32. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 0:1 (0:1)

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
djoks

Re: 32. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA, sreda u 16h

Post by djoks »

Требају нам бонуси под хитно.. имамо букинца, кокановића, величка, гочманца, младеновића. Кокановић од следеће сезоне више није бонус, Гочманац ће бити још следећу сезону уколико се не варам. А реално ми немамо никаквог бонуса који нешто и зна да уради. Велики губитак је Лазар Јовановић, шта је са Боровином?
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Nećemo o muzičkom ukusu :mrgreen: :mrgreen:
Prelepo je videti da su svi kao jedan!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Go west

Post by Go west »

VošaNS wrote: Wed Apr 23, 2025 9:52 pm Nećemo o muzičkom ukusu :mrgreen: :mrgreen:
Prelepo je videti da su svi kao jedan!
Bome hoćemo.
Od toga sve polazi. :pegla:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

gospodinFKV wrote: Wed Apr 23, 2025 6:00 pm Svaka cast ekipi na velika 3 boda.
Jos jednom, Pazar u Evropi bi bio bombona i pored ovog poraza. Skoro da ne zelim da ubedimo Ljajica da predje kod nas...skoro. Legao bi nam kao Drina svojevremeno.

Srecno Pazaru, nama svaka cast. :cheers:
Pisao sam već da je bio i nama ponuđen, bio je nuđen širom regiona nekolicini ekipa. Mislim tako se pričalo, neke njegove privatne stvari su problematične, makar se tako navodilo.
Jedna sezona iz ljubavi u Pazaru može da “prođe” dve već ne, bez da me iko pogrešno shvati, bilo bi lepo da takav majstor i završi karijeru u našem prvenstvu jer je takvog majstora milina gledati.

@Grbavica.021*

Pa kako to zar Lučani ne prodaju utakmice i zar se sa nama nisu dogovorili 3 za 3 :mrgreen:

U elitnim rangovima se sve ređe nameštaju rezultati, gotovo da nema više toga pa je i sve manje kombinacija tri za tri, sada kako su kladioničarske ponude rasprostranjenije, širom evrope su u modi korneri, kartoni itd…
Milan

Post by Milan »

Red Marquis wrote: Wed Apr 23, 2025 6:46 pm Šta je razlog za baš grobarske p...?
Nekako mi je ciganske logičnije za klub i grupu...

Možda viću Rasimu?

Po izveštaju bi se reklo da je bilo uzbudljivo. Dosta šansi...

Kako je Meri odigrao?
POŠTO OBRAZ ???!!!
VošaNS

Post by VošaNS »

Merija je Crnomarković zaključao.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
zukenp

Post by zukenp »

Ma kad sam video sastav ,očekivao sam nešto slično .Mi nemamo klupu,još kad ne igraju dva standardna prvotimca ,ne možeš drugo ni da ocekujes .Nesto slično je posle i izjavio Gacin na konferenciji za štampu .Mery nije više ozbiljan igrač ni za naše uslove ,mnogo je trom .Ne znam kakav je bio sa brzinom ranije ,sad deluje ovako preko dresa odlično fizički pripremljen ,al je brate mnogo spor .Kvalitet lige nam je sve slabiji ,al makar su tereni sve bolji pa će kolko tol'ko korigovati to .Imali smo mnogo šansi ,jedan gol je mogao da promeni tok meča ,al na kraju smo i mogli više da primimo ,kad smo krenuli na sve ili ništa .Nisam bio na stadionu ,rekao sam da ne idem dok se i praktično ne povuče Ljajić političar iz kluba .Na TV gledam sa prilično prigušenim tonom ,tako da nemam pojma o tim pic..grobarskim i slično .Voleo bih da vidim to ponovo i da zakljucim o čemu se radi ,i ja sam mišljenja da se radi o ljajicu političaru ,a možda čak i fudbaleru .Naime ,pre neki mesec kad smo trebali da igramo sa partizanom kod kuće ,zatvorene su tribine naprasno .Tada su se navijačke grupe pobunile i tražile od igrača da bojkotuju utakmicu .Postigle su bile dogovor sa igračima ,pre svega sa domaćim ,gde im je Adem obećao da neće izaći na teren .Onda je verov tu upao Ljajić političar sa pritiskom na Adema i ostale fudbalere,gde su oni posle održali konferenciju za novinare i rekli da će igrati (imate to sve na netu ) .Mnogi mu to nikad nisu oprostili .Što kaže Milan ,makar po bojama ,logičnije je da se skandira pic..ciganske .
Rakovac

Post by Rakovac »

Odličan rezultat, moglo je otići na obe strane puno su nam šansi napravili. Šteta što je KG dobio, ali ako će i peti igrati evropu onda je svejedno. Promašaj Njegoša baš amaterski. Ne znam koje je vaše mišljenje, naš je, mlad je, ali brate Bukinac na svakoj utakmici ozbiljno kiksa u odbrani(lepo je što ode i napred ali prevashodno je bek). Valjda će u jednom momentu prestati biti kiksara.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rakovac wrote: Thu Apr 24, 2025 11:50 am Šteta što je KG dobio
Ni najmanje mi nije zao. Sve i da to sutra bude utakmica koja nas izbacuje iz Evrope.
Sta nas sprecava vec bezmalo deceniju? Pa pre bih ispao iz lige nego da zavisim od pobede najveceg taloga u istoriji srpskog sporta.
Turija

Post by Turija »

gospodinFKV wrote: Thu Apr 24, 2025 12:19 pm
Rakovac wrote: Thu Apr 24, 2025 11:50 am Šteta što je KG dobio
Ni najmanje mi nije zao. Sve i da to sutra bude utakmica koja nas izbacuje iz Evrope.
Sta nas sprecava vec bezmalo deceniju? Pa pre bih ispao iz lige nego da zavisim od pobede najveceg taloga u istoriji srpskog sporta.
Za ovo se slazem. A sa @Rakovacem za Bukinca. Kad sam, svojevremeno, nesto slicno napisao, bio sam ,,poklopljen" nekim argumentima o buducnosti Vose. Za Bukinca, pola sata - puna kapa. I Baros i Djordjevic su, trenutno, pouzdaniji i korisniji za rezultat, koji nam je sada neophodan.

E, sad, problem je bonus igrac, posto je, mozda i navodno, Gocmanac povredjen tako dugo? Rosic je okej, sta vise, ali zato imamo nesigurnost u defanzivi na levom beku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Приликом њихових корнера, делује ми да је Лазар Николић чувао Мерија, који је и висином и ширином доминантнији од њега.

Букинац делује да би му више легла винг бек позиција аи није нешто богат дриблингом па је питање шта би ту урадио.

Видећемо ко ће бити од бонуса на терену сад кад кренемо да играмо против, на папиру, јачих противника.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@Turija
Ja na to gledam ovako - ako moramo s dva bonusa, neko mora da izvisi. Dok se ne vrati Gocmanac, to mora biti Baros ili Vukan. U krajnjem slucaju, Romanic ili Dele, a da igra Velickovic. To je vec problem. Mladenovic ispred Vukana je najmanje bolna opcija, ali treba biti realan i reci da Mladenovic nije jos uvek za 90 minuta fudbala sa tezinom kvalifikacija za Evropu. Plus, Vukan je u nesto boljoj formi nego ranije.

@CRDFCV
Pa ne znam, nije los sto se driblinga tice. Fali mu samopouzdanja, vise nego ista. Kako je u protivnickom kaznenom poslao igraca Pazara po burek, neka proveri Zuke da li ovaj jos uvek klizi po gradu... :mrgreen:
Turija

Post by Turija »

Sto se tice Bukinca u ofanzivi, njemu treba pas u dubinu, da pretrci protivnika i iz prve da centrira levom nogom. Ako stane, i prebaci na desnu nogu, to vec nije to. Tu se vec gubi. Barem, tako ja vidim situaciju, sto ne znaci da je tacno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply