Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
askela3009

Re: Prvi tim

Post by askela3009 »

djoks wrote: Mon Apr 07, 2025 4:25 pm Зна ли неко када се Алекса враћа на терен?
Reče Ujak Fester danas za Meridian sport da će biti spreman od 2. kola plej-ofa.
“Blizu je povratka na teren. Trenira sa ekipom, radi sa loptom. Zadovoljni smo kako teče oporavak. Očekujem da će biti spreman za povratak na teren od drugog kola plej-ofa”, istakao je Zbiljić.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

НА ПОШТЕДИ НИКОЛИЋ И БУТЕАН - Савићевић: Играћемо све боље

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/212413 ... -sve-bolje
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Седам корака до Европе

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/212623 ... -do-evrope
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Алекса Вукановић: Лепо је вратити се својој кући

https://www.fkvojvodina.rs/aleksa-vukan ... c6m9A0Pq0g
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Како је Воша закуцала на европска врата: Тренер психолог, прекиди из италијанске кухиње и повратак старим идејама

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ama/509948
Turija

Post by Turija »

Grbavica.021* wrote: Mon Apr 14, 2025 6:11 pm Како је Воша закуцала на европска врата: Тренер психолог, прекиди из италијанске кухиње и повратак старим идејама

Da, upravo to sto je Njegos rekao (izmedju redova) sa Lalatom je bilo neizvodljivo.
Zato se ja nikako nisam mogao pomiriti sa njegovim trecim dolaskom u Vosu.

Ovaj tim je selektovan kontra Lalatovoj filozofiji i radu. Sto rece Petrovic, nasi treneri sada dolaze 2-3 sata pre treninga, a Lalat preskace i treninge ( setimo se i izjave njegovog dugogodisnjeg pomocnika Sarca, da je on vodio treninge sa Braticem.).

Drugo, razumevanje fudbalske igre i nastup Lalatovica je skroz u suprotnosti ovim igracima (sa ino karijerama). Oni ne da se ne razumeju, nego ne mogu ni da se nacude ,,idejama", metodama i ponasanjem trenera. To do sada, verovatno, nigde nisu videli. Bukvalno ih je zbunio i unazadio igracki i psiholoski.

Kakav je Tanjga trener, ne mogu reci, ali ima to italijansko iskustvo i doveo je odande trenera da unapredi nas fudbal i shvatanja. Sto svakako podrzavam. Pa, sad, videcemo. Ono je bilo nepodnosljivo i za igrace i za navijace.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Turija wrote: Mon Apr 14, 2025 6:51 pm
Grbavica.021* wrote: Mon Apr 14, 2025 6:11 pm Како је Воша закуцала на европска врата: Тренер психолог, прекиди из италијанске кухиње и повратак старим идејама

Da, upravo to sto je Njegos rekao (izmedju redova) sa Lalatom je bilo neizvodljivo.

Ovaj tim je selektovan kontra Lalatovoj filozofiji i radu. Sto rece Petrovic, nasi treneri sada dolaze 2-3 sata pre treninga, a Lalat preskace i treninge ( setimo se i izjave njegovog dugogodisnjeg pomocnika Sarca, da je on vodio treninge sa Braticem.).

Drugo, razumevanje fudbalske igre i nastup Lalatovica je skroz u suprotnosti ovim igracima (sa ino karijerama). Oni ne da se ne razumeju, nego ne mogu ni da se nacude ,,idejama", metodama i ponasanjem trenera. To do sada, verovatno, nigde nisu videli. Bukvalno ih je zbunio i unazadio igracki i psiholoski.

Kakav je Tanjga trener, ne mogu reci, ali ima to italijansko iskustvo i doveo je odande trenera da unapredi nas fudbal i shvatanja. Sto svakako podrzavam. Pa, sad, videcemo. Ono je bilo nepodnosljivo i za igrace i za navijace.
Tanjga treba da nazove Klopa koji sad vedri i oblaci u Red Bull sistemu vezano za trenere i da ga zamoli da mu posalje/preporuci trenera, sigurno da ima neki koji jos nije za njihov sistem a da ga imaju na radaru.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Turija wrote: Mon Apr 14, 2025 6:51 pm

Bravo!
Koliko god mi Tanjga bio antipatičan, ponoviću. Ne menjaj ništa bar dve godine, pa makar ispali iz lige pod njim.
Turija

Post by Turija »

Tanjga ima jos jedan motiv plus za rad, a sigurno i najveci, a to je sin.
Ja mu licno tu nista ne zameram, ako je to u interesu i Vose i mladi Tanjga posteno izbori mesto u timu. Problem nastaje, jedino, ako je protekcija nezasluzena i eventualno izgubimo talentovanijeg mladog stopera.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Tanjga junior je zapravo idealan za status u timu koji ima. Nije kriminalan, moze da odigra ako bas bas mora.
Tri stopera u rotaciji, sva trojica dovoljno kvalitetni za startnih 11. Cetvrti mora biti neko ko nece dizati frku (jer mali zna da nije kapacitet) ili gubiti vreme za razvitak (kao neki talentovani omladinac poput Drobnjaka).

Kad jedan od ove trojice ode, ja bih TU ubacio Drobnjaka, da pocne da ulazi u rotaciju.

Kad sve to uzmemo u obzir, zaista sumnjam da Sinisin status ima bilo kakav motiv za tatu da ostane na klupi. Siguran sam da taj dil prevazilazi okvire ovog, jer da nije tako, bio bi mali skrajnut kad je Tanjga otisao u FSS.
FORD

Post by FORD »

gospodinFKV wrote: Tue Apr 15, 2025 10:39 am Tanjga junior je zapravo idealan za status u timu koji ima. Nije kriminalan, moze da odigra ako bas bas mora.
Tri stopera u rotaciji, sva trojica dovoljno kvalitetni za startnih 11. Cetvrti mora biti neko ko nece dizati frku (jer mali zna da nije kapacitet) ili gubiti vreme za razvitak (kao neki talentovani omladinac poput Drobnjaka).

Kad jedan od ove trojice ode, ja bih TU ubacio Drobnjaka, da pocne da ulazi u rotaciju.

Kad sve to uzmemo u obzir, zaista sumnjam da Sinisin status ima bilo kakav motiv za tatu da ostane na klupi. Siguran sam da taj dil prevazilazi okvire ovog, jer da nije tako, bio bi mali skrajnut kad je Tanjga otisao u FSS.
Sto se tice Drobnjaka kome ugovor istice za dva meseca, a po meni jedan od boljih talenata ako ne i najbolji koji je glavni igrac u odbrani Mladosti i mi nismo produzili ugovor ili mu dali novi nema nikakve logike.
Ako neko zna nesto vise neka napise, samo se bojim da su opet neka prljava posla.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

gospodinFKV wrote: Tue Apr 15, 2025 10:39 am Tanjga junior je zapravo idealan za status u timu koji ima. Nije kriminalan, moze da odigra ako bas bas mora.

+1
hvylarn

Post by hvylarn »

Uopšte mi nije jasna stvar oko Drobnjaka. Dečko pokazao kvalitet, bio starter protiv Tekstilca, odigrao korektno i odjedno se nađe u Mladosti na pozajmici. Ne bi bio projektovan za startera, ali za rotaciju protiv takvih ekipa bi savršeno došao, da dvojac za narednu utakmicu budu potpuno spremni.

I ne bi se nešto složio da Tanjga gura sina. Sedi klupu, al' ruku na srce mi u poslednjih par utakmica jedva smo mogli da skrpimo rezerve zbog povreda, a nije da je nešto mnogo minuta dobio od kako je preuzeo.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ВОШИНИ ИГРАЧИ ПРИЖЕЉКУЈУ РЕВАНШ СА звездом У ФИНАЛУ КУПА СРБИЈЕ: Са ТСЦ-ом на два фронта

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/vos ... 2025-04-16
Milan

Post by Milan »

Zbog čega ne priželjkuju finale s Napretkom?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply