШСК Шумадија и од тад се зову ОФК Београд, али нема везе, кад доктор звездан каже да је тако, онда је тако